Şimdi Ara

iPhone 4S Ahize Sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
18.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 4s veya 4 ios 5.01 de yaşanan ahize sorunu ile ilgili bir arkadaşın tecrübesini link olarak paylaşıyorum. Umarım sakınca yoktur.

http://www.iphoneturkey.biz/2011/12/bazi-iphone-4slerde-gorulen-arama-sorunlari-ve-cozumu.html?utm_source=email

Boşuna telaş etmişiz gibi.. 5.1 ile sorun çözülecek inşallah. Şimdilik benim için en büyük sıkıntı bu. Ve tabi bir de jb.
  • Arkadaşlar iphone 4s yanlış bilmiyorsam 4G diye tabir edilen bir telefon. Bu yüzden mi cihazda EGDE üerinden internet bağlantısı sağlayamıyoruz ??
    Ben sadece 3Gyi açıp kapatabiliyorum. Şarjdan tasarfruf sağlamak adına EDGE kullanma sansımız yok mudur ??. Yada böyler bir ayar varda ben mi göremedim yapamadım yardımcı olur musunuz ?
  • merhabalar,
    bende 2 hafta önce almanyadan 4s aldım.
    bende de birini aradığımda ilk çalma sesi çok derinden geliyor sonra ses normale dönüyor,
    bazende konuşurken ilk başta ahizeden cızırtılar geliyor (antenden kaynaklı sanki anten etkileniyor gibi)
    bir süre sonra geçiyor.
    restore ile çözülür diye 5.0.1 i tekrar yükledim fakat değişen birşey olmadı...
    umarım en kısa sürede apple bunu çözer
  • Cihaz bugün gen-pa tarafından değiştirilmiş olup elime ulaşmış bulunmaktadır. Değişim ile birlikte sorun ortadan kalkmıştır.
  • Bende de aynı ahize sorunu var 4s 16gb 5.0.1 yüklü amerika apple'dan sim kilitsiz alınma. Artık her aramamda hoparlörü açıp kapatıyorum. 5,1betada sorun düzelmiş diyorlar fakat yine de bizlerde sesimizi duyuralım: aramızda ingilizcesi iyi olan biri varsa, sorunu anlatan bir ileti yazıp paylaşsın. Kopyalayıp apple'a gönderelim.
  • Sorun bende hala devam ediyor. Ve gercekten mide bulandirici bir hal almaya basladi. Bi ara feciyomus gibi oluyo. Ona guvenip hoparloru acip kapatmiyorum. Gorusme baslamis kardi taraf alo alo demis kapatmis.
  • Bu nasıl iş aynı sorundan telefonlar genpaya gidiyor, kimisi değişim alıyor kimisine ise güncellendi sorun düzeldi deniliyor. Bu sorun her zaman olmadığı için birkaç kez deneme ile düzelmiş zannedilebilinir fakat sonra tekrar ortaya çıkabilir. Birde şöyle bir durum var madem yazılımdan kaynaklı ; Apple neden telefonu garantiden değiştiriyorki? Yeni sürümle düzelecek der olur biter. Bendede aynı sorun var ama kararsız kaldım gönderip göndermemekte...
  • ben 5.1 betayı bügün yükledim ve arama sorunu tamamen ortadan kalktı her üc veya dört aramada bir ahizeden ses gelmiyordu, ama şimdi 30 un üzerinde kontrol için arama yaptım tek bir kere bile olmadı bekleyin arkadaşlar 5.1 sürümü çıkınca bu sorun kesinlikle çözülüyor. 5.1 BETA 2 Yİ yükleyebilmeniz için udid kaydı gerekiyor o yüzden beklemeniz gerekecek ama sorun çözülüyor emin olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktoroa

ben 5.1 betayı bügün yükledim ve arama sorunu tamamen ortadan kalktı her üc veya dört aramada bir ahizeden ses gelmiyordu, ama şimdi 30 un üzerinde kontrol için arama yaptım tek bir kere bile olmadı bekleyin arkadaşlar 5.1 sürümü çıkınca bu sorun kesinlikle çözülüyor. 5.1 BETA 2 Yİ yükleyebilmeniz için udid kaydı gerekiyor o yüzden beklemeniz gerekecek ama sorun çözülüyor emin olabilirsiniz.

