Şimdi Ara

İphone 4 ve 4s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Elimde şu an nokia kullanıyorum ve iphone almak istiyorum fakat amerikaya gidip gelen arkadaşlarıma sordurmama karşın iphone 4s bulamadım hala acaba sizce 4s almak için ısrar etmelimiyim yoksa 4 mü almalıyım? Şu anda bu iki telefondan birini almam halinde iphone 5 çıkarsa eğer alamıycağım sanırım bu koşullarda sizin tercihiniz ne olurdu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Aradaki fiyat farkıda fazla ise 4s e bence gerek yok 4 ü al çok fazla bi fark yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Paşa -- 10 Kasım 2011; 20:44:13 >
  • Fark sorun değil fakat 4s bulmak çok zor bir an önce almak için çabalıyorum
  • Madem ki fark sorun değil o zaman hemen bir i4 almaya bak.
  • Ya i4 çok mantıklı şu anda ama gelecek sene i5 çıktığında o döneme göre yeni şeleri kullanabilen bi telefon almak istiyorum yani sizce i5 çıktığında iphone 4 "ezik" kalırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt96

Ya i4 çok mantıklı şu anda ama gelecek sene i5 çıktığında o döneme göre yeni şeleri kullanabilen bi telefon almak istiyorum yani sizce i5 çıktığında iphone 4 "ezik" kalırmı ?

Bence kalmaz. Fiyat olarakta kendini aşırı derecede zora sokmadan 4S yerine 4 alman daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt96

Ya i4 çok mantıklı şu anda ama gelecek sene i5 çıktığında o döneme göre yeni şeleri kullanabilen bi telefon almak istiyorum yani sizce i5 çıktığında iphone 4 "ezik" kalırmı ?

3G[S] bile ezik kalmıyor i4 mu ezik kalcak ?
  • teşekkürler düşünceleriniz için en yakın zamanda bir i4 almaya bakıcam hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.