Şimdi Ara

Iphone 4S ; 9 ARALIK'TA TURKIYEDE. FIYATI 805 EURO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
5.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim operatörler ellerindeki kitlemden , yenisini satmaz aynı fiyata
    Mümkün değil .ayrica karaborsa da olur zaten eskiden olduğu gibi bir tane getirip 10 tanelik reklam yapıp,almaya gidince 2400 lere çıkan 4 un faciasını unutmadı daha millet..
  • vodafonun 250 dakikalık iphone paketinin iphone 4s içinde en uygunu olacağını düşünüyorum...bekleyip görücez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

fahiş fiyatlara satan turkcell bayilerine giden müşteriler şunu yapabilir... tim de iken müsteri hizmetlerini arayip satilmasi gereken normal fiyati ogrenip bayinin verdigi fiyati soyleyip normal fiyatindan alabilir... ben bu sekilde almistim iki cihaz.. 1600 liraya satmasi gerekirken vede taahütsüz de satilabilirken 2000 lira yada sadece taahütle satariz diyen bayi cay ikramindan sonra 1600 liraya vermisti cihazlari...

saygılar

Merhabalar;

Burcink Sizin söylediğiniz olay sadece istisnadır.Eğerki turkcellin web sitesini incelerseniz yazan fiyat bilgilerinde Tavsiye edilen satış fiyatı ibaresini görürsünüz.Buda demek oluyorki bu fiyatı arttırmak yada azaltmak tim'in insiyatifinde olan bi durum.Muhtemelen gittiğiniz bayinin geçmişinde şikayeti fazla oldguğu için potansiyel şikayeti önlemek amacıyla size istisna sağlamışlar.Cunku timlerde herhangi bi sikayetinizde turkcell tarafından bayiye aksiyon alınıp ceza kesiliyor.Kıssadan Hisse bayi isterse 3000 lirayada satar,Turkcell kontratlı hariç herhangi bir satış fiyatı yaptırımı sağlamıyor.
    İyi Forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

2000Tl'ye çok düşük diyen arkadaşlar telefon alıyorsunuz farkındasınız değil mi? Hani şu yurtdışında 1400-1500Tl olan telefon...

AT&T'de 650$

arkadaslar suan kontratsız iphone 4 u 2000 e satıyolar turksel telsim avea ya sorun ne diyecekler kontratsız 2500 den kesın asagıl olmaz goreceksiniz
  • Turkcell kontratla ne kadar olacak bakalım.

Iphone 5 beklemeye devam tabi
  •  Iphone 4S ; 9 ARALIK'TA TURKIYEDE. FIYATI 805 EURO

• quote:

Orijinalden alıntı: volcano2K

iphone'un fiyatı normalde değişmediğine yani amerikada aynı fiyattan çıktığına göre türkiyeyede normal şartlarda aynı fiyattan gelmeli fakat birkaç nokta var ki fiyatı arttıracaktır.

1-cep telefonlarında ÖTV yüzde 20’den yüzde 25’e çıktı
    2-maktu vergi 40 liradan 100 liraya çıktı.
    3-iphone 4 ü turkcelden çok önce bu kadar firma getirmemişti yani turkcellin alım adedi 4'e oranla daha az olabilir. Alım adedi düşüncede alış fiyatı artar.
    4-Euro arttı
    5-4S ile 4 arasında görünümde fark olmadığından türkiyede sadece en moda tel bende diyen kesim 4S e zaten geçmeyecektir.
    6-4 kullanıcılarının çoğu 4GS veya 6 artık adı ne olacaksa yeni iphone u beklemekte kararlı.

turkcell iPhone 4 32 GB için KDV dahil 950 Euro istiyordu. şimdi kaba bir hesap yapacak olursak

950 euro + %5 ötv zammı diyerekten 950+47=1007 60TL daha koyalım maktu vergi zammı olarak 1007+24 euro(60 TL)=1031 euro eder.

