Şimdi Ara

İphone 4s İlk Açılış Aktivasyonunu Geçemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
27.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almanyadan iphone 4s aldım .aldığım dükkan simkilitsiz old. söyledi microsim avea kartımı taktım.sol tarafta sinyaller gözüküyor artıp,azalıyor. (pasaport kayıtlı)türkçe ve türkiyeyi seçtikten sonra wireless i de seçtikten sonra ;

The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.
    Only compatible SIM cards from a supported Carrier may be used to activate iPhone.
    Please insert the SIM card that came with your iPhone or visit supported Carrier's store
    to receive a replacement SIM card.

yazısı geliyor ve bir türlü ana ekrana ulaşamıyorum.hiç kullanamadım. neyapmam gerekiyor?

http://imageshack.us/photo/my-images/5/phone4s2.jpg/

• sim kilitli olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackteamtr -- 22 Kasım 2011; 17:15:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackteamtr

sim kilitli olabilir mi

bence de aldığınız yer sizi kazıklamış olabilir
  • sim kilitli değil dedi.kilitli olup olmadığını forumda mevcut olan kodlardan kontrol ettim değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltkn43

sim kilitli değil dedi.kilitli olup olmadığını forumda mevcut olan kodlardan kontrol ettim değil

başka hat takmayı denediniz mi
  • at&t ,t mobile,orange,o2,alman vodafone,türk avea ,hiçbiri olmadı
  • Hocam bende aktive ettim AVEA microsim ile Sim kilitsiz olsa o ekranı direk geçer zaten, büyük ihtimal sim kilitli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu iPhone SIM kart takılı desteklenen görünmez.
    IPhone'u etkinleştirmek için desteklenen bir Taşıyıcı Sadece uyumlu SIM kartlar kullanılıyor olabilir.
    IPhone ile gelen SIM kartı takmak veya desteklenen Taşıyıcı mağaza ziyaret
    bir yedek SIM kart almak için.

türkçesine bakılırsa sim kilitli: )
  • bir çok teknik servise götürdüm bişiler yaptılar yani pc ye bağladılar filan ama olmadı.iphone teknik servise götürdüm anlamadı.sorunu bulamadı.
  • malesef sem kilitli bir telefon almışsınız gibi duruyor
  • hiçbir servis bu kilitli demedi .aldığım yerle irtibata geçtim kesinlikle değil dedi tanıdık biri çünkü ama yinede senin için aldığım firmaya sorarım dedi.emin olayım diye
  • kilitli olması dışında başka bi ihtimal yok mu/kilitli ise şuan kilidi kırılabiliyor mu
  • peki oturduğum yerde bir teknik servis iphone 4s sim kilidi kırarız dedi ne kadar doğrudur .güvenmelimiyim.kırabilirmi yani mümkün mü şuan böyle bişey

• iphone 4slerde gevey çalişmıyor diye biliyorum
  • Cihazın kutusuna baktınmı sim free yazıyormu? Cihaza satışa çıktığı kendi hattını takarak aktive etmen gerekiyor olabilir.
  • jibe nasıl yani
  • Cihaz kutusunda ''Sim Free'' yazmaz ki ? Sim Kilitli olduğu gayet açık arkadaşlar, farklı sorun aramayın.

Kendi hattı vs yok bu işlerin bende yurtdışından aldım, jelatini açıp TR sim taktım olay bitti...

Sizin için araştırdım ancak maalesef çözüm yok şuan için, yeni Gevey çıkmasını beklemelisiniz gibi duruyor..(Uzun zaman çıkacağını zannetmiyorum, daha JB bile çıkmadı)

Tavsiyem aldığınız yere hemen iade edin.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 22 Kasım 2011; 18:05:17 >

• peki oturduğum yerde bir teknik servis iphone 4s sim kilidi kırarız dedi ne kadar doğrudur .güvenmelimiyim.kırabilirmi yani mümkün mü şuan böyle bişey
  • yabacı siteler açıyorsa belki bu serviste açabilir.ya iphone 4s var ve açılmıyor çok pis koyuyor adama çözüm arıyorum çok kafa patlattım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.