Şimdi Ara

İphone 4s almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beni 3 4 sene ölene kadar götürecek bir telefon almak istiyorum android almak istemiyorum en iyi android bile sıkıntılı oluyor teli telefon dışında fazla kullanan birisi değilim sizce 4s beni götürürmü

• Evet götürür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazlasiyla yeterli olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8gb lik modeli almadigin surece ve 2 sene goturur ama o zamandan sonra da update alamazsin, onemsiyorsan 5 al en az yoksa 4s canavar gibi telefon, 2 sene kullandim ama iyi bi fiyattan sattigim icin bu hafta ici 5s e geciyorum insallah
  • 4s alalım tam bir yıl oldu bugune kadar aldığım en verimli telefon, bozulana kadar kullanmayı düşünüyorum, yada iphone 6yla devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametshn

merhaba beni 3 4 sene ölene kadar götürecek bir telefon almak istiyorum android almak istemiyorum en iyi android bile sıkıntılı oluyor teli telefon dışında fazla kullanan birisi değilim sizce 4s beni götürürmü

3-4 sene sana neyin yettiğine bağlı. 4s in belleği 512mb ios 8 belki görür. 9 kesin görmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Çinden iPhone almak!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

4s alalım tam bir yıl oldu bugune kadar aldığım en verimli telefon, bozulana kadar kullanmayı düşünüyorum, yada iphone 6yla devam ederim.

4s kullanıcılarının hepsi aynı fikirde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme yapmazsaniz birkaç yıl götürür.

• Şu anda en güncel sürümünü iyi derecede çalıştırıyor
  • iOS8 muhtemelen cihazın alacağı son güncelleme olacak. Yani 2015 senesinin ortalarına kadar güncel bir cihaz olacak 4s. Uygulamaların 4sten desteğini çekmesi 2016'yı bulur. 3 sene sıkıntısız kullanırsınız büyük ihtimalle. Ancak imkanınız varsa bütçeyi biraz arttırıp ikinci el temiz bir iPhone 5 almanızı öneririm. iPhone 4 ve 4slerdeki 512 mb ram cihazları kısıtlamaya başladı. iPhone 5'in ömrü 1-2 sene daha fazla olur 4sten performans kaybı da yaşamaz pek bu süre içinde.
  • Aldığın zaman sinir olacağın tek şey "Bu telefon neden şarj tutmuyor?" Olur. Ben dr ip4s kullanıcısıyım ve çok memnunum

• Teli telefon disinda fazla kullanmiyorum diyorsaniz 4S yeter fazla bile gelir, 4 bile yeter hatta bu kadar para vermenize gerek yok Nokia Asha modellerinden bakabilirsiniz. Madem olay sadece telefon.

• Şu an iPhone 5 kullanıcısıyım, bundan önce 4 ve 4S modellerini de kullandım. Fevkalade yeterli bir telefon olacağını düşünüyorum. Arkadaşların yorumlarına da katılıyorum, 2015 veya 2016 yılına kadar destek veya güncelleme sıkıntısı yaşamazsın. Tabi, hiçbir şey garanti değil. Uzun süreden beri kullanan arkadaşlarım var ama hepsi aynı değil. Telefon ne kadar sağlam olsa da bir noktada da iş sende bitiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.