Şimdi Ara

iPhone 4S Ahize Sorunu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
18.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.1 sürümü ile birlikte hata düzeltilmezse herkes cihazını değiştirmek için apple store yolunu tutar sanırım...
    Faturası ile bilrikte ürünü apple store un olduğu bir ülkede yenisi ile değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodiko

Amerika apple store'dan almis oldugumuz cihazi avrupa'da herhangi bir apple store'dan faturasiyla beraber gotursek garantiden degisimi mumkun olur mu?

türkiyede bırak değişimiadamlar sıfır çiziksiz cihazı çizip içine su atıp kullanıcı hatası ile paketleme çalışıyorlarmış forumda bi arkadaş yazmıştı maalesef türkiyede apple store olmadığından genpa denilen iphone alakası bile olmayan kurumla uğraşmak zorunda kalınıyor bende aldım 1 ay önce 4s gerçekten ahize sorunu sıkıntılı hoporlörü aç kapat yapmadan düzelmiyor servise versek içine edecek bekliyoruz 5.1
  • Haklisin dostum bizim ulkemizde ne yazik ki bu tarz dalavereler donuyor. Bakalim sabirsizlikla bekliyoruz 5.1 surumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepsis

5.1 sürümü ile birlikte hata düzeltilmezse herkes cihazını değiştirmek için apple store yolunu tutar sanırım...
    Faturası ile bilrikte ürünü apple store un olduğu bir ülkede yenisi ile değiştirebilirsiniz.

Faturaya gerek bile yokmus aslinda. Sistemde imei kaydindan cihazin garantili olup olmadigini gorebiliyorlarmis.
    5.1 beta ile surumu ile ahize sorununun cozuldugunu soyleyen arkadaslar var forumda. Keske udid kaydimiz olsa da biz de deneyebilsek
  • Hucresel veri kapaliyken deneyin bi bakalim. Bende sorun yok
  • Hucresel veriyi kapatirsaniz wifi olmayan yerlerde internet erisimi saglayamazsiniz.
  • 1 arkadaşıma usa'dan aldığım 4s cihazda sorunun benzeri oldu ve kardeşime verdiğim en son ios 5.0.1 kurduğum turkcell garantili iphone 4'de de aynı sorun birkaç aramada oldu (4 s değil 4 ) ...
    aynı mağazadan aldığım bendeki 4s'de henüz benzer sorun olmadı...

sorun olan iki telefonun tek ortak yanı ios sürümü,o yüzden bende konuyu takip edip güncel sürüm çıkınca size sonucu bildireceğim inş...
  • ios 5.1 haftaya çıkacakmış galibahaberlerde gördüm internette sizce çıkarmı beklemekten sıkıldım ahize sorunu adamı uyuz ediyor
  • 5.1 de çözemezse 4s teki sorunları ne olacak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

5.1 de çözemezse 4s teki sorunları ne olacak bakalım

o zaman organize olup istanbulda yaşayanlar hep beraber sözleşip buradan sağlam 20-30 kişi genpa servisine aynı anda gidip buluşarak önünde cihazları servise vereceğiz tek tek hepimiz de ayıplı mal diyerek sdeğişim telebinde bulunabiliriz tek tek gitsek vallahi genpa sağlam cihazı halleder kesin nasıl olur sizce ben daha alalı 1 ay oldu sıfır turkcell cihazı şarz konusu iyi 2 gün bekleme 4-5 saat kullanım ama ahize gidik
  • Peki bu sorun yazilimla kesin hallocakmi ki.eger sorun yazilim ise neden diger 5.0.1 yuklu telefonlarda bu sorun meydana gelmiyor?yukleme yapanlardan kimisi duEldi diyor kimiside hepten bozuldu artik hoparlore cift tiklama ile de duzelmiyor diyor.tam bir muamma...
    Anlamadim gitti,neyse beklemedeyiz bakalim ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihboc

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

5.1 de çözemezse 4s teki sorunları ne olacak bakalım

o zaman organize olup istanbulda yaşayanlar hep beraber sözleşip buradan sağlam 20-30 kişi genpa servisine aynı anda gidip buluşarak önünde cihazları servise vereceğiz tek tek hepimiz de ayıplı mal diyerek sdeğişim telebinde bulunabiliriz tek tek gitsek vallahi genpa sağlam cihazı halleder kesin nasıl olur sizce ben daha alalı 1 ay oldu sıfır turkcell cihazı şarz konusu iyi 2 gün bekleme 4-5 saat kullanım ama ahize gidik

dostum sen turkcell'den aldıysan 5.1'in çıkmasını beklemen hata. götür telefonu genpa'ya garantiden yenisi ile değiştir.. benim öyle bir imkanım olsaydı çoktan kafalarına atmıştım telefonu.

