Şimdi Ara

iphone 4e io5 yüklenmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ios5 e yukseltılmelı mı yoksa yenı guncellemeyı mı beklemelıyım daha tam performans alınamıyormus kullannan var mı??

• Yukleyin.
  • Ben geçtim , hiçbir sıkıntım yok. Tek sorun daha JB çıkmadı
  • Evet
  • Yüklenmeli.
  • Kesinlikle yükleyin. Ben çok şaşkınım şu an telefona bakıyorum %37 şarjım var bekleme süresi 2 gün 16 saat kullanım 7 saat 3g kapalı şaşırdım bitmiyor şarjım :)
  • beklediğin hata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiiki yükle.
  • Yükle yükle
  • Beklediginiz kabahat :)
  • Jailbreak beklemiyorsaniz simdiye kadar bosuna beklediginzi anlayacaksiniz
  • bence de yuklenmeli bi problem yok gayet guzel fakat programın hızıyla ilgili bi takıntım oldu. telefon kilit modundayken ust tarafta ki acma kapama dugmesine bastıgım anında yanıt alamıyorum cok kısa bi sure bekleyip oyle ekrana ısık geliyo
    bu ios 5 e gectikten sonra mı oldu onu da tam hatırlamıyorum telefonu aldıgımda 4.3.3 kurulu gelmisti 1 gun sonra ios 5 yukledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seckin_08

bence de yuklenmeli bi problem yok gayet guzel fakat programın hızıyla ilgili bi takıntım oldu. telefon kilit modundayken ust tarafta ki acma kapama dugmesine bastıgım anında yanıt alamıyorum cok kısa bi sure bekleyip oyle ekrana ısık geliyo
    bu ios 5 e gectikten sonra mı oldu onu da tam hatırlamıyorum telefonu aldıgımda 4.3.3 kurulu gelmisti 1 gun sonra ios 5 yukledim

kilit ekrani temasi var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

bence de yuklenmeli bi problem yok gayet guzel fakat programın hızıyla ilgili bi takıntım oldu. telefon kilit modundayken ust tarafta ki acma kapama dugmesine bastıgım anında yanıt alamıyorum cok kısa bi sure bekleyip oyle ekrana ısık geliyo

cahilligime verin temadan kastınız ?
    mesela bende fotograf albumunde bulunan bi fotograf var kilit ekranında sizce bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

cahilligime verin temadan kastınız ?
    mesela bende fotograf albumunde bulunan bi fotograf var kilit ekranında sizce bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?

cihaz jb liyse tema ekleniyor
    o kilit ekraninda da degisiklikler yapilabiliyor
    gec tepki vermesi bu yuzden de olabilir diyecektim ki tema yokmus

o fotografin bir etkisi olmaz zira herkeste var
    bir kilit ekrani resimi.

home tusuna basincada mi gec tepki geliyor

• jb li degil cihaz aynen home tusuna basınca da
    mesela telefonla 15 20 dakka hic bise yapmadıgın zaman yani bi sure kilitte kaldıgında yapıyo bunu. sanırım yarım saniye kadar bi sure bekliyo
    baska bi iphoneda felan bakmadım hepsinde mi aynı acaba diye ama bende suan oyle telefonu bisure kullanmadıgımda kilit acma tusuna basınca ekran bi yarım saniye bekledikten sonra acılıyor
  • Arada bana da oluyor hatta bi kere dha basiyorum sonra acilip kapaniyor
  • eee yani... Yükleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.