Şimdi Ara

iPhone 4 ümü satmaya karar verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizlere danışmak istediğim bir konu var
    1,5 ay önce aldığım 8 gb iPhone 4 ümü satmaya karar verdim arkadaşlar öyle gerekti
    orjinal kulaklığı ve orjinal şart aleti yanında
    kutusuda hala duruyor
    kılıfıyla birlikte satacağım cihazda çizikde yok hasarda yok
    cihazın ön tarafındada arka tarafındada jelatin var
    1670 tl ye almıştım türkcellden 23 ay garantisi var Genpa garantili
    bunu bugün satmaya karar verdim nekadara satmalıyım sizce ?
    bu arada resimdeki benim telefonum değil internetten 8gb ip4 resmi bulup koydum çünkü ben kendi cihazımın resmini çekmedim ama aynısı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyrlies -- 28 Şubat 2012; 9:51:34 >

• Ver eskiciye :D

Saka saka , 1000 lira civari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Ver eskiciye :D

Saka saka , 1000 lira civari
    Sizi soyle alalim, zira burasi yeri degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Sizi soyle alalim, zira burasi yeri degil.

Alıntıları Göster
    iphone 4s i cooook sevdim ama derler ya apple urunlerinin fiyati kolay kolay dusmez diye. bence yaniliyorlar.

1.5 ay once 1650 ye aldigin ip4 u malesef suanda 1000 den yukari satamazsin. 1.5 ayda 650 lira zarar.

aslinda bunun sebebi ip4s in cikmis olmasi. eger ip4s cikmadan cok once alip 1.5 ay kullanip satsaydiniz 650 degil 200-250 lira zarar ederdiniz.

• Turkcell çıkışlı 23 ay garantili cihazdan bahsediyoruz 1000 liraya temiz geveyli cihaz alışverişi var elimizdeki cihazı rahat 1300 TL ye satarsınız

Edit;hafızası 8 gb ona dikkat etmemiştim birazdaha azalabilir fiyat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 28 Şubat 2012; 11:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

Turkcell çıkışlı 23 ay garantili cihazdan bahsediyoruz 1000 liraya temiz geveyli cihaz alışverişi var elimizdeki cihazı rahat 1300 TL ye satarsınız

1650 tl ye çok fiyata almışsınız zaten satarken baya zarar edersiniz 8 gb lıktan onun için bence kullanın daha iyi.Düşünün ben 16 gb iphone 4 ü 1.5 seneye yakın olacak 1600 e almıştım tabi ozamanlar piyasada dolar muhabbeti yoktu şimdi dolar artınca herkes yurtdışından gelen iphonelara yöneldiler haklı olarak.
  • Turkiye'deki fiyatlar cidden cok artmiş yahu, 8 gb iPhone 4 hala 1600 tl demek, ben ilk çıktığı dönemlerde 32 gb sim kilitsiz versiyonu 1.500 e almıştım. Maşallah hiçbir sorun da çıkarmadı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Turkiye'deki fiyatlar cidden cok artmiş yahu, 8 gb iPhone 4 hala 1600 tl demek, ben ilk çıktığı dönemlerde 32 gb sim kilitsiz versiyonu 1.500 e almıştım. Maşallah hiçbir sorun da çıkarmadı :)
    1250 eder bence 1000 liraya gidicek cihaz değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

iphone 4s i cooook sevdim ama derler ya apple urunlerinin fiyati kolay kolay dusmez diye. bence yaniliyorlar.

1.5 ay once 1650 ye aldigin ip4 u malesef suanda 1000 den yukari satamazsin. 1.5 ayda 650 lira zarar.

aslinda bunun sebebi ip4s in cikmis olmasi. eger ip4s cikmadan cok once alip 1.5 ay kullanip satsaydiniz 650 degil 200-250 lira zarar ederdiniz.

cihaz 1000 liradan daha fazla eder, tertemiz ve 23 ay yurtiçi garantili.. 8 gb olması fiyatı düşürecektir ancak max düşse düşse 1200 e düşer fiyat.. daha altına ben olsam satmazdım..

ben Apple ürünlerinin fiyat konusunda zor düştüğünü düşünenlerdenim.. şu an iPhone 3G 8GB bile 400-450 TL den rahat şekilde alıcı bulabliyorsa eğer bu özelliklerdeki iPhone 4'e 1000 lira vereyim demek ölücülük olur

önceden de söylemiştim yine söyleyeyim, iPhone bir nevi yatırım aracı.. dolar düşükken yurtdışından alırsınız.. belki 4-5 ay belki 1 sene bekletip sıfır olarak satmaya kalksanız dolarda biraz yükselmişse eğer normalden çok daha fazla kâr etme durumunuz var.. true story

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 28 Şubat 2012; 13:57:16 >

• Telefona 1000 lira mı verilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Telefona 1000 lira mı verilir?
    En az 1200 liraya gider. Ben olsam 1300'e ilan verirdim.
  • İki hafta once mediamarkt'ta 1.499 TLye aldık. Önemli olan arkadasın ne kadara aldığı degil, su an ne kadara gittiği. 1200 bence iyi fiyat.
  • quote:

Haydaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyrlies

sizlere danışmak istediğim bir konu var
    1,5 ay önce aldığım 8 gb iPhone 4 ümü satmaya karar verdim arkadaşlar öyle gerekti
    orjinal kulaklığı ve orjinal şart aleti yanında
    kutusuda hala duruyor
    kılıfıyla birlikte satacağım cihazda çizikde yok hasarda yok
    cihazın ön tarafındada arka tarafındada jelatin var
    1670 tl ye almıştım türkcellden 23 ay garantisi var Genpa garantili
    bunu bugün satmaya karar verdim nekadara satmalıyım sizce ?
    bu arada resimdeki benim telefonum değil internetten 8gb ip4 resmi bulup koydum çünkü ben kendi cihazımın resmini çekmedim ama aynısı zaten

1100 min. 1250 max. eder. Kendi gorüşüm bu tabiki.

• Burada herkes kendi fikrini soyleyecektir,sen satmaya karar verdiysen 2.el bolumunu ve sahibinden.com tarzi siteleri incelemelisin..sana ancak oradaki fiyatlar yardimci olur
  • quote:

Sanane arkadas.Şu senin gibi başkalarinin parasinin hesabini yapanlara sinir oluyorum.İsteyen istedigi parayi verir senin cebinden mi cikiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Sanane arkadas.Şu senin gibi başkalarinin parasinin hesabini yapanlara sinir oluyorum.İsteyen istedigi parayi verir senin cebinden mi cikiyor?

Alıntıları Göster
    1200 civarı ilan aç, veren olursa hemen üstüne at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Turkcell çıkışlı 23 ay garantili cihazdan bahsediyoruz 1000 liraya temiz geveyli cihaz alışverişi var elimizdeki cihazı rahat 1300 TL ye satarsınız

2.el olmuş ürüne fazla değil mi o fiyat? internet üzerinden satış olayı çıktı çıkalı piyasa allak bullak oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

2.el olmuş ürüne fazla değil mi o fiyat? internet üzerinden satış olayı çıktı çıkalı piyasa allak bullak oldu.

iPhone için normal fiyat 2.eli çok zarar ettirmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

iPhone için normal fiyat 2.eli çok zarar ettirmez

Alıntıları Göster
    Kapasitesinin 8 GB olması bir dezavantaj bence kullanın hocam zarar edersiniz içeriniz yanar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.