1031 euroda 2524 civarı ediyor.Yuvaryayıp 1050 dersek, bu durumda da şu tablo çıkar;

16GB 4s = 950Euro
    32GB 4s = 1050Euro
    64GB 4s = 1150Euro

ek: tabii bu turkcellin açıkladığı fiyatlar olur satanlar bu fiyatın üzerine 3-5 daha koyar.

950+47=1007 degil 997 yapar.

10 euro 10 euro sonucda 24 lira para yapar

Ama mantik dogru ortalama fiyatlar bendcede bu civar olacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: justreal

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

çıktığı gün sabahtan gidin almaya tcellere.
    iphonu ben daha kargodayken satın aldım 1 saat sonra telefonu gidip aldım tcellden :)

hocam turkcellde 4s çıktığında (istanbul anadolu yakasında) nerden almak lazım genelde turkcell için timler onerilen satış fiyatını dinlemeyip faiş fiyatlarla satmaya çalışıyorlar hiç utanmadan

Capitol TİM

Capitol TİM = Telecom Italia Mobile

• Arkadaşlar bu iphone türkiyede neden Euro olarak satılıryor anlamıyorum.

amerika firması dolar üzerinden olması gerekiyor.

ipad 2 16 gb wifi de .amerikada 500 dolar=910 tl para yapıyor.

türkiyede 1290 tl ye satılıyor.aradaki fark.400 tl lik bir fark.

İphonede ise onları 3 e katlıyoruz nerdeyse.

fiyatlar niye böyle anlamıyorum..

Türk insanı kadar kendi milletini kazıklamayı seven başka bir millet yok yav.japonyada adamlar depremde herkez markette sıraya girmiş tek tek herkez alacagını alıyor.

bizde ortada bişe yok faiş fiyatlar.geçen vandada ekmek 1.5 tl ye satmışlar.

Ahhh türkiyem ahhhh. . .
  • quote:

iphone'un fiyatı normalde değişmediğine yani amerikada aynı fiyattan çıktığına göre türkiyeyede normal şartlarda aynı fiyattan gelmeli fakat birkaç nokta var ki fiyatı arttıracaktır.

3-iphone 4 ü turkcelden çok önce bu kadar firma getirmemişti yani turkcellin alım adedi 4'e oranla daha az olabilir. Alım adedi düşüncede alış fiyatı artar.
    4-Euro arttı
    5-4S ile 4 arasında görünümde fark olmadığından türkiyede sadece en moda tel bende diyen kesim 4S e zaten geçmeyecektir.
    6-4 kullanıcılarının çoğu 4GS veya 6 artık adı ne olacaksa yeni iphone u beklemekte kararlı.

turkcell iPhone 4 32 GB için KDV dahil 950 Euro istiyordu. şimdi kaba bir hesap yapacak olursak

950 euro + %5 ötv zammı diyerekten 950+47=1007 60TL daha koyalım maktu vergi zammı olarak 1007+24 euro(60 TL)=1031 euro eder.

1031 euroda 2524 civarı ediyor.Yuvaryayıp 1050 dersek, bu durumda da şu tablo çıkar;

16GB 4s = 950Euro
    32GB 4s = 1050Euro
    64GB 4s = 1150Euro

ek: tabii bu turkcellin açıkladığı fiyatlar olur satanlar bu fiyatın üzerine 3-5 daha koyar.

Aynen katılıyorum Fiyatların bu civarda olacağını düşünüyorum. Uygun bir kontrat çıkartırlarsa bende 4s alıcam.

Peki kontratlar nasıl olur sizce ?

• Daha önce hiç iPhoneu olmayan biri olarak 2000den aşşağıda satılmayağını tahmin edebiliyorum hatta biliyorum.
    Kontratlı olarak alırsak fiyatlarda ne kadarlık bir oynama olur ?
  • görün bakın 2 ay sonra ortalık 4s kaynayacak.

demedi demeyin.

