Şimdi Ara

İphone 4s İlk Açılış Aktivasyonunu Geçemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
27.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı kırdırmanız imkansız. Yani hacker ler bile 5-6 aydan önce bulamazlar. Nedeni ise iCloud ile aktive olması, direk olarak apple sistemine gidiyor ve telefon kitleniyor. Ama yazılım hatasıda olabilir. Kilitli olarak gözükür ama yazılım hatasıdır.

Çözüm: Ya aldığınız yere gidin ya birisine satın yada camdan aşşağıya atın :))
  • yeni ulaştım tekrar bana cihaz sim kilitsiz dediler .tekrar aynı şeyi söylüyor.ya bu sim kilit veya değil sorgulama veya öğrenme imkanı yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gltkn43 -- 22 Kasım 2011; 19:10:51 >
  • şimdi bi arkadaşa da model nosunu verdim sorgulattı sim kilitsizdir diye mesaj attı
  • her kes sim kilitli diye tutdurmus adam sinyal barinin aktive oldugunu ve cihazin sim kilitsiz oldugu soyluyor allah allah!
    hocam sen iyisimi restore et cihazi aktivasyon yapmadan itunesde restore secenegi cikmiyor ama dfu moda alib yapa bilirsin youtube-da arat bulursun nasil dfu ya alinicagini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML_KNN -- 22 Kasım 2011; 21:41:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

her kes sim kilitli diye tutdurmus adam sinyal barinin aktive oldugunu ve cihazin sim kilitsiz oldugu soyluyor allah allah!
    hocam sen iyisimi restore et cihazi aktivasyon yapmadan itunesde restore secenegi cikmiyor ama dfu moda alib yapa bilirsin youtube-da arat bulursun nasil dfu ya alinicagini

bu uyarı sim kilitsizde verir mi ? bunu düşünmek lazım

The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.
    Only compatible SIM cards from a supported Carrier may be used to activate iPhone.
    Please insert the SIM card that came with your iPhone or visit supported Carrier's store
    to receive a replacement SIM card.

• quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

her kes sim kilitli diye tutdurmus adam sinyal barinin aktive oldugunu ve cihazin sim kilitsiz oldugu soyluyor allah allah!

Bir deneyin bakalım bende merak ettim.
  • bana bi youtube linki atabilirmisin

• dene bakalım

• Ben anladım sanırım sen GSM değilde CDMA almış olabilir misin iPhone 4S'i ?
  • eve gider gitmez deneyeceğim peki sonra dfu modundan nasıl çıkarım ?
  • yok :D gsm aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltkn43

eve gider gitmez deneyeceğim peki sonra dfu modundan nasıl çıkarım ?

dfu moda alib usb ile pc-ye bagladigin zamandfu moda alib usb ile pc-ye bagladigin zaman itunesde restore secenegi cikacak restoreye tikla itunes server-den 800 kusur mb dosya indirecek 5.0.1 versionunu restore islemi bittigi zamanda yeniden en aktivasy yapmagi dene eger yine olmazsa att sim karti bul aktive et
    edit : att sim karti ile denemissin olmamis
    yinede bir dene bakalim ne olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML_KNN -- 22 Kasım 2011; 22:29:56 >
  • tamamdır
  • Acil arama dene sonra kapatmadan menü tuşuna basınca geçiyordu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Acil arama dene sonra kapatmadan menü tuşuna basınca geçiyordu hocam

o olmadı,geçmedi
  • Madem cihaz 'Sim Free' aldığınız yere götürün açsınlar..
  • ben türkiyedeyim cihazı aldığım yer almanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltkn43

quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Acil arama dene sonra kapatmadan menü tuşuna basınca geçiyordu hocam

o olmadı,geçmedi

usta şuan için i4s kırılmıyor haberin olsun ama almanyadan aldıysan fazla ihtimal yok bence T-Online gir orda bir simlock diye aratır işlemi vodafone dada yapabilirsin bencede 2 ihtimal vardır 1. simkilitli 2.yazılım hatasi oda miliyonda bir olur.
    üstünde ios 5 oldundan dolayı simkilidi kırılmaz şuan için gevey bile yok haberin olsun.
    Bence aldın yere ver yenisini versinler hata onların sonucta.

Gecen müşteriye Iphone 4s 16 gb simfree ingiltere verdim ama tr simkartı kabul etmedi.
    Yabancı bir sim koyduk kabul etti ve aktiv oldu ondan sonra tr simkartınıda kabul etti sen birdaha dene aktiv bir kart ile

saygılarımla

• zaten hiç bi çare bulamazsam almanyadan hat kargolatıcam.bide öyle denice
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.