Şimdi Ara

iPhone 4s bir garip arıza...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 4s ömrünü tamamladı sanırım garip bir şekilde arızalandı pazartesi günü ve açılmıyor

Telefonu eş zamanlama yapmak için pc ye bağlamıştım itunes'tan eşzamanlama yapılırken arka plana aldım ve 2 dk sonra baktığımda bağlantı kopmus telefon açılmıyordu

Dfu moda aldım çıkardım vs bir süre uğraştım elma logosu geliyor ama hemen geri kapanıyordu cihaz en son recovery moda aldım itunes tan geri yüklemeyi deneyecektim 3 saatin sonunda tam biterken itunes hata verdi işe yaramadı anlıyacağınız

Asıl meseleye geleyim,

Telefon salı gününden beri tamircideydi önce entegre değişmesi gerekiyor dedi ama o da sorunu çözmemiş babamı aradım tekrar durum ne diye bu seferde nand flash filan birşeyler demiş tam net anlatamadı babam detayları öğrenirim akşam

Şimdi ben bu telefonu napayım garantisi bitmiş olması lazım tamir ettireyim mi yoksa bu şekilde arızalı satayım mı

-Anadolu yakasında hemen tamir edecebilcek bildiğiniz bir servis var mıdır

-Arızalı halde ne kadar eder uğraşmakta istemiyorum aslında 64 gb genpa çıkışlı bir cihaz

Son olarak Arızalı sattığımda alan yaptırdığı zaman Apple id'im ile beraber mi açılır cihaz yoksa sıfırlanmış bir şekilde mi açılır Apple id'min de kullanılmasını istemem açıkçası

Teşekkürler...

• Apple'a götürün. Telefoncularla uğraşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 24 Nisan 2014; 14:47:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genpa'da yaptırmıştım ben.2 gün içinde hallettiler.
  • @AMERICOS

Genpa'da daha uzun sürer diye tahmin ediyordum ben, akşam telefon bir gelsin de yarın ya kadıköydeki kadıköy iphone a yada genpaya bırakıcam artık telefon olarakta bir süre iphone kullanmam sanırım
  • Hocam yaparsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Peregrino

Konuyu açmadan önce biraz araştırma yapmıştım ve sanırım görüştüm kendisiyle, tabi telefondaki o muydu bilmiyorum akşama bir durum değerlendirmesi yapıp duruma göre uğrarım yanına sanırım
  • Kaç senelik tel ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam telefoncu telefonu açdıysa garanti uçar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @korkusuz314

2 senedir kullanıyordum

@bimin aystiisi

Hocam açmıştır muhtemelen zaten açılmadan yapılabilecek bir arıza değil ama garantisi de bitmişti zaten yapıcak bişey yok
  • Telefonu bugün babamın müşterisi de olan bir telefoncuya bıraktık bakalım,tahmini 200-250 lira tutar demiş tamiri, tamir edildikten sonra satsam telefonu fiyatı aşağı yukarı ne eder bi fikri olan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 25 Nisan 2014; 19:06:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

Telefonu bugün babamın müşterisi de olan bir telefoncuya bıraktık bakalım,tahmini 200-250 lira tutar demiş tamiri, tamir edildikten sonra satsam telefonu fiyatı aşağı yukarı ne eder bi fikri olan var mıdır?

bataryan arızalı başka bırşey yok programı yarıda kapatıyor aynı arıza bendede oldu işi bilen birisine sor nand modem entegresı bunları değiştirmek :)))
  • @do_nanım

Doğrudur, nand modem entegresi değişmesi lazım demişler hocam neyse artık tamir edilsinde satıp iPhone 6 Türkiye'ye girene kadar yada makul fiyatlı bir 5s 64 gb bulana kadar idare edecek bir android telefon alır kullanırım sanırım
  • gaziosmanpaşa civarlarına gelebilirseniz 30 tl ye hallederiz
  • @ati12355

Teşekkür ederim teklifiniz için, tamir için gerekli işlemler yapılıyor şuan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.