Şimdi Ara

İphone 4s Activision Korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle İphone hayranı hatta aşığı olduğumu söylemek istiyorum Şuan yurt dışında çalışmaktayım. Qatar da Büyük bir hava alanı Projesinde Bilgi işlem personeli olarak. Bir kaç gün sonra evime döneceğim. Geçen gün Büyük mağazada İphone 4s i elime alabilme imkanım oldu. Normalde böyle bir şey yok. Tanıtım bile yasak. Parasını ödüyorsunuz telefonu veriyorlar. Fiyatı da 3000 QRiyal. Dolar olarak 810$. Kesinlikle alacağım. Türkiye ile buradaki fiyat neredeyse 500 TL civarı. Fakat benim tek korkum. Bu "Activision" korkusu. İncelemeleri izledim, okudum İnternet üzerinden yapıldığını biliyorum. Türkiye'de kullanacağım için. Bulunduğum konum şuan Qatar. Kendisi otomatik algılarsa diye burada da aktive etmek istemiyorum. Ama telefona da bakıp bakıp kös kös oturmak canımı sıkar O yüzden bilgisi olan arkadaşlardan ricam. Burada aktive etsem Türkiye'de kullanabilir miyim?

• Simfree alırsanız korkmanıza gerek yoktur.
  • sim kilitli bir cihaz ise orada aktive eder kullanırsınız ama buraya geldiğinizde sim kartınız desteklemiyor uyarısı alırsınız.
    daha bilgili arkadaslar yazacaktır ama satıcınında sim free demesine hemen aldanmayınız.
  • Activision deyince call of duty ios cihazlar icin oyun yapacak sandim bir an
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihezer

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle İphone hayranı hatta aşığı olduğumu söylemek istiyorum Şuan yurt dışında çalışmaktayım. Qatar da Büyük bir hava alanı Projesinde Bilgi işlem personeli olarak. Bir kaç gün sonra evime döneceğim. Geçen gün Büyük mağazada İphone 4s i elime alabilme imkanım oldu. Normalde böyle bir şey yok. Tanıtım bile yasak. Parasını ödüyorsunuz telefonu veriyorlar. Fiyatı da 3000 QRiyal. Dolar olarak 810$. Kesinlikle alacağım. Türkiye ile buradaki fiyat neredeyse 500 TL civarı. Fakat benim tek korkum. Bu "Activision" korkusu. İncelemeleri izledim, okudum İnternet üzerinden yapıldığını biliyorum. Türkiye'de kullanacağım için. Bulunduğum konum şuan Qatar. Kendisi otomatik algılarsa diye burada da aktive etmek istemiyorum. Ama telefona da bakıp bakıp kös kös oturmak canımı sıkar O yüzden bilgisi olan arkadaşlardan ricam. Burada aktive etsem Türkiye'de kullanabilir miyim?

Eger aldiginiz iphone simkilitsiz ise (unlocked) geldikten sonra sadece pasaport kaydi yaparsiniz olur biter. Bir sorun olmaz yani rahat olun.

• Telefon simfree ise (yani bütün gsm operatörlerinin sim kartıniı takabiliyorsa) aktivasyonun nerede yapıldığının önemi yok.
  • aynen bende activisionu görünce oyun firması geldi aklıma.. activation dur hocam sizin bahsettiğiniz, simfree alın cihazınızı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Android telefon saçmalığı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım arkadaşlar :) kusura bakmayın Activision yazdığım içinde. 2 gün sonra alıyorum inşallah. Burada zaten hat kısıtlaması yok. Topu topu 2 hat kullanıyor. Birisi Qtel diğeri ise vodafone qatar. Ben sorduğumda her 2 hatta çalışıyor dedi. Ki zaten büyük bir teknoloji mağazası. Hediye falan hiçbir şey yok. Yani bedava İnternet yada konuşma dakikası gibi. Oyüzden yüzden yüz dediğiniz gibi "simfree" dir. Korkum aktivasyon du. Şimdi gönül rahatlığıyla alabilirim :) Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihezer

Anladım arkadaşlar :) kusura bakmayın Activision yazdığım içinde. 2 gün sonra alıyorum inşallah. Burada zaten hat kısıtlaması yok. Topu topu 2 hat kullanıyor. Birisi Qtel diğeri ise vodafone qatar. Ben sorduğumda her 2 hatta çalışıyor dedi. Ki zaten büyük bir teknoloji mağazası. Hediye falan hiçbir şey yok. Yani bedava İnternet yada konuşma dakikası gibi. Oyüzden yüzden yüz dediğiniz gibi "simfree" dir. Korkum aktivasyon du. Şimdi gönül rahatlığıyla alabilirim :) Teşekkür ederim

siz yine de mutlaka sorun simkilitsiz olduğunu.vurgulayarak sorun.yoksa ipod olarak kullanırsınız Türkiye'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Activision deyince call of duty ios cihazlar icin oyun yapacak sandim bir an

puhahahahh kaptan süper espri ya cok güldüm helal........
  • Mesela şimdi benim elimde var bi tane sim kilili iphone 4S, bir kaç yöntem var ama henüz unlock türklerden hiç yapan görmedim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: copperdevil

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Activision deyince call of duty ios cihazlar icin oyun yapacak sandim bir an

puhahahahh kaptan süper espri ya cok güldüm helal........

bence espriden çok gerçek olan oyun firması ismi olarak anlaşılması...
    aktivasyon dururken nedir activision?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.