Şimdi Ara

Iphone 4s asiri isima problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar sahibi oldugundan bu gunlerde pek hosnut olmadigim iphone 4s model telefonum hucresel veriyi actigim zaman asiri derecede isinirak kendisini korumaya aliyor ve iphone cok isindi soguyana kadar bekleyeniz yaziyor hucresel veriyi kapattigimda hicbir problem olmadan kullanabiliyorum internet uzerinden cok arastirdim ve ayni sorunu yasayan kimseyi bulamadim isinma problemlernin bataryadan kaynakladigi soyleniyor ama emin olmak istiyorum bu konuda bilgisi olan birileri bana yardim ederse cok mutlu olurum simdiden tesekkur ederim iyi forumlar..

• Garantili ise hemen gönder, aşırı ısınma sonucu wifi problemi yaşayacaksın. Tecrübe ile sabit. Tamiri mümkün değil. :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarcolak07

merhaba arkadaslar sahibi oldugundan bu gunlerde pek hosnut olmadigim iphone 4s model telefonum hucresel veriyi actigim zaman asiri derecede isinirak kendisini korumaya aliyor ve iphone cok isindi soguyana kadar bekleyeniz yaziyor hucresel veriyi kapattigimda hicbir problem olmadan kullanabiliyorum internet uzerinden cok arastirdim ve ayni sorunu yasayan kimseyi bulamadim isinma problemlernin bataryadan kaynakladigi soyleniyor ama emin olmak istiyorum bu konuda bilgisi olan birileri bana yardim ederse cok mutlu olurum simdiden tesekkur ederim iyi forumlar..

Geçekten çok tuhaf 1 senedir 4 s kullanıcıyım 3G sürekli kullanırım ısınır ama öyle problemlerle karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ability Power

quote:

merhaba arkadaslar sahibi oldugundan bu gunlerde pek hosnut olmadigim iphone 4s model telefonum hucresel veriyi actigim zaman asiri derecede isinirak kendisini korumaya aliyor ve iphone cok isindi soguyana kadar bekleyeniz yaziyor hucresel veriyi kapattigimda hicbir problem olmadan kullanabiliyorum internet uzerinden cok arastirdim ve ayni sorunu yasayan kimseyi bulamadim isinma problemlernin bataryadan kaynakladigi soyleniyor ama emin olmak istiyorum bu konuda bilgisi olan birileri bana yardim ederse cok mutlu olurum simdiden tesekkur ederim iyi forumlar..

Geçekten çok tuhaf 1 senedir 4 s kullanıcıyım 3G sürekli kullanırım ısınır ama öyle problemlerle karşılaşmadım.

4s in bazı siyah serilerinde ortaya çıkan problem. Hepsinde olmuyor. Şans, benim telefon swap değişime gitti 3 ay önce...

• verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim yaniz telefonumun garantisi bitmis durumda ne gibi bir yol izlemeliyim ? bu arada telefonum beyaz 16 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarcolak07 -- 14 Ekim 2013; 0:19:12 >
  • quote:

verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim yaniz telefonumun garantisi bitmis durumda ne gibi bir yol izlemeliyim ? bu arada telefonum beyaz 16 gb

Ben daha hiç beyaz olanda bu problemi görmedim fakat ben teknik servis değilim. Garanti bitti ise değiştirmeyi düşünüyorsan sat gitsin derim. Ama yok benim gibi 4s in ile mutlu isen ve ios 7 istemiyorsan telefon pert olana kadar devam, zaten birgün mutlaka bozulacak kırılacak birşey olacak. Sıkma canını rahat rahat kullan arkdaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enclosure

quote:

verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim yaniz telefonumun garantisi bitmis durumda ne gibi bir yol izlemeliyim ? bu arada telefonum beyaz 16 gb

Ben daha hiç beyaz olanda bu problemi görmedim fakat ben teknik servis değilim. Garanti bitti ise değiştirmeyi düşünüyorsan sat gitsin derim. Ama yok benim gibi 4s in ile mutlu isen ve ios 7 istemiyorsan telefon pert olana kadar devam, zaten birgün mutlaka bozulacak kırılacak birşey olacak. Sıkma canını rahat rahat kullan arkdaşım.

Cevap gayet net olmus ben ufak bir ekleme yapmak istedim; cihazi restore yap isinmasi belki cozulebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarath -- 14 Ekim 2013; 4:18:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S20 Ailesi Ana konusu
    6 yıl önce açıldı
    Iphone se adim sayar calismiyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • restore ile olmadi su an rusyadayim turkiyeye dondugum zaman bir telefoncu arkdasdan yardim isteyecegim belki yeni bir batarya bu sorunu cozebilir diye dusunuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.