Şimdi Ara

iPhone 4 vs iPhone 4s soru ve açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kuzenim 2 ay sonra (ancak o zamana alabilecek) arkadaşına iPhone getirtiyor. iPhone 4 U de arkadaşına getirtmisti. Şimdi de telefonunu satıp , 4 s modelini almayı düşünüyor . Para sorunu yok. Ondan dolayı gel abim sana 1100 tlye bırakayım , olmadı 1500 e sitelerden satarım diyor (32 gb tertemiz simi de Turkcell i çalıştırıyor ). Yaklaşık 1500 tlye de arkadaşı sayesinde 4s bulabileceğini iddaa ediyor. ( ki iPhone 4 e 1300 dedi ve tam 1300 e aldı) 16 gb iPhone 4s e 1500 tl mı , yoksa 32 gb iPhone 4 e 1100 tl mı sizce ?
    4 v 4s farkları :
    5mp kamera ----- 8mp kamera
    İşlemci 4 ----- işlemci 5 ( yani daha hızlı)
    İnternet hızlı ----- internet çok hızlı
    Antem sistemi 4s de daha gelişmiş

Cevapları bekliyorum . Not: saçma olacak belki ama : öğrenciyim

• Madem para sıkıntısı yok, yenisini almak daha mantıklı geldi bana.Ama 16 gb bana yetersiz kalır diyorsan 32 lik i4 ü al derim.Bu arada konu yanlış yerdehttp://forum.donanimhaber.com/m_48707874/mpage_2/f_/key_//tm.htm#53447126
  • Teşekkürler uyarı için :) ogrenci oldugum için bana biraz sıkıntı olabilir ( yani 2 ay para biriktirmek gibi)
  • Biriktirebildiğin kadar biriktir baktın 4s e paran yetmiyor 4 ü alırsın nasıl olsa çok büyük farklar yok
  • Çok teşekkür ediyorum :) son soru olarak 1450 ye 16 gb , 1550 ye 32 gb 4 s modelleri için: hangisi daha secilebilir ?
  • Rica ederim Bence 100 tl daha fazla olsun 32 gb olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 8 Ekim 2011; 19:52:06 >
  • Tekrardan çok teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.