Şimdi Ara

İphone 4s fotoğraf kalite düşüşü (çözünürlük)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. İphone 4s telefonum var. Whatsapp veya İnstagram gibi yerlere snap yani hikaye attığımda fotoğraf ve videolardaki kalite düşüşü çok oluyor. Hatta telefonda ekran görüntüsü aldığım resimler bile çok kötü görünüyor. Özellikle whatsapp hikayeleri berbat ötesi. Yani telefon hd çekim gibi çekiyorsa da hikayede 240p gibi görünüyor. Telefona format attım yine çözüm olmadı. Genel bir sorun mu yoksa telefonda mı sıkıntı var anlayamadım. Galiba çok çok geride kaldık telefon olarak:) Jailbreak ile sürüm düşürme çözüm olur mu?

• Bahsettiğiniz düşüş ön kamera çekimlerinde mi ?
  • Telefon miadını doldurmuş artık yakında WhatsApp bile çalışmaz , para varsa iphone 7 yada se bütçe yoksa j3 pro al gitsin derim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    Hayır üstad sorun ön veya arka kameradan değil. Mesela telefonda bulunan normal bir fotoğraf veya resmi whatsapp'ta snap(hikaye) olarak paylaşım yaptığımda kalite düşüyor çok kötü oluyor.
  • serty23 kullanıcısına yanıt
    Telefona o kadar para vermem şuan gereksiz. Tabiki zamanı geçmiştir fakat bu telefon işimi görüyor. Sadece bu sorun midemi bulandırdı.
  • RoSSoJoZeF kullanıcısına yanıt
    Uygulamalarda fotoğraf paylaşırken boyuttan kısmak için kaliteden kısıyorlar biraz.

• Bu gayet doğal. Dediğiniz uygulamalar fotoğrafların Kalitesinde oynama yapıyor. İphone 7 kullanıyorum telefonun kamerası çok daha net çekerken instagram üzerinden daha kalitesiz fotoğraflar çekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.