Bildirim
IPHONE 4S ALINIRMI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bence alınır -
Iphone 4s ile 4 görünümü aynı ve ölmüş cihaz bunlar bence Lg G2 ve General mobile android one alınabilir. -
arkadaşım bu nasıl bir soru insanlarla dalgamı geçiyorsunuz,4s alınır ne demek ya tabiki alınmaz kibrit kutusu gibi telefon eskidi artık bu telefona halen 500tl bayılan insanlar görüyorum akıllara zarar vallaha.quote:
Orijinalden alıntı: Hey_Nigga
Iphone 4s ile 4 görünümü aynı ve ölmüş cihaz bunlar bence Lg G2 ve General mobile android one alınabilir.
git o paraya lg g2 al yada başka bişe al ama 4s alma ve aldırma ha ufak kardeşin varsa ona al oynasın oyuncak niyetine o olur bak -
I4s bu saatten sonra alınacak cihaz değilquote:
Orijinalden alıntı: berlin007
arkadaşım bu nasıl bir soru insanlarla dalgamı geçiyorsunuz,4s alınır ne demek ya tabiki alınmaz kibrit kutusu gibi telefon eskidi artık bu telefona halen 500tl bayılan insanlar görüyorum akıllara zarar vallaha.
git o paraya lg g2 al yada başka bişe al ama 4s alma ve aldırma ha ufak kardeşin varsa ona al oynasın oyuncak niyetine o olur bak
Alıntıları Göster -
Coktan helvasini yedigimiz bircihaz bu saatten.sonra para vermeyin 800 civarinda daha guclu ve guncel.cihazlara bakin zevkinize gore..
Xperia E4G...Lg L90...zenfone5...lenovo vibe X2..Lg G3beat..gibi ornekleri.inceleyin derim. -
iphone 5'ten altı alınmaz bencequote:
Orijinalden alıntı: Crauls
Coktan helvasini yedigimiz bircihaz bu saatten.sonra para vermeyin 800 civarinda daha guclu ve guncel.cihazlara bakin zevkinize gore..
Xperia E4G...Lg L90...zenfone5...lenovo vibe X2..Lg G3beat..gibi ornekleri.inceleyin derim. -
Hocam lg g3 beate o para hala verilebilir mi sizce? 1gb ram vb. özellikleriyle şuan piyasadaki cihazların yanında sönük kalmıyor mu? Telefon değiştirme telaşında sayılırım ve bakındığım telefonlar arasında g3 beat de vardı ancak dediğim gibi yetersiz gibi geldi bir de sizin fikrinizi sormak istedim. -
Hocam artık 4 üretimi bitmiş pek güncelleme almayacak gibi duruyor
Eger 1000 Tl altı bütçeniz varsa Lenova p70 düşünün derim hocam
4000 mah pil 3 gün üstü dayanyo
5" ekran 720 p
13 mp / 5 mp on kamera
1.7 Ghz işlemci
2 gb ram 16 gb hafıza Micro SD takabilirsiniz
Bu gibi özellikleri var ve 800 tl bir düşünün derim hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNOLOJİUZMANI10 -- 28 Temmuz 2015; 13:22:58 > -
Önerin için teşekkür ederim araştıracağım. -
Bir şey değil görevimiz
Selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNOLOJİUZMANI10 -- 2 Ağustos 2015; 15:53:12 > -
O fiyata xperia z varken. 5.1 i de alacak zaten mis mis. -
Kesinlikle alinmaz.quote:
Orijinalden alıntı: moztass
O fiyata xperia z varken. 5.1 i de alacak zaten mis mis.
General Mobile 4G (Android One)
Asus Zenfone 5-6
Lenovo p70
Lg G3 Beat
gibi cihazlar varken hic geregi yok... Bir iphone 5 sahibi olarak soyluyorum bunu. -
iPhone 5S altında alınmaz artık -
Üzgünüm bu saatten sonra beş kuruş bile verilmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: Karamelli Sundae
Hocam lg g3 beate o para hala verilebilir mi sizce? 1gb ram vb. özellikleriyle şuan piyasadaki cihazların yanında sönük kalmıyor mu? Telefon değiştirme telaşında sayılırım ve bakındığım telefonlar arasında g3 beat de vardı ancak dediğim gibi yetersiz gibi geldi bir de sizin fikrinizi sormak istedim.
GM 4G almak daha mantıklı -
peki sony z2 ve i5c ikilisinden hangisi tercih edilir.androidden sıkıldım fakat işlevselliği cazip ios ise daha stabil ve tekdüze.sizce hangisi ?quote:
Orijinalden alıntı: ulpiquote:
Orijinalden alıntı: Karamelli Sundae
Hocam lg g3 beate o para hala verilebilir mi sizce? 1gb ram vb. özellikleriyle şuan piyasadaki cihazların yanında sönük kalmıyor mu? Telefon değiştirme telaşında sayılırım ve bakındığım telefonlar arasında g3 beat de vardı ancak dediğim gibi yetersiz gibi geldi bir de sizin fikrinizi sormak istedim.
GM 4G almak daha mantıklı
Alıntıları Göster
-
Z2 derim ben batarya olarak daha önde -
quote:
Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10
5" ekran 720 p
13 mp / 5 mp on kamera
1.7 Ghz işlemci
Kesinlikle katiliyorum iphone 4s öldü -
quote:
Orijinalden alıntı: prof_smartmını875
quote:
Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10
5" ekran 720 p
13 mp / 5 mp on kamera
1.7 Ghz işlemci
Kesinlikle katiliyorum iphone 4s öldü
+1
Selamlar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- küçük ekranlı telefonlar
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- samsung a15 alınır mı
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- xiaomi whatsapp sorunu
- secure folder nedir
- telefon tavsiyesi 2024
- telegramda video izleme
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X