Şimdi Ara

iPhone 4S Ahize Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
18.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kendigelen

Ben ayın 17 sinde Darty'den genpa garantili aldım. Bahsettiğiniz problem ile karşılaşmadım.Sanırım sorun yurt dışı cihazlarda mevcut. Umarım yazılımsaldır probleminiz.Gerçi ben son sürüme yükselttim hiçbir problem yok (406)

Benim cihazımda Gen-pa garantili cihaz.
  • @MelihG

Hocam çok bilinmeyen bir sorun aslında 50-100 kişiyi geçmiyor forumlarda şikayet. Belki belli seride bir donanım sıkıntısı vardır.Ama umarım yazılımdır ve yeni güncelleme ile geçer.Bende sorun yok çünkü.
  • Aynı sorunu ilk gun bende yasadım. İphonun üzerinde gelen jelatin kulaklık kısmını kapattıgı icin jelatini vikarinca sorun kalmiyor. Duzelmeyen durumlarda sorunun yazilimsal oldugunu dusunuyorum.
  • Kuzenim Türkcellden kontratlı 4S 16GB aldı, aynı sorunu yaşıyor. Garantiye gönderdik telefonu henüz bir netice yok.
  • Bende şimdi yilbasi oncesi cihazı vermek istemiyorum servise. Apple in da ne zaman güncelleme çıkaracağı belli değil zaten. Arkadasımda aldı bi sorun yok.
  • Arkadaşlar ben de iki gün önce garantili olarak, 4s 16 gb beyaz renk iphone telefon aldım, yaşadığınız problemin aynısını ben de yaşıyorum, aramaların yaklaşık yüzde 60 şında kesinlikle hiç bir ses gelmiyor, açıldıktan sonra da devam ediyor, hoparlöre dokununca açılıyor, kapatınca düzelmiş oluyor ahize...
    ben aranmam durumunda bunu yaşamıyorum...????
    Ben de ne yapacağımı bilemiyorum, değiştiriyolarmış sanırım, ama tam olarak neyapmam gerektiğini bilemedim? İsteyen herkesin telefonunu değiştiriyolar mı, yoksa tamir mi ediliyor??
    Sizce değiştirilmesini mi talep etmeliyim yoksa, yazılım güncellemesini mi beklemeliyim..??
    cevap veren olursa müteşekkir olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökin

Arkadaşlar ben de iki gün önce garantili olarak, 4s 16 gb beyaz renk iphone telefon aldım, yaşadığınız problemin aynısını ben de yaşıyorum, aramaların yaklaşık yüzde 60 şında kesinlikle hiç bir ses gelmiyor, açıldıktan sonra da devam ediyor, hoparlöre dokununca açılıyor, kapatınca düzelmiş oluyor ahize...
    Ben de ne yapacağımı bilemiyorum, değiştiriyolarmış sanırım, ama tam olarak neyapmam gerektiğini bilemedim? İsteyen herkesin telefonunu değiştiriyolar mı, yoksa tamir mi ediliyor??
    Sizce değiştirilmesini mi talep etmeliyim yoksa, yazılım güncellemesini mi beklemeliyim..??

Degisim ile ilgili bilgiyi nereden duydunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkcell iletişim merkezleri sorunlu cihazları hangi servise gönderiyor bilen varmı? Ne teleservicete nede genpada imei ile cihazı aratınca bir bilgi çıkmıyorda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihG

quote:

Arkadaşlar ben de iki gün önce garantili olarak, 4s 16 gb beyaz renk iphone telefon aldım, yaşadığınız problemin aynısını ben de yaşıyorum, aramaların yaklaşık yüzde 60 şında kesinlikle hiç bir ses gelmiyor, açıldıktan sonra da devam ediyor, hoparlöre dokununca açılıyor, kapatınca düzelmiş oluyor ahize...

ben yukarıda belirttim aldıgım günün ertesi günü götürdüm telefonu aldıgım yere sonra genpa ya gittim direk değişim bekliyoruz dediler istanbuldan bu telefonu tamir edebileceklerini sanmıyorum fakat : 3-4 kere DEĞİŞİM YAPAN İNSANLAR hep aynı problemin yeni telefonda da mevcut oldugunu söylüyolarlar kimisi 5. değiştirmemde problemsiz telefon aldım diyo kimisi yazılımsal diyo kimi 5.1 ile düzelmiyo diyo kimi düzeliyo diyo ne yapcagımı şaşırdım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: fastguitarman

quote:

Orijinalden alıntı: MelihG

quote:

ben yukarıda belirttim aldıgım günün ertesi günü götürdüm telefonu aldıgım yere sonra genpa ya gittim direk değişim bekliyoruz dediler istanbuldan bu telefonu tamir edebileceklerini sanmıyorum fakat : 3-4 kere DEĞİŞİM YAPAN İNSANLAR hep aynı problemin yeni telefonda da mevcut oldugunu söylüyolarlar kimisi 5. değiştirmemde problemsiz telefon aldım diyo kimisi yazılımsal diyo kimi 5.1 ile düzelmiyo diyo kimi düzeliyo diyo ne yapcagımı şaşırdım bende

Bugün telefonu Gen-Pa'ya bıraktım. Müşteri Hizmetlisi benim dememe gerek bırakmadan değişim talebini kendi yazdı. Çok büyük ihtimal 3-4 gün içinde işlemleriniz biter dedi. Bence çok uzatmadan garantili telefonları olanlar teknik servislerine bıraksın derim.

