Şimdi Ara

Iphone 4S ; 9 ARALIK'TA TURKIYEDE. FIYATI 805 EURO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
5.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: justreal

quote:

Orijinalden alıntı: AmaR_77

2000 lira tr piyasasına göre çok düşük sanmıyorum bu fiyat olacağını

bende sanmıyorum ama 2000 den fazla olursa yuh artık avrupada 4 ile aynı fiyattan piyasaya sürülen bir ürünün fiyatı euronun değeri artsada bu kadar artmamalı o zaman yazın iphone 5 çıkınca ınuda 2200 civarı okutur bu aç gözlüler

hocam iphone 4 1800 gibi bir fiyattan çıkmıştı da o fiyata daha bugünlerde yeni yeni satılıyor. 1800'e bulup alan arkadaşlar bayram ediyordu ilk bir kaç ay içinde
    ayrıca euro'nun geçen seneye göre epey yükselmiş olması (1.90'dan 2.50'ye çıktı) ve ÖTV'nin eklenmesiyle ben 2000 TL olacağını da düşünmüyorum daha fazla olacaktır.

hesabı şöyle de yapabiliriz. geçen sene 1800 TL=900 euro idi. bu sene ise 900 euro=2200 TL yapıyor. 400 liralık fark sırf dövüz kurundan geliyor zaten. Üstüne bir de ÖTV'yi hesaba katmadım bile daha.
    bakalım bu seneki fiyatı çok merak ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

quote:

bende sanmıyorum ama 2000 den fazla olursa yuh artık avrupada 4 ile aynı fiyattan piyasaya sürülen bir ürünün fiyatı euronun değeri artsada bu kadar artmamalı o zaman yazın iphone 5 çıkınca ınuda 2200 civarı okutur bu aç gözlüler

hocam iphone 4 1800 gibi bir fiyattan çıkmıştı da o fiyata daha bugünlerde yeni yeni satılıyor. 1800'e bulup alan arkadaşlar bayram ediyordu ilk bir kaç ay içinde
    ayrıca euro'nun geçen seneye göre epey yükselmiş olması (1.90'dan 2.50'ye çıktı) ve ÖTV'nin eklenmesiyle ben 2000 TL olacağını da düşünmüyorum daha fazla olacaktır.

hesabı şöyle de yapabiliriz. geçen sene 1800 TL=900 euro idi. bu sene ise 900 euro=2200 TL yapıyor. 400 liralık fark sırf dövüz kurundan geliyor zaten. Üstüne bir de ÖTV'yi hesaba katmadım bile daha.

olabilir hocam .belki vergisi falan derken 2200 civarıdır çıkan sonuç ama ülkemizde o kadar çakallık yapmaya meyilli insan ve kurumlar varki insan Türkiye de yaşarken en yakınına dahi güvenemeyeciğini öğreniyor.2012 den önce gelsede hazır üstüste gelen teğetler pardon ekonomik krizlerden dolayı bir vergi zammı daha gelmeden alıp kurtulalım

• @dr_elektronilk kaynak nere?
  • quote:

quote:

quote:

Iphone 4 geçen sene 1560 dan çıkmıştı.Ilk partiden sonra 1800-2000 den satıldı.Iphone 5 2000 tl den çıkarsa sonra fiyat kim bilir ne olur.Bu arada 2000 e ucuz diyorsanız, şu an 3000 tlye satan satıcılara hak veremeden edemiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence kuruntu yapmislar. Daha pahali olacagina eminim. 1900 lerden baslamasi mumkun degil bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

2000Tl'ye çok düşük diyen arkadaşlar telefon alıyorsunuz farkındasınız değil mi? Hani şu yurtdışında 1400-1500Tl olan telefon...

herkes ne aldığının gayet farkında arkadaşım sen keyfini bozma, bizde vergi üstüne vergi, aracı üstüne aracı var, hangi şu yurtdışında olmayanlardan. Anladın? O yüzden insanlar 2000 tlden yüksek fiyat bekliyor, sokağa saçacak yer aradıklarından değil.
  • kaynak yok neyin peşindesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

2000Tl'ye çok düşük diyen arkadaşlar telefon alıyorsunuz farkındasınız değil mi? Hani şu yurtdışında 1400-1500Tl olan telefon...