4s almaktanda bir sonaki nesili bekleyeceklerdenim bende

çok düşündüm, + sını - sini yan yana getirdim ve 4s in bir ara ürün olduğuna karar verdim.

daha yuvarlak hatları olan 3 serisi gibi bir model olur umarım bir sonraki nesil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 19 Kasım 2011; 18:06:35 >
  • quote:

4-Euro arttı

16GB 4s = 950Euro
    32GB 4s = 1050Euro
    64GB 4s = 1150Euro

+1905

son zamanlarda gordugum en mantikli yorum.eline saglik dostum

• amerikaya gidip alıp gelsem daha iyi en azından ulke gorur ufkumu genisletirim
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÜTFEN OKUYUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Arkadaşlar bu haberler tamamen gerçek dışı haberlerdir kesinlikle doğruluk yanı yoktur.Bazı kişilerin dikkat çekmek için yaptığı haberlerdir lütfen bunlara aldırış etmeyin.
    Bu cihazın Tr de 2000 TL olması şaka gibi bir olay şu durumda bile iphone 4 ler 2200 TL iken (Turkcell ve Vodofone), Düyada stokları bitmek üzere olan 4S modeli 2000 TL olması imkansızdır. iPhone 4S in net fiyatı Türkiyede en düşük 2400 TL dir(Euro ve Dolar artışı + vergileri sayarsak).
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKM

Turkcell kontratla ne kadar olacak bakalım.

Iphone 5 beklemeye devam tabi

Ben de bir 4 sahibi olarak 5 bekleyenlerdenim, zaten ilk aylarda 4s'i kontratsız da satmazlar, 4'den 4s'e geçip iki sene kontrat yapmaya hiç gerek yok, o kontratı 5 için yapmak daha mantıklı bence de.
  • Turkiyede kicinda don olmayan 700 lira maasli adamin 2000 liraya iphone aldigini varsayarsak fazladan OTV verip devlete katki yapmamizin bir sakincasi olacagini sanmiyorum

MTV yede herkes agliyor fakat luks arac satislari gecen seneye gore %70 artmis.

Eskiden 100 150 liralik hadi bilemedin en pahalisi 500 liralik nokia telefon alirdik bu cari aciga etki etmezdi ama simdi herkesin cebinde 2000 tl lik iphone var.Nakit paralarimiz Turkiye disina akiyor.Bunun onune gecmemiz lazim.En azindan gecemiyorsak vergisini verip memlekete kaybettirdigimizi geri vermemiz lazim..

Not: Teen age bebeler yorum yapmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 19 Kasım 2011; 21:37:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

Iphone 4S ; 9 ARALIK'TA TURKIYEDE. FIYATI 805 EURO

ahahahahaha cok iyi yaa
  • Şu anda ip4 Bilkomda 1900 civarında
    Şu aralar 3gs düşünüyorum yani 1000 tl civarında bir şey alacağım
    Bu durumda ip4 1200 gibi bir fiyata inerse ip4 alırım bakalım neler olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: senbenibanasor

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÜTFEN OKUYUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Arkadaşlar bu haberler tamamen gerçek dışı haberlerdir kesinlikle doğruluk yanı yoktur.Bazı kişilerin dikkat çekmek için yaptığı haberlerdir lütfen bunlara aldırış etmeyin.
    Bu cihazın Tr de 2000 TL olması şaka gibi bir olay şu durumda bile iphone 4 ler 2200 TL iken (Turkcell ve Vodofone), Düyada stokları bitmek üzere olan 4S modeli 2000 TL olması imkansızdır. iPhone 4S in net fiyatı Türkiyede en düşük 2400 TL dir(Euro ve Dolar artışı + vergileri sayarsak).

iyide niye heyecan yaptın bu kadar. malları elinde patlamış satıcı gibi.

dediğim gibi ip4s ülkemize çok girdi yurt dışınan. alan aldı zaten. nerede çokluk orada fiyat düşüşü.

alacak olanlar 1 -2 ay beklesin fazla değil.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.