Bildirim
iphone 4G 16 GB aldım jailbreak nedir
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İphone 4G? -
evet iphone 4g burdan öğrenmek istiyorum bir çok aletin kırıldığı gibi buda kırılınca ne olacak onu mrak ediyrm -
bknz arama modu -
quote:
Orijinalden alıntı: ThE GaSeS
bknz arama modu
adam haklı beyler -
http://forum.donanimhaber.com/m_43396100/tm.htm
Araştırmana da gerek yok sabit başlıklarda var. Şimdi herkes bana yüklendi, bu nedir diye düşünüyorsun ancak hiç iphone nedir bilmeyenler için böyle güzel sabit başlıklar hazırlanmış, insanlar bunları yapmak için saatlerce uğraşmışlar ancak sen sadece kendi derdine düşmüşsün.Otur şu kısımdaki sabit başlıkları iyice oku ve en azından kullandığın cihaz için bilgi sahibi ol.Yazanlara da bir teşekkür edersen bu topicteki gibi tepki ile değil sevgi ile karşılanırsın
-
Teşekkür ederim allah razı olsun :) -
4g (4 generation) (4.nesil anlaminda da kullanilabilir ;)) -
ıphone 4 almak ve jaılbreak nedır bılmemek buda iyimiş... -
Türkiye'den garantili olarak IPhone 4 nereden alabiliriz? Teknosa vb. yerlerde yok, gsm operatörleri kampanyalı olarak mı dağıtıyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 31 Ocak 2011; 8:13:15 > -
genelde kontratla satiyorlar. belki applestorelarda vardir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X