Şimdi Ara

İphone 4s Flaşlı fotoğraf sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha yeni aldığım iphone 4s ( beyaz kasa ) flaşlı olarak fotoğraf çekince fotoğraf dumanlanıyor. Bir türlü anlamadım gitti telefonda jelatin falanda yok. Bu durumun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim. Telefonu yurt dışına çıktığımda aldım daha 1 ay olmadı. Arkadaşlarımdada var aynı telefondan ama böyle bir sorun yaşamadılar.

• Kılıf mı var telefonun üzerinde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hiçbirşey yok şuan :/
  • arka jelatini çıkardın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TELEFONU ALDIĞIM GİBİ JELATİN KAPLAYIN DEDİM ORDAKİ SATICI JELATİNLERİNİ ÇIKARIP KAPLAMIŞTIR MUTLAK. DAHA SONRA TÜRKİYEDE FOTOĞRAF ÇEKERKEN FARKETTİM. JELATİNİ ÇIKARDIM AMA DEĞİŞİKLİK OLMADI SONRA DİKKATLİCE BAKTIM FLAŞIN ÜSTÜNDE FLAŞIN 4/1 İ KADAR BİR HAVA KABARCIĞI VAR ÇOK DİKKATLİ BAKINCA BELLİ OLUYOR. AMA TIRNAĞIMLA DENEDİM JELATİN VARMI ACABA DİYE AMA BAŞARILI OLAMADIM. ANLAMIŞ DEĞİLİM :/
  • altında jelatin olabilir mercekten çok ince jelatinler var

• Nasıl yani anlamadım :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkasındaki jelatini çıkar git 10 tl ye onlu armalı jelatin taktir

• Bende de bayadir ayni sorun var. Cok takmiyorum ama, takip.

• Arkadaşlar sanırım sorun telefonun arka kasasındaymış. kasa tam oturmadığı için flaş kameranın ön yüzeyine yansıyormuş.Bu yüzden beyaz bir filtre oluşturuyormuş. Kasayı çıkarıp tekrar takmak yada arka kasayı değiştirmek gerekiyormuş. Öğrenebildiğim kadarıyla. Telefonumda jelatin yok çünki elimle kapasam dahi ışık cama yansıyıp dağılıyor ve beyaz bir filtre oluştruyor. Bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • gece çekim yapıyorsanız normaldir gündüz çekimini etkilememesi lazım
  • Gündüzde etkiliyor malesef üstadım anlamış değilim bu olay canımı sıktı yani. Binde birlik olay geldi bizi buldu :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.