Şimdi Ara

İphone 4S 5 5S 5C SEÇME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belki fazla açıklayıcı olmamıştır.Hangi seçimi yapmalıyım biraz araştırma yaptım kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz detaylı hangisi daha yararlı olur teşekkürler iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elementel9 -- 14 Şubat 2014; 21:34:00 >

• 5S>5=5C>4S

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac paran var hocam ona gore 2000 tl paran varsa tabiki 5s 1700 varsa 5 1600 varsa 5c o kadarda yoksa 4s almalisin. Aciklayici oldu sanirim. Ne kadar ekmek o kadar kofte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi 1900 kadar param var hocam
  • Internetten alirim diyorsaniz bir arastirma sonucu o paraya 5s bulabilirsiniz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimdeki fiyat tabi biraz oynayabilir çoğunuz 5s daha kaliteli fikrindesiniz gibi anladım 5s 2000 tl civarlarında uygun fiyata sıfır alıcam bulma şansım var mı ?
  • 2080 tl vatanda istanbul pendikte bugun baktım bir vodafone bayisine sordum 2030 tl dedi netten almayı deneyenilirsin gittigidiyor vb yerlerden

• Bi konuyu inceliyordum iphone 5 çok cazip gelmeye başladı hoşuma gitti açıkcası iphone 5 yerleşti biraz kafama
  • Hocam paran varsa gidipte 5c 4s 5 fln almanin ne anlami var vatan gibibyerlerse haftasonu 1999 liraya 5s oluyor. Almisken en son cikani al

• 1850 ye forumdan sıfır, faturalı 5S aldım

• 1500tl ye 6aylik iphone 5mi sattim 1900tl ye 32gb 5s gold rengi 3 haftalik vidafondan almis suzce cazip mi sifir 16gb almak dahami mantikli

• Hocam 5s de fikir biçtim sıfır en uygun fiyatı bulmaya çalışıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.