Bildirim
Iphone 4S Cam Çiziği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun ancak malesef kullanıcı hatası sayılır ...Kaliteli ekran koruyucularınından edinseydiniz keşke -
Peki ücretli düzeltmek istesem ne kadara patlar? -
Çokmu çizildi?
On cam degisimi için iyi para isterler serviste -
quote:
Orijinalden alıntı: Krios
Peki ücretli düzeltmek istesem ne kadara patlar?
Min 350-400 tl ister garanti orj parca takarlar kafan rahat olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Offchu!
Geçmiş olsun ancak malesef kullanıcı hatası sayılır ...Kaliteli ekran koruyucularınından edinseydiniz keşke
kaliteli ekran koruyuculardan kastınız ne hangi markayı kullanmalıyız mesela -
quote:
Orijinalden alıntı: webislander
quote:
Geçmiş olsun ancak malesef kullanıcı hatası sayılır ...Kaliteli ekran koruyucularınından edinseydiniz keşke
kaliteli ekran koruyuculardan kastınız ne hangi markayı kullanmalıyız mesela
http://www.more-tr.com/SGP-iPhone-4-4S-Screen-Protector-GLASt-Premium-Tempered-Glass-Series,PR-1960.html
Hocam bunun saticisi siteye uye. more-tr isminde istersen ona da fikir danisabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: webislander
quote:
kaliteli ekran koruyuculardan kastınız ne hangi markayı kullanmalıyız mesela
Sgp nin ekran koruyucuları işinizi görecektir, ancak üstün bir koruma olsun telefonu kapaksız, kılıfsız kullanırım derseniz wrapsol öneririm, telefonun görüntüsü ve kılıfın ne kadar telefonu kalınlaştırdığı v.s önemli değil diyenlerdenseniz (benim gibi ) lifeproof öneririm ben lifeproof kullanıyorum düşmelere çizilmelere karşı oldukça dayanıklı bir kılıf ancak dediğim gibi sadece jelatin olsun derseniz wrapsol veya sgp
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kamera lens koruyucu yorumları
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- iphone usb kablosu ile arabada müzik dinleme
- swap cihaz nedir
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- apple watch 7 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X