beyler elımde geveylı 4 var 16 sızce cok hosuma gıdıyor ama ıphonuda 3gs ten bu yana kullanıyorum bırakamıyorum bıraksamda kotumu ederım lutfen yorumlarınız onemlı
Hata olur bence
sensation iphona göre hiç de stabil çalışmıyor. Arkadaşta var tepkileri zaman zaman çıldırtıyor. En azından 4s kullanan birisi olarak bana öyle geldi. Bence düşünme bile.
cok yeni bi örnek vereyim sana iphone 4 verdim 0 galaxy s 2 aldım 2 gün sonra galaxy s 2 yi verdim tekrar iphone 4 ü geri aldım bu alısveris bana 200 lira zarar ile geri geldi tavsiye etmem
quote:
Orijinalden alıntı: S10ERM
cok yeni bi örnek vereyim sana iphone 4 verdim 0 galaxy s 2 aldım 2 gün sonra galaxy s 2 yi verdim tekrar iphone 4 ü geri aldım bu alısveris bana 200 lira zarar ile geri geldi tavsiye etmem
bende 3gs vardı onu sattım motorola artix aldım 1 hafta kulanmadan sattım bende bu iphone 4 almıstım
hocam sıkıldıysanız eğer bence mantıklı.. bakarsınız beğenmediniz, yine geri dönersiniz.. sonsuza kadar HTC kullanmak zorundasınız diye bir olay yok.. herşey sizin elinizde.
Bence kocaman bir hata.
tercih meselesi. bence htc isletim sistemi haric iphone kadar kaliteli bir telefon. iste sagolsun android batiriyor telefonu .
bence degisiklik olsun diye alinir kullanilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme