Şimdi Ara

Iphone 4S ; 9 ARALIK'TA TURKIYEDE. FIYATI 805 EURO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
5.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilkom yetkilisinin dedigine gore 9 Aralik'ta IPhone 4S turkiyede olacak. Simkilitsiz satilacak, fiyati da 805 E ( kdv dahil fayiti). Turkcell ve vodafone fiyati budur. Tabi ki operatorlerin kendine ait kontratli secenekleri de olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2000 lira civarı ise Türkiye standartlarına göre iyi, dünyaya göre rezalet !!!
  • 2,44369094 * 805 = 1 967,17121

16 gb 1.970 olsa 2.170 32 gb olsa 2.370 64 gb olursa süper olur.
  • Edit

Belirtilen fiyat 16 GB bellek, siyah veya beyaz 4s modeli icin gecirliymis.
  • Beyler agliyorum hele sukur geliyore

• Bu fiyattan satışa sunulacağını pek düşünmüyorum nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Beyler agliyorum hele sukur geliyore

Parası olana koymuyore :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThuqLifé

2000 lira civarı ise Türkiye standartlarına göre iyi, dünyaya göre rezalet !!!

+1
  • 2000 lira tr piyasasına göre çok düşük sanmıyorum bu fiyat olacağını

• 805 Euro ise yurttisindan simfree 16gb 4S telefonları satan satıcılar ne kadar fiyatlara satması gerekecek?
  • Evi satip aliriz gelsin gelsin :)
  • 2000Tl'ye çok düşük diyen arkadaşlar telefon alıyorsunuz farkındasınız değil mi? Hani şu yurtdışında 1400-1500Tl olan telefon...

• quote:

Orijinalden alıntı: AmaR_77

2000 lira tr piyasasına göre çok düşük sanmıyorum bu fiyat olacağını

bende sanmıyorum ama 2000 den fazla olursa yuh artık avrupada 4 ile aynı fiyattan piyasaya sürülen bir ürünün fiyatı euronun değeri artsada bu kadar artmamalı o zaman yazın iphone 5 çıkınca ınuda 2200 civarı okutur bu aç gözlüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

805 Euro ise yurttisindan simfree 16gb 4S telefonları satan satıcılar ne kadar fiyatlara satması gerekecek?

akıl almaz karlar ile satanların elinde kalır inşallah

quote:

Orijinalden alıntı: dr_elektronik

Bilkom yetkilisinin dedigine gore 9 Aralik'ta IPhone 4S turkiyede olacak. Simkilitsiz satilacak, fiyati da 805 E ( kdv dahil fayiti). Turkcell ve vodafone fiyati budur. Tabi ki operatorlerin kendine ait kontratli secenekleri de olacaktir.

bu bilgiyi nasıl öğrendiniz ??

birde peki bilkom kendimi satacak 4s yi de turkcell ve vodafone un fiyatlarını biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 17 Kasım 2011; 20:06:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

2000Tl'ye çok düşük diyen arkadaşlar telefon alıyorsunuz farkındasınız değil mi? Hani şu yurtdışında 1400-1500Tl olan telefon...

AT&T'de 650$
  • 805 euro olacagını bende bi vodafone bölge temsilcisi olan arkadasımdan duydum ancak vodafone gene ilk partide sözlesmesiz satmayı düsünmüyormuş.
  • Spot alin bilader spot cihazlar 1300 1400 tl duser yakinda

Ben spot alicam
  • 805 euro normal fiyattır. ben de 4'ü 805 euro'ya almıştım. tabi o zamanki kura göre 1610 lira ediyordu. şimdiki kura göre daha yüksek.
  • almıcam bir telefon 4 varken. 5 beklenir derim..
  • 2000 lira iyi fiyat 3000 liraları görünce SII ye yönelmiştim bekleyelim bakalım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.