Bildirim
Iphone 4S ; 9 ARALIK'TA TURKIYEDE. FIYATI 805 EURO
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2000 lira civarı ise Türkiye standartlarına göre iyi, dünyaya göre rezalet !!! -
2,44369094 * 805 = 1 967,17121
16 gb 1.970 olsa 2.170 32 gb olsa 2.370 64 gb olursa süper olur. -
Edit
Belirtilen fiyat 16 GB bellek, siyah veya beyaz 4s modeli icin gecirliymis. -
Beyler agliyorum hele sukur geliyore
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyattan satışa sunulacağını pek düşünmüyorum nedense. -
quote:
Orijinalden alıntı: whtswrongstupid
Beyler agliyorum hele sukur geliyore
Parası olana koymuyore :)
quote:
Orijinalden alıntı: ThuqLifé
2000 lira civarı ise Türkiye standartlarına göre iyi, dünyaya göre rezalet !!!
+1 -
2000 lira tr piyasasına göre çok düşük sanmıyorum bu fiyat olacağını
805 Euro ise yurttisindan simfree 16gb 4S telefonları satan satıcılar ne kadar fiyatlara satması gerekecek? -
Evi satip aliriz gelsin gelsin :) -
2000Tl'ye çok düşük diyen arkadaşlar telefon alıyorsunuz farkındasınız değil mi? Hani şu yurtdışında 1400-1500Tl olan telefon...
quote:
Orijinalden alıntı: AmaR_77
2000 lira tr piyasasına göre çok düşük sanmıyorum bu fiyat olacağını
bende sanmıyorum ama 2000 den fazla olursa yuh artık avrupada 4 ile aynı fiyattan piyasaya sürülen bir ürünün fiyatı euronun değeri artsada bu kadar artmamalı o zaman yazın iphone 5 çıkınca ınuda 2200 civarı okutur bu aç gözlüler -
quote:
Orijinalden alıntı: pocemonmutlu
805 Euro ise yurttisindan simfree 16gb 4S telefonları satan satıcılar ne kadar fiyatlara satması gerekecek?
akıl almaz karlar ile satanların elinde kalır inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: dr_elektronik
Bilkom yetkilisinin dedigine gore 9 Aralik'ta IPhone 4S turkiyede olacak. Simkilitsiz satilacak, fiyati da 805 E ( kdv dahil fayiti). Turkcell ve vodafone fiyati budur. Tabi ki operatorlerin kendine ait kontratli secenekleri de olacaktir.
bu bilgiyi nasıl öğrendiniz ??
birde peki bilkom kendimi satacak 4s yi de turkcell ve vodafone un fiyatlarını biliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 17 Kasım 2011; 20:06:31 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Maxy_
2000Tl'ye çok düşük diyen arkadaşlar telefon alıyorsunuz farkındasınız değil mi? Hani şu yurtdışında 1400-1500Tl olan telefon...
AT&T'de 650$ -
805 euro olacagını bende bi vodafone bölge temsilcisi olan arkadasımdan duydum ancak vodafone gene ilk partide sözlesmesiz satmayı düsünmüyormuş. -
Spot alin bilader spot cihazlar 1300 1400 tl duser yakinda
Ben spot alicam -
805 euro normal fiyattır. ben de 4'ü 805 euro'ya almıştım. tabi o zamanki kura göre 1610 lira ediyordu. şimdiki kura göre daha yüksek. -
almıcam bir telefon 4 varken. 5 beklenir derim.. -
2000 lira iyi fiyat 3000 liraları görünce SII ye yönelmiştim bekleyelim bakalım
Benzer içerikler
- iphone abonelik geçmişi silme
- airpods pro cızırtı
- aa/a iphone hangi ülke
- kamera lens koruyucu yorumları
- telefon yere düştü ses gelmiyor
- iphone açılmıyor kesin çözüm
- iphone 16 pil kaç mah
- ipad mi macbook mu
- final cut pro fiyat
- ağda kayıtlı değil ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X