Şimdi Ara

İphone 4S ani şarj bitişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 4s in meşhur hızlı şarjının bitmesinden bahsetmeyeceğim. Ancak yaşadığım sorun şu şekilde. Telefon %6 ya geldiğinde aniden kapanıyor. Yeniden açtığımda da hemen açılıyor. Yani belli şarja kadar açmama olayını yaşamıyorum. Birkaç gündür de %9 a çıkmış durumda. Şuan %9 a gelince telefon kapanıyor ve şarja takınca hızlıca açılıyor. Tekrardan 9 a düşünce yine kapanıyor. Bu şekilde bir sorun yaşayan ya da başka bir önerisi olan var mı?

• Şarjının o kadar bitmesine fırsat bırakmadan genelde şarj ediyorum ama bi kere %5'e kadar düşmüştü ve telefon kendini kapatmıştı. Pili korumak için bir önlem olduğunu düşünüyorum.
  • benimki bir yillik ve %1 de kapaniyor, ipadim de oyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorunu ben de yasıyorum.
    ilk zamanlar %6 da kapanıyordu sonra %9 da kapanmaya başladı bu son günlerde ise %19 da kapanıyor.
    umarım sizin ki ilerlemez bu sekilde.
    cihazım iPhone 4s gevey ile kullanıyorum. 5.1.1 sürümü ve jailbreakli.
    sorunu çözmek için cihazı restore ettim, jailbreak kaldırıp denedim ve gevey den suphelenip orjinal yurt dısı sim kart ile denedim fakat değişen hiç bir şey olmadı.
    umarım bir çözüm bulunur ki ben de faydalanırım.

• cihazın bataryasını tamamen ( %0 ) hiç açılmayacak şekilde bitir sonrada sabaha kadar şarja tak batarya kendini kalibre etsin
    sonra dene kaçta kapanacak
  • Malesef %9 da kendisi otomatik kapatiyor. Sarja taktigimda da 9 dan devam ediyor. O 9 luk kismi hicbir sekilde kullanamiyorum

• cok ilginc bir olay alla alla neden öyle birsey oluyorki merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iphone 13 şarj
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olur boyle aeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr.kh -- 24 Ekim 2012; 13:15:12 >
  • %25'den asagi inmemek lazim cunku batarya omru azaliyor.

• yaşadıgım sorun birebir aynı ve hiçbir cozum bulamıyorum bu soruna sebep olan nedir tecrubesi olan arkadaslar?
  • Batarya kullanımı ile ilgili bir kaç konu gördüm forumda araştırın muhakkak bilgi bulursunuz
    Forumda bulamazsanız iPhone batarya kalibre etmek diye aratın ise yarar bilgiler çıkıyor

• Butun konulara baktim ara ara dewam ediyor demis biri digeri cihazi sattim dedi batarya degistirdim duzeldi batarya degistirdim duzelmedi. Restore ile duzelmedi gibi bircok sonuclar var. bu soruna net cozum bulan olmamis sanirim. Suan arastirma yaparken 3g acik araliksiz siteler arasin dolasiyorum 20 dk falan %44de takili durdu sonra %40 a indi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 17 Nisan 2013; 18:14:53 >
  • %35 indi ve kapandi tlf suan sarja taktim %25ten acildi aninda

• DraDreameros kullanıcısına yanıt
    Konunun üzerinden bir hayli zaman geçmiş ama ben hala aynı sorunu yaşayan arkadaşlara cevap olsun diye yazıyorum. Telefonum iphone 4s ilk başta %18-%20 civarında kapanmaya başladı. Daha sonra bu pil yüzdesi artmaya %40-50 yi bulmaya başladı ben de haliyle rahatsız olmaya başladım. Apple servisine garantisi dolmadan yolladım. iki gün sonra telefonla aradılar ve gözüm gibi baktığım telefona sıvı teması var garanti kapsamı dışında deyip yolladılar. Telefonu elime alınca önce itunes üzerinden restore ettim ama sorun düzelmedi. Ben de internetten1430 mAh lık batarya sipariş ettim, evimde taktım ve sorun çözüldü. Tavsiyem önce restore edin eğer düzelmiyorsa batarya alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahramang1

Konunun üzerinden bir hayli zaman geçmiş ama ben hala aynı sorunu yaşayan arkadaşlara cevap olsun diye yazıyorum. Telefonum iphone 4s ilk başta %18-%20 civarında kapanmaya başladı. Daha sonra bu pil yüzdesi artmaya %40-50 yi bulmaya başladı ben de haliyle rahatsız olmaya başladım. Apple servisine garantisi dolmadan yolladım. iki gün sonra telefonla aradılar ve gözüm gibi baktığım telefona sıvı teması var garanti kapsamı dışında deyip yolladılar. Telefonu elime alınca önce itunes üzerinden restore ettim ama sorun düzelmedi. Ben de internetten1430 mAh lık batarya sipariş ettim, evimde taktım ve sorun çözüldü. Tavsiyem önce restore edin eğer düzelmiyorsa batarya alın.

Hangi siteden temin ettiniz

• iPhone 4s orijinal batarya var 4 aylık satıyorum uygun fiyata

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.