Şimdi Ara

iCloud Kilitli iPhone 6 Nasıl Açılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bir kaç gün önce takas ile iphone 6 aldım. Fakat icloud şifresi istiyor. Cihaz 8.1.2 Sürümdeydi 8.4 Yaptım ama icloud hesabı ve şifre istiyor.

Cihazı aldığım kişinin telefonu hep kapalı.

Cihazın Kutusu ve Faturası var. imei fatura ve cihazda aynı.

icloud hesabını açtırmam için ne yapmam gerekir ?

App Store ye mi götürmem gerek ?

• Fatura olmadan Apple Store acmaz. Saticiya ulasmadan imkansiz.

Gul gibi ipodunuz hayirli olsun.
  • evet apple store a gitmen lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_Caliskan -- 28 Nisan 2015; 22:15:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayınca fatura ile açılıyordu sanki yanlış mı biliyorum?

• Fatura sizdeyse Apple acıyor. Apple ile iletişime gecin.

• Fatura var Bimeksden alınmış.
  • Telefonla Açılıyor mu ? Yoksa randevu alıp gitmem mi gerek. Bimeks faturalı cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apple Store'a götürmeyeceksin, insanları yanlış bilgilendirmeyi çok seviyor forum sakinlerimiz. Bilmiyorsanız susun.

Hafta içi 0 (216) 282 15 11'i ararsan sana güvenlik sorularını soracaklar, hatırladığın son şifreyi soracaklar, hiçbirini bilmiyorsan faturanı göndereceksin yardımcı olacaklar dostum.
  • OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkürler. Yarın deneyeyim.
  • Geçmiş olsun bu şekilde takas veya satın almalarda icloud hesabının olmamasına dikkat edin varsa bile alışveriş esnasında hesabından çıkış yapmasını talep edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki çoğu kişiye telefon 2.el iphone alırken sahibi yanınızda icoulddan çıksın demiştim inşallah alacak kişiler buna dikkat eder

• Haklısınız. Ben cihazı sıfırlatmadan aldım galiba. Dikkatsizlikten kaynaklandı. Ayrıca cihazı bugün kullanabildim. Ondan da kaynaklanıyor.
  • Evet Arkadaşlar Cihaza Uzaktan Bağlanamadıkları için Zorluya götürdüm ve icloud açıldı. teşekkürler.
  • Fatura sizin adınızà mıydı acaba

• adema66 A kullanıcısına yanıt
    Hayır adıma değildi. zaten ikinci el almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

Fatura olmadan Apple Store acmaz. Saticiya ulasmadan imkansiz.

Gul gibi ipodunuz hayirli olsun.

Bende de var böyle bir cihaz, ipod olarak kullanmaya da razıydım ama şifre ekranını geçemiyorum bile, ipod olarak nasıl kullanabiliriz
  • tüm ipod iphone modellerinin icloudunu açarım ücret 20 tl paypal ödemeside yapabilirsiniz
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    20 tl çok düşük rakam değil mi icloud için ? 3 ay önce Berlinde iPhone 5Si 85 euro ya açtırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahidow -- 23 Temmuz 2015; 12:03:35 >
  • evet düşük rakam çünkü adamlar faiş fiyat veriyor ve ben telefonu kendi elimle açmayacağım telefonun sahibine vereceğim bilgiyle kendi telefonunu 10 dk içinde sorunsuz şekilde açacak aslında bağış yapılsa konu açarım veririm bilgileri yapanlar paypal hesabına 20 tl yatırır ama türkiyede pek görülen bir durum olmadığından bu yöntemi düşündüm fiyatı oldukça uygun şu an 150 lira civarı açılıyor icloud ben herkesin işi görülsün diye 20 lira diyorum
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Bu da bir yere kadar...
    Madem yolu var, ya sizden alan birinin veya bir başkasının
    bunu forumlarda ya da Youtube'da paylaşması uzun sürmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.