Şimdi Ara

İPHONE 4S GEVEY ILE ILGILI IDDALAR DOGRUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR IPHONE 4S GEVEY LE ILGILI HERKEZ BIR SEY SOYLUYOR.

ARTIK 112 YI ARAMAYA GEREK YOK , UCAK MODU YAPMAYA GEREK KALMIYACAK , TELEFONU ACIP KAPATTIGIMIZDA YENIDEN KURULUMA GEREK KALMIYACAK VS TAK CALISTIR DIE SATIYORLAR

FAKAT KONU HAKKINDA BILGISI OLAN BU ISLE UGRASAN BIR ARKADASTAN ALDIGIM BILGIYE GORE BUNLARIN HEPSI HIKAYEYMIS AYNI ESKISI GIBI TUM BU SAYDIKLARIM YAPILIORMUS UCAK MODLARI 112 LER VS.

ARANIZDA IPHONE 4S GEVEY ALAN KULLANAN VARSA EGER BIZI BILGILENDIREBILIRMI BUNLARDAN HANGISI DOGRU ? ONA GORE BENDE ALICAM KAFAMDAKI BU SORU İŞARETINI KALDIRMAK ISTIYORUM

• yayinlanan videoya gore dogru tak kullan seklinde
  • link alabılırmıyım ? BIRDE BENIM TELEFONUN SUAN DAHA AKTIVE YI GECEMEDIM DOAL OLARAK. aktıve edılmemıs telefonda geveyı kullanabılıyormuyuz? yada benım tel orangeden kıtlı bır orange hattı bulup aktıveyı gecmem mı gerekıyor
  • DOGRU ARKADASLAR 4S GEVEY TAK ÇALISTIR VAZIYETTE. BEN SPRINT AMERIKAYA KILITLI CIHAZIMI SUAN BOYLE KULLANIYORUM.

HEMDE ORJIANL SIM KARTA GEREK DUYMADAN BUNULA AKTIVE EDEBILDIM.
  • selamlar bendede uk orange kilitli bi i4s var gevey ile kullanıyorum ve dediğin gibi bi olay yok

tel kapatıp acsan hatta simkartı cıkarsan dahı direk hat geliyor 30 sn icinde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone eSIM hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.