Bildirim
iPhone 4S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheSawo
Bu zamanda haberlere göre haziranda iPhone 5 cıkacak bu aralar iPhone 4S almak mantıklımı sizce ?
çıkacak diye kesin bi haber yok ya çıkmazsa haziranda çıksa bile anca ağustosta gelir buraya. ayrıca 4s ten ne gibi özelliği fazla olabilirki? bunu da düşünmek lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: bydemirci
quote:
Bu zamanda haberlere göre haziranda iPhone 5 cıkacak bu aralar iPhone 4S almak mantıklımı sizce ?
çıkacak diye kesin bi haber yok ya çıkmazsa haziranda çıksa bile anca ağustosta gelir buraya. ayrıca 4s ten ne gibi özelliği fazla olabilirki? bunu da düşünmek lazım
işte kararsız kaldım şimdi gider iPhone 4S alırım 1 2 ay sonra iPhone 5 Cıkar kafamı duvarlara vurmayayım sonra :D -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bydemirci
quote:
çıkacak diye kesin bi haber yok ya çıkmazsa haziranda çıksa bile anca ağustosta gelir buraya. ayrıca 4s ten ne gibi özelliği fazla olabilirki? bunu da düşünmek lazım
işte kararsız kaldım şimdi gider iPhone 4S alırım 1 2 ay sonra iPhone 5 Cıkar kafamı duvarlara vurmayayım sonra :D
4s alacaksınız
maddi durum iyise 5 geldiginde aradaki farkı ödiceksiniz
yada bekliceksiniz ki daha cıkmasına var onun epey (6ay) diyorlar
-
banada acil telefon lazım cok arada kaldım bb bold 9900 var aklımdada onuda iphone 4s al onu alacagına diyolar cok kararsızım bu yüzden :S -
bence 4s al onu 1-2 yıl kullanır sonra yeni çıkan bir model alırsın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone meşgule atma
- iphone alarm sesi kısma
- iphone pil sağlığı 80 altına düşerse garanti
- kapsam süresi doldu ne demek
- gmail kişileri icloud aktarma
- iphone 16 pro max fotoğrafları
- iphone zil sesi yapma
- iphone 16 pro max en çok tutulan renk
- telefon neden ısınır
- iphone fotoğrafı pdf yapma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X