Şimdi Ara

İphone 4s İlk Açılış Aktivasyonunu Geçemiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
27.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eger ingilizcen saglamsa apple'a mail at derdini anlat simfree 4s aldigini soyle fakat cihazi aktive yapamadigini ne yapman gerektigini vs sor. cihazin imei numarasini vs de ver onlar zaten sana donerler duruma gore hareket edersin.

cihazinin sim kart yuvasinda arizada olabilir eger daha once deneyip calistiysa simdide calismasi lazim yok ilk defa aktif etmeyi deniyorsan zaten secenek az ya simkilitlidir yada cihazda sorun vardir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltkn43

sim kilitli değil dedi.kilitli olup olmadığını forumda mevcut olan kodlardan kontrol ettim değil

O kodların genelde ..... / dan sonraki kısmı önemli / dan sonra ne yazıyor?
  • hocam kartsiz gecilmiyor mu o islemlerden?

İslemleri karti cikarip yapsaniz da home screen e geldikten sonra taksaniz olmuyor mu?

Yani bende de kilitsiz 4s var, henuz kayit ettiremedigim icin hic kart takilmadi icine. Ama cihaz suan home screende. Yani ipod olarak kullanabiliyorum. (kart takmadan home screen'e gelmeyi ben yapmadim abim yapti o yuzden oluyormu diye size soruyorum)

Bir de bu sekilde denemis olursunuz en azindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlız beyler bütün herkes bu noktayı atlamış taktığınız sim kartı pin kilitini iptal edip öyle akivasyon yapmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness

Yanlız beyler bütün herkes bu noktayı atlamış taktığınız sim kartı pin kilitini iptal edip öyle akivasyon yapmanız lazım.

bende + bişey ekleyeyim belkide sim kartı tanımadı, sim kart ile alakalı bir sorun, sim kartı değiştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

hocam kartsiz gecilmiyor mu o islemlerden?

İslemleri karti cikarip yapsaniz da home screen e geldikten sonra taksaniz olmuyor mu?

Yani bende de kilitsiz 4s var, henuz kayit ettiremedigim icin hic kart takilmadi icine. Ama cihaz suan home screende. Yani ipod olarak kullanabiliyorum. (kart takmadan home screen'e gelmeyi ben yapmadim abim yapti o yuzden oluyormu diye size soruyorum)

Bir de bu sekilde denemis olursunuz en azindan

Hocam bence abinle konus, buyuk ihtimalle aktivasyon icin tr sim kartı kullanmıştır. Sen su an telefonu iPod olarak kullansan da tel tr sim kartiyla aktive edildiyse telekomikasyon kurumundaki süren başlamış, hatta bitmiş olabilir.
  • aga cıhazın kılıtlı sanırsam yoksa oyle bır ekranda takılma olmaz kılıtsız cıhazlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ministry of Darkness

Yanlız beyler bütün herkes bu noktayı atlamış taktığınız sim kartı pin kilitini iptal edip öyle akivasyon yapmanız lazım.

bunu kontrol et kesinlikle... arkadaşın cihazına 5.0.1 yüklerken başıma geldi meğerse pin kodu yüzündenmiş ben pinsiz kullandığım için böyle bi uyarı almamıştım
  • cihazıma taktığım hattın pin kodu yok yazten.başka bi telden ayarlardan sim kilidi sormayı kapadım.sim kardın pin kilidini iptal etmekden bunu kasdediyosanız.

+sim kardı değiştircem numaramı taşıdım 26 sında bu ayın gececek gidip yeni micro kard alicam.

+birde bi arkadaş ipod olarak kullanıyorum demiş nasıl ipod olarak kullanıyosun?.ben hiç aktivasyondan öteye geçemedim bi yolu varsa bana da söylermisin?

