Şimdi Ara

iphone 4G 16 GB aldım jailbreak nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba cihaz çok hızlı ben itunes app store kayıt oldum free uygulamalar yükledim banamısın demedi fakat şarj çabuk dolmasına rağmen oynadım mı çabuk % 80 lere geliyor normal mi birde cihaza jailbreak yapınca ne işe yarıyor ?

• İphone 4G?
  • evet iphone 4g burdan öğrenmek istiyorum bir çok aletin kırıldığı gibi buda kırılınca ne olacak onu mrak ediyrm
  • bknz arama modu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

bknz arama modu

adam haklı beyler
  • http://forum.donanimhaber.com/m_43396100/tm.htm

Araştırmana da gerek yok sabit başlıklarda var. Şimdi herkes bana yüklendi, bu nedir diye düşünüyorsun ancak hiç iphone nedir bilmeyenler için böyle güzel sabit başlıklar hazırlanmış, insanlar bunları yapmak için saatlerce uğraşmışlar ancak sen sadece kendi derdine düşmüşsün.Otur şu kısımdaki sabit başlıkları iyice oku ve en azından kullandığın cihaz için bilgi sahibi ol.Yazanlara da bir teşekkür edersen bu topicteki gibi tepki ile değil sevgi ile karşılanırsın

• Teşekkür ederim allah razı olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4g (4 generation) (4.nesil anlaminda da kullanilabilir ;))
  • ıphone 4 almak ve jaılbreak nedır bılmemek buda iyimiş...
  • Türkiye'den garantili olarak IPhone 4 nereden alabiliriz? Teknosa vb. yerlerde yok, gsm operatörleri kampanyalı olarak mı dağıtıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 31 Ocak 2011; 8:13:15 >
  • genelde kontratla satiyorlar. belki applestorelarda vardir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.