Şimdi Ara

iPhone 4 uzun kablo ile şarj????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,

Linkteki kabloyu sipariş ettim:

http://www.dealextreme.com/p/usb-data-charging-cable-for-ipad-iphone-3g-3gs-4-2m-56838

Kablonun tek farkı 2 metre olması. Orijinal iphone4 kablusu 1 metre iken bu 2 metre. Telefonumu bu kablo ile bilgisayar bağlıyorum, itunes görüyor senkronize edebiliyorum. Prize şarja takıyorum, şarj olmaya başlıyor fakat şarjın dolması çok uzun sürüyor!!! Orijinal kabloyla şarf ediyorum 2 saate doluyor, 2 metrelik kablo ile 2 saati çok aşıyor. Böyle bişey başınıza geldi mi, sizce bunun nedeni ne olabilir?

• hocam burdaki urunler cin mali degil mi
    saglikli oldugunu sanmiyorum,telefona zarar vermesin
  • Ya ben böyle bir kabloyu çok arıyordum bazen bilgisayarı açmadığım zaman prizden şarj ediyorum ve o salak kablo o kadar kısa ki ne biri aradığı zaman rahat konuşabiliyorum ne de rahat msj yazabiliyorum. Ayriyetten telefonu ya sandalye çekip üstüne yada yere koyuyorum. Bu kablonun orjinali var mı ? Varsa istanbulda nerede var ?
  • Merhaba arkadaşlar,

ben de kablonun kısa olmasından şikayetçiydim ve evde bulduğu USB uzatma kablolarıyla uzattım o şekilde kullanıyorum ne şarjda ne de senkronizasyonda sorun yaşamıyorum.

Birebir aynı kablo değil, fotoğraf temsilidir. Kablonun birisi mp3 çalardan birisi de flash diskten çıkmıştı. 2 adet uzatma kablosu ve kendi kablosuyla beraber 3 metre civarı oldu sorunsuz kullanabiliyorum. Ek olarak Asus Ai Charger programını da kullanıyorum.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

Merhaba arkadaşlar,

ben de kablonun kısa olmasından şikayetçiydim ve evde bulduğu USB uzatma kablolarıyla uzattım o şekilde kullanıyorum ne şarjda ne de senkronizasyonda sorun yaşamıyorum.

Birebir aynı kablo değil, fotoğraf temsilidir. Kablonun birisi mp3 çalardan birisi de flash diskten çıkmıştı. 2 adet uzatma kablosu ve kendi kablosuyla beraber 3 metre civarı oldu sorunsuz kullanabiliyorum. Ek olarak Asus Ai Charger programını da kullanıyorum.

Saygılar.

Bu kablodan bende de var VIN ile birlikte vermişlerdi. Bir sorun olmazsa kullanıcam bende prizden şarj işkence gibi geliyor.

• Bu kablodan sipariş vermiştim 4 tane normal kablo yollamışlardi :D normalde mail atarım yenisini yollarlar ama dedim nasip boyleymis koydum gittigidiyor a sattım 4 kabloyuda :D parasını da gittim pizza falan yedim dominostan. Allah razı olsun bu çinlilerden:D
  • ben çözümü şarj aletinin ucundakı kısmı cıkartıp teyplerde kullanılan kablodan 2m aldım onu sarj aletine takıp kullanıyorum tavsiye ederim.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 9 Eylül 2011; 2:31:02 >
  • bende uzatma kablosu aldım ve sorunsuz kullanıyorum 2 metre uzatma aldım 1 metrede ıphonenın kablosu 3 metre sımdı rahat rahat konusabılıyorum ve kullanabılıyorum telefon sarjda ıken

• Aynı kabloyu bende sipariş ettim,
    kullanıyorum,
    hiç bir sıkıntı yok,
    ancak,
    bir başka siparişim vardı,
    araç şarj cihazı ve kablo takımı,
    işte o kablo şarz ediyor ancak itunes tanımıyor.
    birqaz şans işi galiba bunlar............................
    yine de Dealextreme den memnunum,
    bu ay 4. paketimi hazırlıyorum,
    100tl civarı,
    ıvır zıvır şeyler ama işe yarıyor.

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 9 Eylül 2011; 10:40:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Aynı kabloyu bende sipariş ettim,
    kullanıyorum,
    hiç bir sıkıntı yok,
    ancak,
    bir başka siparişim vardı,
    araç şarj cihazı ve kablo takımı,
    işte o kablo şarz ediyor ancak itunes tanımıyor.
    birqaz şans işi galiba bunlar............................
    yine de Dealextreme den memnunum,
    bu ay 4. paketimi hazırlıyorum,
    100tl civarı,
    ıvır zıvır şeyler ama işe yarıyor.

kolay gelsin.

şarj etmemesinin sebebi sadece güç pinlerinin olması olabilir cunku kablo o amac için üretilmiş

• telefonun dengesini bozuyor bu çin sitelerinden alınan ürünler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.