+i tunes güncel 10,5,1,42 version

+kartsız ben geçemedim geçmenin bi yolu varsa onur__ söylermisin.
  • Hala çözülmedi mi ? Hocam kilitsiz olsa zaten cihaz açılır sim kart yok uyarısı verir, ama kesinlikle kesilmiş simkart çalıştırmaz. Avea'nın orjinal microsimleri var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Hala çözülmedi mi ? Hocam kilitsiz olsa zaten cihaz açılır sim kart yok uyarısı verir, ama kesinlikle kesilmiş simkart çalıştırmaz. Avea'nın orjinal microsimleri var..

kendi kartım kesilmiş kart ama götürdüğüm teknik servisler orijinal micro kartlar taktılar.aveadan turkcelle taşıdım numaramı .ben aveadaki hizmeti beğenmedim.tabi turkcell yeterli düzeyde mi bilmiyorum!
  • Peki teknik servis Turkcell Micro Sim denedi mi ? Orjinal ve aktif bir hat ?
  • hayır. sadece aktif yut dışı hattı taktı.ben görmedim arkaya geçti ne taktığını sordum yurtdışı aktif bir hat taktım dedi.bi kaç tane taktı içinde aktif türk hattı varmıydı bilmiyorum.birde 128 bit 64 bit farkeder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gltkn43 -- 24 Kasım 2011; 17:06:23 >
  • hatta turkcell avea vodafone farkedermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gltkn43 -- 24 Kasım 2011; 17:22:37 >
  • birde bi arkadaş ipod olarak kullanıyorum demiş nasıl ipod olarak kullanıyosun?.ben hiç aktivasyondan öteye geçemedim bi yolu varmı
  • Turkcell, Avea, Vodafone farketmez

Neyi kullanıyorsanız gidin Microsim alın, Avea'da 8 TL, amaç bir an önce cihazı açmak..

Onun dışında 64, 128 farketmez. Bende 64 var, güzel çalışıyor..

Son olarak normalde cihazın menüsünden Wi-fi seçince cihaz otomatik olarak aktif oluyor ve menüleri açılıyor.. Simkart sorgulamıyor yani, sim kilitli cihazlar sorguluyor sadece size daha önce Apple forumların da ki bilgileri atmıştım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Turkcell, Avea, Vodafone farketmez

Neyi kullanıyorsanız gidin Microsim alın, Avea'da 8 TL, amaç bir an önce cihazı açmak..

Onun dışında 64, 128 farketmez. Bende 64 var, güzel çalışıyor..

Son olarak normalde cihazın menüsünden Wi-fi seçince cihaz otomatik olarak aktif oluyor ve menüleri açılıyor.. Simkart sorgulamıyor yani, sim kilitli cihazlar sorguluyor sadece size daha önce Apple forumların da ki bilgileri atmıştım..

hattım açılır açılmaz deneyeceğim tek çözüm şuan o gibi
  • Apple nin kendi destek sitesinde benim problemimle aynı olan biri sorunun bu olduğunu çözüm olarak ta;

Ladies and Gentlemen. My phone is now working.

The porblem IS the mismatched Serial number. All you have to do is get an agent on the phone and make sure they forward you to a senior agent.

Make sure you read all the messages in this thread between MacDevil7334 and myself so that you're informed before you speak to a representative at Apple.

Basically, you have to make sure that your IMEI and your Serial number matches the IMEI and Serial number at your service provider and at Apple. Then you just need to restore your phone and, VOILA.

By the time I finished this message my phone completed its restore. I now have a functional iPhone 4 replacement - No extra cost, no second replacement.

türkçesi:
    Bayanlar ve Baylar. Telefonum çalışıyor.

Porblem uyumsuz seri numarasıdır. Tüm yapmanız gereken bir ajan telefon ve üst düzey bir ajan iletebilirsiniz emin olun.

Apple temsilcisi konuşmadan önce haberdar olduğunuzu MacDevil7334 ve kendim arasında bu konu tüm mesajları okuyun emin olun.

Temel olarak, IMEI ve seri numarası, IMEI ve seri numarası, servis sağlayıcı ve Apple maçlar emin olmak zorunda. Sonra telefonunuz ve Voila geri yüklemek için yeterlidir.

Zamanla bu mesajı benim telefon geri yükleme işlemi tamamlandıktan bitirdi. - Hiçbir ekstra maliyet, ikinci bir yedek şimdi fonksiyonel bir iPhone 4 yedek var.

çözüm olarak ne demiş ben pek bişey anlamadım bi yardımcı olurmusunuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gltkn43 -- 25 Kasım 2011; 19:50:33 >

• Siz cihazı restore ettiniz mi ?
  • hayır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.