• bir de şöyle düşün sorun donanımsal olsaydı aramaların tümünde ses gitmeme olurdu. yazılımsal olduğunu umuyoruz.
  • aynı sorunu bende yaşıyorum telefonumu garantili aldım ama genpa yada kvk değil değiştirme talebinde bulunsammı yoksa 5.0.1 beta 2 yü yükletebilme şansım varmıdır? en kısa sürede nasıl çözebiliriz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: chipie

aynı sorunu bende yaşıyorum telefonumu garantili aldım ama genpa yada kvk değil değiştirme talebinde bulunsammı yoksa 5.0.1 beta 2 yü yükletebilme şansım varmıdır? en kısa sürede nasıl çözebiliriz arkadaşlar

garantili ise hiç gerek yok yenisini talep edin.
    yok sürüm denemek istiyorum derseniz
    5.1 beta 3 kurabilmek için apple developer hesabınızın olması lazım, buda 100$ olması lazım.
    ortak alınabiliyor mu bılmıyorum ama dediğim gibi hiç gerek yok bunca ugraşa,yenisini isteyin
  • Telefonunuzda donanımsal bir problem yoksa Çözüm; 4S telefonu DFU moda alıp kurtarma modunda itunes den yazılımı tekrar geri yüklemektir. Yalnız bu uzun süren güncelleme işlemidir. Yazılım appelden download edilip telefona yükleniyor.(şuandaki güncel sürüm 5.0.1 dir) Sorununuz hala devam ediyorsa bilinki telefonunuz bulunduğunuz yerde çekmiyordur. Ekranda anten full göstersede çekmeyebiliyor. Çeken bir yerden tekrar arama yapın göreceksinizki telefonda ses problemi kalmamış.. :)
  • 5.1 beta 3 ile ahize sorunu ortadan kalkıyor ayrıca batarya performansı baya iyileştirilmiş gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carixma06

Telefonunuzda donanımsal bir problem yoksa Çözüm; 4S telefonu DFU moda alıp kurtarma modunda itunes den yazılımı tekrar geri yüklemektir. Yalnız bu uzun süren güncelleme işlemidir. Yazılım appelden download edilip telefona yükleniyor.(şuandaki güncel sürüm 5.0.1 dir) Sorununuz hala devam ediyorsa bilinki telefonunuz bulunduğunuz yerde çekmiyordur. Ekranda anten full göstersede çekmeyebiliyor. Çeken bir yerden tekrar arama yapın göreceksinizki telefonda ses problemi kalmamış.. :)

Bu olay telefonun cekip cekmemesine bagli bir olay degil.ayni yerde telefonu masanin uzerine koyup ayni kisiyi ust ustte bikac kez aradiginizda kimi aramalarda bahsedilen olayi yapiyor kiminde yapmiyor.aramayi yaparken hoparlor tusuna iki kez basarsaniz sorun ortadan kalkiyor.isallah arkadaslarin dedigi gibi yeni yazilimla sorunumuz ortadan kalkar,cunku bazi kisiler 5.1 i yuklediginde hoparlor tusu ile bulunan cozumunde artik ise yaramadigini daha kotu oldugunu soyluyor!!!????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: STİL ONDA

quote:

Orijinalden alıntı: carixma06

Telefonunuzda donanımsal bir problem yoksa Çözüm; 4S telefonu DFU moda alıp kurtarma modunda itunes den yazılımı tekrar geri yüklemektir. Yalnız bu uzun süren güncelleme işlemidir. Yazılım appelden download edilip telefona yükleniyor.(şuandaki güncel sürüm 5.0.1 dir) Sorununuz hala devam ediyorsa bilinki telefonunuz bulunduğunuz yerde çekmiyordur. Ekranda anten full göstersede çekmeyebiliyor. Çeken bir yerden tekrar arama yapın göreceksinizki telefonda ses problemi kalmamış.. :)

Bu olay telefonun cekip cekmemesine bagli bir olay degil.ayni yerde telefonu masanin uzerine koyup ayni kisiyi ust ustte bikac kez aradiginizda kimi aramalarda bahsedilen olayi yapiyor kiminde yapmiyor.aramayi yaparken hoparlor tusuna iki kez basarsaniz sorun ortadan kalkiyor.isallah arkadaslarin dedigi gibi yeni yazilimla sorunumuz ortadan kalkar,cunku bazi kisiler 5.1 i yuklediginde hoparlor tusu ile bulunan cozumunde artik ise yaramadigini daha kotu oldugunu soyluyor!!!????

Ben tecrübemi paylaştım denemek serbest. ayrıca hoparlör tuşuna basmakla sorun çözülmüyor. Çözülmesi bir ihtimal hoparlörün anten üzerindeki manyetik etkisi olabilir. Telefonumda 5.0.1 yüklüyken Jailbreak yaptım, telefona uyumlu uyumsuz tüm uygulamaları yükleyerek denedim telefon defalarca açılmaz duruma geldi dfu modda tekrar tekrar geri yükledim daha sonra burası önemli UDİD kaydım olmadığı halde 5.1 beta 3 ü yükledim telefonu yine kullandım denemediğim hiç bir şey kalmadı. Sonuç yine aynı TELEFONUN ÇEKMİYORSA sesin karşı tarafa gitmiyor, kısıtlı bir alandada yer değiştirmek çözüm olmayabilir çünkü telefon bağlandığı baz istasyonuna bağlı kalmaya devam ediyor.. Bunun ispatı çok basit telefona Jailbreak yaparsın sbsettings yüklersin anten kısmındaki çubakları numerik olarak göster dersin ve tüm çubuklar full iken birde bakarsınki telefon %57 çekiyor %34 çekiyor. Yeni versiyonu dört gözle bekleyenler için son fikrim bir ihtimal anten problemi giderilir ise ses problemide otomatikman çözülür yönündedir. Ama tecrübelerime dayanarak DFU modda orjinal sürümü (Jailbreak değil) geri yüklemek ses sorununu %90 oranında çözümlemekte..

• Acaba, 5.1 yükleyen oldu mu ahize sorunu yaşayanlardan ?
    Sorun cidden gidiyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.