Şimdi Ara

iPhone 4S Ahize Sorunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
18.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mutku

Dün ios5.1 beta3'ü yüklediğim halde sorun devam ediyor, fakat şöyle bir değişiklik oldu ki 5.01 ile arama yaptıktan sonra hoparlör tuşuna bastığımda ses geri geliyordu. Bu sefer bu işe yaramıyor, aramayı bitirip tekrar aramam gerekiyor.

Ee bu kotu bir haber ama. En azindan simdi hoparloru ac kapa yapip konusmaya devam edebiliyoruz. Bu telefona tonla para verip, en temel ozelliginde sorun cikmasi tam bir colde kutup ayisi muhabbeti oldu.
  • Bende de aynı sorun var. Yazılımsal sorun olduğu ortada, zaten güncelleme ile giderecekler araştırmama göre. Benim en az kullandığım özelliği telefon olduğu için pek umrumda değil bu sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktoroa

ben 5.1 betayı bügün yükledim ve arama sorunu tamamen ortadan kalktı her üc veya dört aramada bir ahizeden ses gelmiyordu, ama şimdi 30 un üzerinde kontrol için arama yaptım tek bir kere bile olmadı bekleyin arkadaşlar 5.1 sürümü çıkınca bu sorun kesinlikle çözülüyor. 5.1 BETA 2 Yİ yükleyebilmeniz için udid kaydı gerekiyor o yüzden beklemeniz gerekecek ama sorun çözülüyor emin olabilirsiniz.

bende sıfır sattığım cihazın geri dönmesiyle bu sorunu öğrenmiştim,yalnız şöyle bir olay var sorun dediğiniz gibi yazılımsalsa ki ben öyle olduğunu düşünmüyorum,farklı farklı cihazlarda sorunlu 4S ve sorunsuz 4S aynı yazılım 5.0.1 yükleyerek tekrar tekrar denedim ancak sonuç sorunlu olan sorunlu, sorunsuz olan sorunsuz'du....yazılım aynı yazılım ama biri sorunlu başından beri,diğeri de başından beri sorunsuz....cihazların değişimi apple store olan ülkeler de sorgusuz sualsiz gerçekleşiyor....

• YURTDIŞINDAN ALDIĞIMIZ IPHONE'LARIN TÜRKİYEDE HİÇBİR ŞEKİLDE GARANTİSİ YOK MU ???
  • bendede aynı sorun var 4 gün oldu alalı telefonu ilk konusmamdan itibaren aynı sorunu yaşıyorum 5.1 yükselttim ve sorun devam edıyor karsı taraftan aranınca sorun olmuyor ama benım yaptıgım aramalarda sorun yaşıyorum yarın aldıgım yere getirip değişimini istiycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_06

YURTDIŞINDAN ALDIĞIMIZ IPHONE'LARIN TÜRKİYEDE HİÇBİR ŞEKİLDE GARANTİSİ YOK MU ???

hayir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: electro_06

YURTDIŞINDAN ALDIĞIMIZ IPHONE'LARIN TÜRKİYEDE HİÇBİR ŞEKİLDE GARANTİSİ YOK MU ???

hayir

Bitane daha "aynen oyle ;)" hakan :)
  • kontratlı ip4s almayı düşünüyordum ama böyle konu başlıklarını okudukça cesaretim kırılıyor.umarım bu sorunları yakın zamanda düzeltirler
  • Arada benim cihazada oluyor ama geçiyor iphone 4s
  • Umarım bu ip4s sorunları yazilimla çözülür ben de kontratla aldım kullanıyorum görüşmelerimde hoparlörden ahizeye geçince 1-2 sn ses gitmediği Oluyor. 5.1b3 ile 3gyi kapattığımda görüşmeler daha sorunsuz gibi.bu kadar para verip tel alıyoruz ama 50 liralık tellerin sorunsuz yaptıgı temel arama işleminde sorun yasıyoruz.
  • turkcell den aldığım 4s telefonda da ahize sorunu var karşıdan hiç bir ses gelmiyor açıldığı taktirde sesim bana yankı yapiyor ve sorun çoğu kişide var ,

yeni çıkan yazılımda ses problemi çok büyük msaj sesimdede sorun var mesaj sesi normal çalmıyor takılıarak çift ses geliyor biran önce çözüm gelmesi gerekiyor apple gibi büyük şirketten !!!
  • apple çok büyük hatalar yapmaya başladı.
    iphone4'te anten problemi,4s'te şarj problemi sarı ekran problemi ahize problemi.
    hayır 4s yepyeni bir tasarım da değil,neden bu kadar sorunlar oluştu.bu aralar almayı düşünüyordum fakat bu kadar sorun varken almak saçmalık olur.apple bu gidişle kendi kendini batıracak bu hatalarla.
  • iphone 4s 16gb black usa apple store unlocked

bende aynı sorunu yaşıyorum. mesleğim yazılım uzmanlığı ama donanımdan da az cok tahmin yapabilioz ;) bu alette donanım sorunu yok, öle olsa donanım fonksiyon ayrımı yapmaz. yane ses verecek hoparlör ses veriosa bu donanım çalışıo demektir. ama donanım işlem seçiosa buda yazılımsaldır. zaten bunu bilioduk diosunuz ama ben jelatin elyaf silikon gibi olaylarla alakasız olduğunu anlatmak için yazdım bu kadar

imzamı değiştirme vaktimde gelmiş
  • benim cihazım 4 ahizeden hiç ses gelmiyor, hopörlörü açmam gerekiyor.
    günceleme yapamıyorum sim kilitli ya içini açacağız yada binliralık fotograf makinası olarak kullanacağız....
  • 5.1 ios ne zaman çıkacak arkadaşlar
  • Yeni yazılımla sizce sorun çözülür mü? Arkadaşın birisi tamamen çözüldü demiş ama...
    Eğer çözülmezse yurtdışından değişim hemen yapılıyorsa arkadaşla ilk fırsatta gönderip değiştirmeyi düşünüyorum...
  • arkadaslar telefonumu teknık servıse verdım ve yenısı ıle degıstırıldı sorun yok artık rahat kullanılıyor
  • Arkadaşlar merhaba,
    ben de iphone 4s i 1bucuk ay önce aldım fakat hiç kullanmadım dün kullanmaya başladım ve bu ahize sorununu ben de yaşıyorum, cihazımı 5.0.1 olarak güncelledim ve sorun devam ediyor ayrıca başka güncelleme de yok diyor, bu sorun için yeni güncelleme gelecek mi ya da 5.1 güncellemesini nasıl ve yükleyebiliriz çünkü apple ın sitesinde de sadece 5.0.1 var, yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Umarim bu soruna en kisa zamanda cozum bulunur.evet arama yaparken hoparlore iki kere tiklamak o arama icin cozum oluyor ama bu kadar parayi verip neden fazladan tiklama yapalimki

Peki bu urunu almanya ya giden biri ile gondersem orada garantiden degisimini yapabilirmi?ne dersiniz
  • Amerika apple store'dan almis oldugumuz cihazi avrupa'da herhangi bir apple store'dan faturasiyla beraber gotursek garantiden degisimi mumkun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.