• Arkadaslar iphone 4s sahibiyim ve aldigim ilk gunden beri ses sorunu yasiyordum, taaaa ki bugune kadar, aldigim gun dogal olarak bir ekran koruyucu satin almistim, baloncuklar filan olustu diye dun sokup attim ve bilkomdan yeni bir tane satin aldim, henuz takmadim ekran koryyucuyu ama birsey farkettim, ekran koruyucuyu cikarttigim gunden beri telefondaki ses gelmeme sorunu, otomatik hoparlor acilma sorunu ve bluetooth kulaklik sorunu cozuldu, yaklasik 36 saattir ekran koruyucu olmadan kullaniyorum, gun icerisinde de cok arama yapmama ragmen bir kere bile ses sorunu yasamadim, ben ekran koruyucuya bagladim sebebini, takdir sizin, ilk aldigim ekran koruyucu 3 tl lik ve oldukca kalin bir malzemeden yapilmis jelatindi
    iPhone'umdan gönderildi
  • ayip bu apple'a da iphone 'a da... oneride bulunuyorum. Direkt-net!... satin 4S leri gidip HTC XL geldi yeni ondan alin...
    Apple yetti.

Not: Bana kizicak kisiler bi kere daha dusununuz lutfen. Telefonun asil amaci olan "konusmak" bile boyle sorunsa o kadar paraya, kimse kizmiycak. Objektif olucak. Gecen sefer ki iphone4 teki anten sorunundan daha kotu bir durum bu.

Herkese iyi yillar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Berk -- 27 Aralık 2011; 17:13:00 >
  • ekran koruyucu jelatinle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta ekran koruyucu platik bir kaplama. Sorun ya o mikrofon parçasının kendisinde yada onun çalışmasını sağlayan firmware'inde. Ama donanımsal sorun olsa sadece telefondan yapılan aramalarda değil telefona gelen çağrılarda da aynı sorunu yaşatırdı.
  • Aynı sorunu bende yasadım, bir sabah uyandığımda telefon ettim be hiç ses gelmiyordu. Servise verdim ertesi gün yeni cihaz verdiler.
    Danimarka'da yasıyorum.
  • Bende de var aynı sorun.. Bazen yapıyor bazen yapmıyor. Karşıdan gelen aramalarda sorun yok, fakat ben bir yeri aradığımda sorun başlıyor.

Üstte taktığım şeffaf jelatini çıkardım. Sorun hala var.
    3G yi iptal ettim. Edge ye geçtim. Restart attım. Sorun hala var.
    Tekrar 3G ye döndüm. Sorun hala var.

Benim cihaz 4s 32 GB Beyaz.
    Apple'a yazmak lazım. Sorun yazılımsal. Acil update gerekli bence..
  • Evet araştırdım uzun uzun.. Hiç kendinizi yormayın servisle, değişimle... Azıcık sabır.. Yeni güncelleme yolda..
  • Serviste 1 gün içinde gelen haber Apple ürünü geri almış ve stoklarda bulunmadığı için 1-1,5 hafta içersinde yeni cihazı göndereceklerini açıkladılar.
  • ben de götürüp verdim genpaya gönderdiler, internetten takip ediyorum, güncel yazılım yüklenmiş, aradım sordum sorun çözülmüş diyolar, ama ben tatmin olmadım, değiştirilmesini istedim, sorun çözülmüşse değiştirme olmaz dediler.
    Hakikaten canım sıkıldı yani, ben güncellemiştim ve de düzelmemişti, şimdi bekliyorum bakalım, umarım telefonun başına bişey gelmemiştir.
    Hayal kırıklığı yani "apple"..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İLKERİN GÜNLÜĞÜ

Bende de var aynı sorun.. Bazen yapıyor bazen yapmıyor. Karşıdan gelen aramalarda sorun yok, fakat ben bir yeri aradığımda sorun başlıyor.

Üstte taktığım şeffaf jelatini çıkardım. Sorun hala var.
    3G yi iptal ettim. Edge ye geçtim. Restart attım. Sorun hala var.
    Tekrar 3G ye döndüm. Sorun hala var.

Benim cihaz 4s 32 GB Beyaz.
    Apple'a yazmak lazım. Sorun yazılımsal. Acil update gerekli bence..

Ben anlamıyorum açıkcası.

ip4s 1.5 sene sonra çıktı.

nasıl olursa apple ios5 yazılımıyla 4s cihazını yeterince test etmeden piyasaya sürer. vakit kısıtlı deseler oda değil.

anlaşılan siri ye o kadar çok kafa yordular ki; donanımın yazılımla uyumunu atladılar. ( bunu söylüyorum ama ben bile apple gibi bir firmaya bunu yakıştıramıyorum)

tavsiyem 4s alacaklar bir süre şu sorunlar ortadan kalkana kadar cihaz alımlarını ertelesinler.

• quote:

ben de götürüp verdim genpaya gönderdiler, internetten takip ediyorum, güncel yazılım yüklenmiş, aradım sordum sorun çözülmüş diyolar, ama ben tatmin olmadım, değiştirilmesini istedim, sorun çözülmüşse değiştirme olmaz dediler.
    Hakikaten canım sıkıldı yani, ben güncellemiştim ve de düzelmemişti, şimdi bekliyorum bakalım, umarım telefonun başına bişey gelmemiştir.
    Hayal kırıklığı yani "apple"..

İlginç benim cihazı da 1 gün içinde değişme kararı aldılar ki çok uzak bir tarih değil dün gerçekleşti.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.