Bildirim
İPhone 4s acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ayarlardan İtunes ve AppStore sekmesine gir oradaki hesap yerine kendi hesabinizi yazarsaniz sorun cozulur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkürler,ancak telefon açıldığında direkt önceki kullanıcının mail adresini ve şifresini soruyor,başka bir yere giremiyorum. -
Arkadaşına mail at cevap gelsin başka yolu yok. Apple ın en önemli koruması bu zaten, bazen zor duruma düşürsede telefonun çalınması durumunda kullanım dışı bırakıyor.
Yazdığım gibi kendisine malesef ulaşamıyorım yaklaşık iki hafta oldu ses yok. -
restore edin yeni bir ıphone olarak ayarla diyin hocam -
Hocam iki kere yaptım,fakat yine benden önceki kullanıcının şifresini app kimliğini soruyor.
Hatta kendi pc'imden haric başka pc de de yaptım ama yine olmadı.
Güzelim telefon cekmecemde duruyor. -
ayarlarını sıfırla duzelecektır -
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalima77
Hocam iki kere yaptım,fakat yine benden önceki kullanıcının şifresini app kimliğini soruyor.
Hatta kendi pc'imden haric başka pc de de yaptım ama yine olmadı.
Güzelim telefon cekmecemde duruyor.
Hocam bende güvenli amacıyla hiç bir şekilde geçilemiyor o ekran diye biliyorum ama dfu moda alıp bir restore deneyin çözülmezse o arkadaşa ulaşmaktan başka şansınız yok demektir. -
Arkadşlar.
Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkürler. -
dfu moda alıp bir restore ettim ama nafile,yine olmadı.
Bir çözüm bulana kadar bekleyeceğiz artık. -
hocam apple a mail atın durumu izah edin imei numaranızıda gönderin -
Yardımcı olurlar mı? sence -
Çözemezsin jb gelmeden hiç uğraşma sahibini bul ben çok uğraştım olmuyor nan flash entegresini değiştirmek lazım beyin gidiyor o zamanda
teşekkürler.
jailbrak ne zaman çıkar,çıkınca sorun çözülürmü. -
Hocam ben çok sıkı takip edemeiyorum,ikimizinde sorunu aynı,çözüm bulursan cevap yazmanı rica ederim.
Telefon kullanım dışı çekmecede öylece duruyor.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. -
quote:
Orijinalden alıntı: kalima77
Hocam ben çok sıkı takip edemeiyorum,ikimizinde sorunu aynı,çözüm bulursan cevap yazmanı rica ederim.
Telefon kullanım dışı çekmecede öylece duruyor.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
çözüm yok ulaşman lazım yoksa çekmecede daha uzun bir süre daha durur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X