Arkadaşlar cihazla bir kaç foto çekmiştim. Bunları pc'ye aktardığımda fotolar yan dönmüş durumdaydı. Örneğin bir fotoyu çevirdikten sonra öbür fotoya geçerken şöyle bir hata alıyorum :
yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
iPhone içindeki klasörde değişiklik yapmaya kalkıyorsanız, hatayı ondan alıyor olabilirsiniz.
koskoca forumda yardımcı olabilecek 1 kişi yokmu yani
quote:
Orijinalden alıntı: hksdejavu
iPhone içindeki klasörde değişiklik yapmaya kalkıyorsanız, hatayı ondan alıyor olabilirsiniz.
ne gibi bir değişiklik ? fotoğraf albümünden bahsediyosan bişey yapmadım
Demek istediğim bilgisayarımdan iphone u açıp içindeki klasördeki resmi direk fotoğraf görüntüleyicisi ile açtıysan. Ardından döndürme işlemini orada yapmaya çalışıyorsan hatayı alma ihtimalin var.
Önce dosyaları bilgisayarda bir klasöre kaydet. Ardından döndürme işlemini orada yapmaya çalış. Zaten öyle yapıyorsan, veya bunu da deneyince sorun devam ediyorsa başka bir fikrim şimdilik yok :(
quote:
Orijinalden alıntı: hksdejavu
Demek istediğim bilgisayarımdan iphone u açıp içindeki klasördeki resmi direk fotoğraf görüntüleyicisi ile açtıysan. Ardından döndürme işlemini orada yapmaya çalışıyorsan hatayı alma ihtimalin var.
Önce dosyaları bilgisayarda bir klasöre kaydet. Ardından döndürme işlemini orada yapmaya çalış. Zaten öyle yapıyorsan, veya bunu da deneyince sorun devam ediyorsa başka bir fikrim şimdilik yok :(
aynen pc ye kaydettikten sonra yapıyorum fakat yine bu hata çıkıyo çıldırmamak elde değil. Aynı fotoyu telefondan direk twitter'a paylaştığımda foto düz çıkıyo , pc ye aktardığımda yana yatık çıkıyo
birde picasa kurup denesene
Ayni sorun bende de var 6-7 tane yan olan resimi pc ye kopyaladim daha sonra resimleri yan cevirmeye basladim ilk 4 resimden sonra ayni hatayı almaya basladım ve halen ayni hata devam ediyor
Çözüm yok mu ?
malesef buna bir çözüm yok, telefonu ters tutarak çekim yapın veya fotoğraf programları ile çevirmeyi deneyin.. bu arada sorun windowstan kaynaklı, mac'te sorun yok..
buna bir çözüm var. painle birlikte aç, fotoğrafı farklı kaydet ve kapat. sonra istediğin yöne çevir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme