Şimdi Ara

iPhone 4s BELLEKTE SÜREKLİ ALAN KAYBI YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihaza birşey yüklememe rağmen sürekli bir alan kaybı yaşıyorum, youtubedan izlediğim videolar önbellekte kalıyor aynı video yu sonra tekrar açtığım zaman önbelleğe alınmış olarak görünüyor, facebook twitter da baktığım fotoğraflar da aynı şekilde bunların veri kaybına neden olduğunu düşünüyorum. Öneriniz nedir neden kaynaklanıyor olabilir ? ( 6.1.1 JB li)

• hiç abartmıyorum 3 ay uğraştım ve çözemedim defalarca restore ettim yok olmuyor yani bellek yavaş yavaş gidiyor arada sırada facebook vb. sık kullanılan uygulamaları silip kuruyorum

edit: jb yok Orijinal İOS kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 4 Nisan 2013; 14:55:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

hiç abartmıyorum 3 ay uğraştım ve çözemedim defalarca restore ettim yok olmuyor yani bellek yavaş yavaş gidiyor arada sırada facebook vb. sık kullanılan uygulamaları silip kuruyorum

edit: jb yok Orijinal İOS kullanıyorum.

Çözümü yokmudur acaba çok can sıkıcı bir durum sürekli restore etmekte mümkün değilki o kadar oyunu uygulamayı tekrar yüklemek zulüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safari ön belleğini temizleyince alan açılmıyor mu?

• Cydia'da icleaner programı var. onu kur. haftada bir temizlerim 1 gb en az yer açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

Safari ön belleğini temizleyince alan açılmıyor mu?

Evet sürekli temizliyorum hiç etki etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanGD

Cydia'da icleaner programı var. onu kur. haftada bir temizlerim 1 gb en az yer açılır.

Hocam eyvallah program başarılı 932 mb lik bir temizleme yaptı ama hâlâ bir o kadar kaybım var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.