doktoroa, eğer birkaç gün içinde tekrar bu sorunla karşılaşırsan buraya yazarak bizi bilgilendirirsen çok iyi olur. O zaman bizde boşyere beklemeyerek garantiye başvururuz...
  • tamam arkadaşım pazartesi günü sorun tekrar etsede etmesede bilgi vereceğim.
  • Arkadaşlar

Arkadaşlar iphone 4s yanlış bilmiyorsam 4G diye tabir edilen bir telefon. Bu yüzden mi cihazda EGDE üerinden internet bağlantısı sağlayamıyoruz ??
    Ben sadece 3Gyi açıp kapatabiliyorum. Şarjdan tasarfruf sağlamak adına EDGE kullanma sansımız yok mudur ??. yada böyler bir ayar varda ben mi göremedim yapamadım yardımcı olur musunuz ?
  • Arkadşlar aynı sorun bendede var. :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofof61

quote:

ben 5.1 betayı bügün yükledim ve arama sorunu tamamen ortadan kalktı her üc veya dört aramada bir ahizeden ses gelmiyordu, ama şimdi 30 un üzerinde kontrol için arama yaptım tek bir kere bile olmadı bekleyin arkadaşlar 5.1 sürümü çıkınca bu sorun kesinlikle çözülüyor. 5.1 BETA 2 Yİ yükleyebilmeniz için udid kaydı gerekiyor o yüzden beklemeniz gerekecek ama sorun çözülüyor emin olabilirsiniz.

doktoroa, eğer birkaç gün içinde tekrar bu sorunla karşılaşırsan buraya yazarak bizi bilgilendirirsen çok iyi olur. O zaman bizde boşyere beklemeyerek garantiye başvururuz...

Aynen pazartesi degil pazar bile gelismeleri yazabilirsiniz. Boylece icimiz rahatlar. En azindan bu sorundan kurtulacagimiz garanti olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mycan34

quote:

Orijinalden alıntı: ofof61

quote:

Aynen pazartesi degil pazar bile gelismeleri yazabilirsiniz. Boylece icimiz rahatlar. En azindan bu sorundan kurtulacagimiz garanti olur.

evet arkadaşlar aramalarımın hiçbirinde tek bir kez bile sorunu yaşamadım. şu an beta da olmam nedeniyle uygulamalarda ve hızda sorun yaşıyorum çünkü 5.1 beta 2 stabil bir sürüm değil, ama arama yaptığımda ses gelmeme sorunu tamamen yok oldu. 5.1 tam sürümü bekleyin derim ben. hatta arama yaptığımda her defasında sorun yaşayacakmışım hissi oluyor ama bir bakıyorum arama sesi geliyor ve rahatlıyorum... :)

• Merakla bekliyoruz yeni sürümü
  • tekrar merhaba arkadaşlar, az önce 5.1 beta 3 sürümü güncellemesi geldi ilk farkedilen şuan 3g yi kapatma özelliği eklenmiş, edge veya 3g seçebiliyorsunuz. ilave özellik fark edersem sizlerle paylaşacağım. iyi akşamlar
  • Resmi sürüm ne zaman çıkar acaba ?? Sana ulaşan bir bilgi var mı ?
    Bu arada BETA-3 ile 3G - EDGE arasında seçim yapabilme özelliği çok iyi olmuş, zaten en başından da olması gerekiyor. Sanırım 5.1 update'i ile Iphone harbi iyi bir cihaz haline gelecek.
  • Arkadaşlar cihazı ikinci gönderişimde değişip geldi, sorun çözüldü.. Şimdi de şöyle bir problem yaşıyorum, internete yüklenince, örneğin facebook vs. en fazla 10 dk sonra telefon ısınıyor... Aynı problemi yaşayan var mı? bu bir problem midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_06

Resmi sürüm ne zaman çıkar acaba ?? Sana ulaşan bir bilgi var mı ?
    Bu arada BETA-3 ile 3G - EDGE arasında seçim yapabilme özelliği çok iyi olmuş, zaten en başından da olması gerekiyor. Sanırım 5.1 update'i ile Iphone harbi iyi bir cihaz haline gelecek.

ay sonuna kadar çıkacağı kanaatindeyim ama bu bir tahmin kimse kesin bilemez apple haricinde tabii.
  • Dün ios5.1 beta3'ü yüklediğim halde sorun devam ediyor, fakat şöyle bir değişiklik oldu ki 5.01 ile arama yaptıktan sonra hoparlör tuşuna bastığımda ses geri geliyordu. Bu sefer bu işe yaramıyor, aramayı bitirip tekrar aramam gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.