Şimdi Ara

İphone 4s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oğrenciyim maddi durumum iyi değil fakat ikinci el almak istiyorum işimi gorurmu kullanlar telefon içi ekran görüntüsü atabilir mi yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  İphone 4s

İphone 4s
     İphone 4s

Al kardeşim. ios 7.1.2 yüklü. 100'den fazla uygulama var, yağ gibi akıyor. Tek sıkıntısı ram. 3-5 uygulama açtıktan sonra kasmaya başlıyor. O da büyük ihtimalle jb olduğu için. Çünkü 10-15 tane tweak yüklü. Jb yapmassın olur biter.

Durumum yok diyorsan 400-500 liraya alınacak en iyi tel budur.

• Bide kardeşim bildiğimiz gibi telefoncular felan çok üstünde soyluyor fiyatı internetten alıp kapıda ödeme yapabileceğim portal varmıdır teşekkür ederim bu arada ekran görüntüleri için

• Fazla birşey yok uygulama felan ama olsada fark etmez aynı hızı veriyor kardeşim ios 7.1.2 alırsan iyi olur :)
     İphone 4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSadrazamTr

Bide kardeşim bildiğimiz gibi telefoncular felan çok üstünde soyluyor fiyatı internetten alıp kapıda ödeme yapabileceğim portal varmıdır teşekkür ederim bu arada ekran görüntüleri için

Rica ederim, ne demek..
    Sahibinden.com'un GET-Güvenli eticaret- sistemi oldukça iyi. Hatta kapıda ödemeden bence daha iyi.

Çünkü bu sistemle verilmiş bi ilandan malı alıyorsun, yatırdığın para önce sahibinden.com'un hesabına geçiyor. Sonra adam cihazı yolluyor kargo gelince açıp bakıyorsun memnunsan siteden onayı veriyorsun, para siteden satan kişinin hesabına geçiyor. 3-5 gün içinde cihazda sorun görürsen iade ediyorsun para senin hesaba geri dönüyor. Ama iadede kesinti veya geri gönderme kargo parası filan nasıl oluyor bilmiyorum. Onları siteden araştırırsın.

Ben bişey satın almadım ama GET sistemiyle 20'ye yakın cihaz sattım hiç sorun çıkmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.