Evet. Ben geçen sene 1590'a almıştım 4'ümü. Sonra fırladı fiyatlar, en ucuzu 1800 oldu nedense.

Bu arada 805€ ise, € olanlara KDV dahil değil sanırım. 805€+KDV olarak hesaplayın bakalım.
  • Oha sudan ucuz. Kendimin yanında ona buna da alayım bari...
  • Bu fiyata olacağı pek aklıma yatmadı benim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

quote:

quote:

Iphone 4 geçen sene 1560 dan çıkmıştı.Ilk partiden sonra 1800-2000 den satıldı.Iphone 5 2000 tl den çıkarsa sonra fiyat kim bilir ne olur.Bu arada 2000 e ucuz diyorsanız, şu an 3000 tlye satan satıcılara hak veremeden edemiyorum :)

az önce 900 euro derken o konuda yanılmışım ülkemizde ilk satışa çıktığı zaman dediğiniz gibi 1560 lira yani o zamanın şartlarında 805 euro'ya satışa başlanmış. her ne kadar o fiyatta göstermelik satış olsa da ilk fiyat oydu sonuçta. şimdiye uyarlayalım:
    805 euro'dan çıksa zaten 2000 lirayı buluyor üstüne ötv zammı ve tabi bu sadece çıkış fiyatı olur yine 100-200 daha eklerler geçen seneki gibi. özellikle euro'daki artış epeyce artırdı bu sene telefonu.

Ama 3000 liraya satanlardan ziyade ben alanlara anlam veremiyorum. 3000 lira nedir yahu o parayla asgari maaşlı bir aile 4-5 ay geçiniyor muhabbetine girmiycem. ama ürünün yurtdışından geliş fiyatı da belli, Türkiyede çıkacağı fiyat aşağı yukarı belli. 3000 lira nedir yahu ama bu fiyata teknosada fln satılınca da millet koşa koşa gidip alıyor bizim güzel yurdum insanımız işte parası var ki alıyor ama yazık yaa

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 17 Kasım 2011; 21:55:53 >

• Bu fiyata gelmeden 4u satsak mi acaba
  • 2200 den cikar taahutlu paketler tahminen 149*24 yada 199*24 arasinda olur
  • geçen sene de aynı paradan aldım ben 1550tl ye.
    bu senede aynı fiyat olucak işte nesini anlamıyorsunuz.
    1500e alıp 2000e satıcaklar.belki daha ucuza alıyorlardır ithal eden firmalar.
    yurtdışından gelenler 1400e filan düşmez 1700den aşağıya inmez.
  • bende iphone 4 alacaktım ozaman 4S alalım umarım 2000 tl olur fiyatı gayet uygun bi fiyat
  • iPhone 4 de bu fiyata gelmişti o zamanki kurla 1560 liraydı ilk çıktığında alamamıştım sonra zamanla 2000lere tırmanmıştı ben 1730'dan yakalamıştım. Bunda da boyle olacaktır ilk alanlar 805 eurodan alıcaklar sonra stokta bulunmayacagı için fiyatı tırmanacaktır.
  • Fiyata ucuz diyenlere hayret ediyorum gerçekten
    Başka ülkede var olacağını sanmıyorum bu kadar sadık müşterinin.
  • Geçen sene kasım ayında ilk iphone4 mü almıştım 805 euro ya vodafonedan şimdi de aynı fiyat normal yani ama ötv zammını es geçmeyin 2000 tl den aşşağı bir fiyata satılacağını düşünmüyorum
  • çıktığı gün sabahtan gidin almaya tcellere.
    iphonu ben daha kargodayken satın aldım 1 saat sonra telefonu gidip aldım tcellden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

çıktığı gün sabahtan gidin almaya tcellere.
    iphonu ben daha kargodayken satın aldım 1 saat sonra telefonu gidip aldım tcellden :)

hocam turkcellde 4s çıktığında (istanbul anadolu yakasında) nerden almak lazım genelde turkcell için timler onerilen satış fiyatını dinlemeyip faiş fiyatlarla satmaya çalışıyorlar hiç utanmadan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.