Şimdi Ara

Iphone 4'un resmi olarak Turkiye'ye gelis tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple web sitesindeki yaziyi usenmedim okudum.Onemli olan herkesin merakla bekledigi gelis tarihi ile ilgili aciklamayi asagida ekledim.
    Turkiyeninde icinde bulundugunu tahmin ettigim 88 ulkeye eylul ayinin sonuna kadar ulasmis olacagi bildiriliyor.

http://www.apple.com/pr/library/2010/06/07iphone.html

iPhone 4 will roll out worldwide to 88 countries by the end of September. iPhone 4 will be available by the end of July in Australia, Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, Hong Kong, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, New Zealand, Singapore, South Korea, Spain, Sweden and Switzerland.

Ayrica, bugun okudugum bir yaziyi da sizlerle paylasmak istedim;
    Menderes Ozel'in Milliyette yazdigi bir yazidir;

Menderes Özel
    Mendo Tekno

iPhone 4 2.778 TL’ye Türkiye’de!

Türkiye en yakındakini bile katlayarak bu teknolojik fetişin en pahalıya satıldığı ülke konumuna geldi

iPhone 4 sonunda Türkiye’ye geldi. Hem de ne geliş. Bir teknoloji marketi 16 GB’lik iPhone 4’ü 8-12 ay taksitle 2 bin 778 TL’ye satmaya başladığını ilan etti. Alışverişin ödemesi ‘keş’ yani nakit yapılırsa, iPhone 4’ün maliyeti yüzde 3 indirimle 2 bin 695 lira, 95 kuruş oluyor. İnanılmaz bir rakam. Geçen hafta daha az ödeyerek bir MacBook Pro sahibi oldum. 2 bin 778 liranın üzerine biraz daha eklerseniz ikinci el bir otomobil bile alabilirsiniz.
    iPhone 4’ü Türkiye’ye ‘resmen’ sokacak olan operatörlerin, bu telefona biçecekleri değer de merakla bekleniyor. iPhone 3Gs’i bir operatörün kontratlı olarak hâlâ 18 ay x 229 TL’lik bir paketle sattığını görünce umutlandığımı söyleyemeyeceğim.
    Konumuz iPhone 4’ün ‘şimdilik’ 2 bin 778 lira olan etiketi. Çalışanların büyük çoğunluğunun maaşının bile üzerinde; bazılarının iki, üç katı. Bu arada ‘sahibinden’, ‘gittigidiyor’ gibi internet sitelerinde üç aşağı, beş yukarı 2 bin TL gibi fiyatla iPhone 4 bulmak mümkün. Grafikte iPhone 4’ün resmen piyasaya sürüldüğü ve insanların Türkiye’dekinden daha iyi maaşlara sahip olduğu ülkelerdeki etiket fiyatları yer alıyor. Dünyada iPhone 4’ün en pahalı olduğu ülke İtalya; en ucuz iPhone 4 ise Hong Kong’da satılıyor. İtalya’da 32 GB’lik iPhone 4, yaklaşık bin 550 TL’ye; Türkiye’de 2 bin 778 TL’ye satılan 16’lık modelse 1320 TL’ye. Hong Kong’da 32’lik modelin fiyatı 1.170 TL. Her iki ülkede de bu son yılların en gözde fetişine sahip olmak için kontrat imzalamanıza gerek yok; bir Apple Store’a girip telefonunuzu ediniyorsunuz.

• Mükemmel bir yazı süper özetlemiş. Demekki Türkiye bu etiketi hakeden bir ülke değil.

Herkes serbest piyasa diye fahiş fiyatla iphone'u satmak isterse böyle eleştirirler.
  • TR de teknoloji urunleri cok pahali ama satis orani en fazla, degisik bir ulkeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pittsburgh -- 30 Ağustos 2010; 4:37:29 >
  • resmi olarak Turkcell ve Vodafone tarafından piyasaya sürülme tarihi: 20 EYLÜL
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

resmi olarak Turkcell ve Vodafone tarafından piyasaya sürülme tarihi: 20 EYLÜL

Fiyatlarda Böyle Olacak Muhtemelen ;

iPhone 4 16 GB Kontratsiz 1650 TL

iPhone 4 32 GB Kontratsiz 1900 TL
  • quote:

Turkcellde hala microsim yok. Kartimi kesmek istememistim vodafone gecicem galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Buyuk ihtimalle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • farkindamisiniz bilmiyorum iphone çikmadikça nokia n8 de çikmiyor :D ama ii oluyor bence iphone bakarsin 2700lerde çikarsa gidip alanin parasi çoktur demek gidip hemen n8 alirim karşilaştirilamaz ama yapcak bişy yok yoksa ülkemize beyazi gelince fiyati ancak 1700lere düşer oda belki
  • quote:

Evet hocam bende öyle duydum malesef..
  • Turkcell'de,Vodafone'da,KVK'da vs. peşin fiyatına 10 12 taksit yaparlar mı ilk çıktığında?
    Birde 16 gb almayı düşünüyorum başka bir mp3 alacağım çünkü.Programlara,oyunlara yeter gibi.Bu Turkcell'deki 16 gb 3gs için olan küçük paket aynı fiyatla iphone 4 için çıkarsa size uygun mudur?
  • Sayılı gün çabuk geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luchador

quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

quote:

Buyuk ihtimalle

bu yaziyi yazan sabah taki beyfendi bunu bilmesi için genel müdür olmasina gerek yok :D zaten en son çikicak tarih bu eylül ayi içinde...resmi tarih denmesi saçma ama ben hala 1eylüle dikkat ediyorum en azndan ön siparişler başlar die düşünüyorum wodafonenin kampanyasi yarin son belki bizi şaşirtirlar

• Eger Vodafone ve Turkcell ayni anda saticaksa 1 eylul imkansiz gibi gorunuyor, cunku turkcell ekstralarda microsimin ne oldugunu bilmeyenler bile hala var. Ama vodafone da baslayabilir. Apple in web sitesinde eylul ayinin sonuna kadar cikacagi belirtiliyor. Bu 1i de olabilir 30 u da :) beklemeye devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pittsburgh

Eger Vodafone ve Turkcell ayni anda saticaksa 1 eylul imkansiz gibi gorunuyor, cunku turkcell ekstralarda microsimin ne oldugunu bilmeyenler bile hala var. Ama vodafone da baslayabilir. Apple in web sitesinde eylul ayinin sonuna kadar cikacagi belirtiliyor. Bu 1i de olabilir 30 u da :) beklemeye devam :)

Turkcellde de var ama data tanımlı olduğu için sadece ipad 3G için satıolar.. 2 Eylül sabahı kalktığımızda 10 eylülde sayışta die bi haber de görebiliriz.. hiç belli olmaz ama şu anki durum eylülün 17si yada 24 gibi gözüküor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.