Arkadaslar merhaba. Ben 4 haneli şifresi olan -büyük ihtimalle WPA anahtari kullanıyor- bi ağa bağlanmak istiyorum. Ama şifre 4 haneli olunca "Katıl" seçeneği aktif olmuyor. Kendim manuel olarak bağlanmaya kalktığımda katıl seçeneğine tıklayabiliyorum ama bu sefer de hiçbir hareket olmuyor. 4 haneli şifresi olan bı kablosuz ağa nasıl bağlanabilirim ?
Saygılarımla...
wpa bir şifre 4 harfli olamaz
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
wpa bir şifre 4 harfli olamaz
+1
O yalnızca bir tahmindi arkadaslar. O zaman söyle değiştiriyim sorumu; iPhone üzerinden 4 haneli şifreye sahip bir kablosuz ağa nasıl bağlanabilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: PC_Kom
O yalnızca bir tahmindi arkadaslar. O zaman söyle değiştiriyim sorumu; iPhone üzerinden 4 haneli şifreye sahip bir kablosuz ağa nasıl bağlanabilirim ?
, espri olsa güzelmiş
Oradan dalga geçiyor gibi mi görünüyorum ?
quote:
Orijinalden alıntı: PC_Kom
Dostum ben hiç 4 haneli şifresi olan bir kablosuz ağ görmedim
en basiti wi-fi a 4 haneli sifre koymak istediginde WPA Pre-Shared Key should be between 8 and 63 ASCII characters or 64 hexadecimal digits.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme