2 gündür eşzamanlanıyor adım 2/6 diyor bir türlü bitmedi ne yapmam gerek acaba?
2 gündür mü ?
2 gündür ara ara bağlıyorum pc ye ama 2/6 da takılıp kalıyor.telefonum çok dolu değil eşzamanlama ortalama ne kadar sürer?
Beyler kendi olayımı tekrar anlatayım.
Cihaz geldi taktım içine Avea MicroSim kartımı açtım. Bağlantıda hücresel veriyi seçmiştim sanırım. itunes'a fln bağlanmayı bile istemeden aktive etti cihazı. Şu an sorunsuz kullanıyorum (Allah nazardan saklasın, tek eksiğim pasaport kaydı).
Burda aynı sorunu yaşayan arkadaşlar sanırım hepinizin cihazı simkilitli. Satıldığı ülkenin simkartı fln alakasz simfree cihaz için. Ben avea ile açtım amerikadan gelen cihazı. Öyle bişey yok yani.
arkadaslar amerikadan 4s getirtmiştim ancak locked olduug ıcın aktıvasyon yapamıordum..simdi bi siteye rastladım ve 25 dolara unlocked yaptıklarını soluolar..kredi kartından odeme yapıldıktan sonra bi program yukleyınce sorun cozuluormus..sizce ne kadar guvenilir?bilgisi olan varmı?tesekkurler
SAKIN GÜVENME DERİM BEN PARA TUZAĞI HENÜZ ÇIKMAYA BİR ŞEYİ SATMAYA ÇALIŞIYORLAR...
cihaz sim kilitli
ARKADAŞLAR AYNI SORUN BENİM BAŞIMDA ŞUANDA VE İPHONE 4 İLE
10 saat önce türkcel turbo geyveli hat ile kullanıdığım cihazı bilinçsiz birinin version güncellemesinden dolayı sorunun aynısı cıkmakta aktive edemiyorum
eski sürüm 4.3.1 iken itunes aracılığıyla 5.1 e yükseltilmiş önerileriniz nedir bu cihazın durumu nedir ne olmuştur
dfu modda geri yükleme yaptım düzelmedi servis arıyor diyor sonra yok 112 yide tuşladım durum aynı :(((
SeLam Aleykum Merhaba Banada iphone 4s Geldi Ve Ayni Sorun Bendede Var Bi Kac Arkadas Diyorki Sim Karti cikart Oyle Dene.. cikartincada sim Kart Yok diyor Wirallese kadar Geliyor sonra Bu Arkadaslarin Yazdigi Yaziiyi soyliyor Banada Yurt disindan Geldi. Arkadasin Biri pasaporta Acman Lazim dedi onu yapytim vodafonda.. Dediler 48 Saat Bekliceksin Bekledim Hala Acilmadi..Ortaliktada Ne Guvenilir Bi Servis Var nede Yapabilen.. anlamadim gitti ya.. Yardimci olacak kimse Varmi Ayni Seyi Pc ye taktiginda itunes te soyliyor.. Ben Bunlari Yaptim 1. Sim Pin kodu Var dediler sim Kodunu kaldirdim 2. simi Kirdim 3 Pc ye Taktim ve i tunes den gunceleme Falan denedim Ayni uyariyi ordan verdi 4. Passaporta ime Kayit Yaptirdim Allah Rizasi icin bilen Varsa Yardim Etsin:(
Ben simdi Servisten Geldim.. Servis.. 100 Dolara Yapiyor.. Sordum Ne Yapacaksiniz.. aldiginiz Yeri Aricaz. Tum uluslar arasina actiracaz bolelikle Her yerde Ve HeR sim Karta Kullanabilirsiniz Dedi Bende Gerek Yok Abim yurt disinda Onu aricam o arasin aldigi Yeri Ve Actirsin Olursayine Size Soylerim.. give kart Falan hepsi Bos.. Bu Arada
Arkadaşlar merhaba,
fransadan 4S 5.1 2.0.10 aldım. cihazın sim free olup olmadıgını bılmıyorum acıkcası . elimde aldığım firmanın sim kartı var (boygues -france). ben bu kart ile ilk aktivasyon ekranını geçebildim. fakat daha sonra pin kilidi olmayan bir vodafone kart taktığımda , tekrar aktivasyon istedi. ama bu arada hem sinyal bar tek diş çekiyor hemde 3G yi algılıyor. Ama vodafone ile aktivasyon yapmıyor. vodafone kartını cıkardığımda sim olmadan yine otomatikman normal telefon ekranına dönüyor.
şimdi burada sorularım ,
1)telefonun sim kilitli olup olmadıgından emın değilim, bunu kesın oalrak nasıl anlarım.
2) telefon sim kilitli olsa , vodafonu taktığımda sinyal yok demezmiydi (çunku boygues kartı ile oncden cıhazı aktıve etmıiştim, aktıvasyon ekranını gectım ) vodafone ile şu an 3G çekiyor ve sinyal 1-2 diş seviyelerinde ama aktıvasyon yok.
3) bazı arkadaşlar , restore yap demişler.. bunu yaparsam 5.1.1 olcak cihaz. eğer cihazim sim kilitli ise 5.1.1 için bir unlock veya gevey var mı ?
4) yine telefonun sim kilitli oldugunu varsayalım, Bouygues firmasına mail atma şansım var.. burada cihazın en az 3 ay veya 6 ay once alınmıs olması gerekir diye bir zorunluluk var mıdır ?
3 gün önce iphone 4s geldi at&t kilitli sürüm 5.0 Ben sürümü 5.1.1 yükseltsem gevey ile kullanabilirmiyim acaba, telefon ile birde gevey 5.1.1 yollamışlar, direk kendi hattımı takıp kullanabilirmiyim acaba, yardım lütfen, BURCU...
quote:
Orijinalden alıntı: missing600
3 gün önce iphone 4s geldi at&t kilitli sürüm 5.0 Ben sürümü 5.1.1 yükseltsem gevey ile kullanabilirmiyim acaba, telefon ile birde gevey 5.1.1 yollamışlar, direk kendi hattımı takıp kullanabilirmiyim acaba, yardım lütfen, BURCU...
Gevey 5.1.1 destekli ise olabilir. Aldığınız geveyin markası ne ise sitesinden bakın. Ios hangi sürümü destekliyor? Sitesinde desteklediği versiyon,model,baseband gibi bilgileri verir. Bana sorarsanız hiç güncellemeyin. 5.0 ile 5.1.1 arasında çok önemli değişiklik yok. Kafanız rahat olur.
quote:
Orijinalden alıntı: yawss
Arkadaşlar merhaba,
fransadan 4S 5.1 2.0.10 aldım. cihazın sim free olup olmadıgını bılmıyorum acıkcası . elimde aldığım firmanın sim kartı var (boygues -france). ben bu kart ile ilk aktivasyon ekranını geçebildim. fakat daha sonra pin kilidi olmayan bir vodafone kart taktığımda , tekrar aktivasyon istedi. ama bu arada hem sinyal bar tek diş çekiyor hemde 3G yi algılıyor. Ama vodafone ile aktivasyon yapmıyor. vodafone kartını cıkardığımda sim olmadan yine otomatikman normal telefon ekranına dönüyor.
şimdi burada sorularım ,
1)telefonun sim kilitli olup olmadıgından emın değilim, bunu kesın oalrak nasıl anlarım.
2) telefon sim kilitli olsa , vodafonu taktığımda sinyal yok demezmiydi (çunku boygues kartı ile oncden cıhazı aktıve etmıiştim, aktıvasyon ekranını gectım ) vodafone ile şu an 3G çekiyor ve sinyal 1-2 diş seviyelerinde ama aktıvasyon yok.
3) bazı arkadaşlar , restore yap demişler.. bunu yaparsam 5.1.1 olcak cihaz. eğer cihazim sim kilitli ise 5.1.1 için bir unlock veya gevey var mı ?
4) yine telefonun sim kilitli oldugunu varsayalım, Bouygues firmasına mail atma şansım var.. burada cihazın en az 3 ay veya 6 ay once alınmıs olması gerekir diye bir zorunluluk var mıdır ?
cevap yokmu arkdaslar :((
quote:
Orijinalden alıntı: birber80
quote:
Gevey 5.1.1 destekli ise olabilir. Aldığınız geveyin markası ne ise sitesinden bakın. Ios hangi sürümü destekliyor? Sitesinde desteklediği versiyon,model,baseband gibi bilgileri verir. Bana sorarsanız hiç güncellemeyin. 5.0 ile 5.1.1 arasında çok önemli değişiklik yok. Kafanız rahat olur.
geveyin üzerinde 5.1.1 yazıyor biyerlere koydum ama şimdi bulamıyorum :)
quote:
quote:
Buldum üzerinde büyük harfle GEVEY yazıyor bide ultra S yazıyor, arkasında da for iphone 4s att 5.1 yazıyor, yani sim kartımı bu geveye takınca direk kullanabilirmiyim, birde bu gevey çok küçük sim kartı bunun içine sığmaz gibime geliyor nasıl olacak :)
quote:
quote:
quote:
Buldum üzerinde büyük harfle GEVEY yazıyor bide ultra S yazıyor, arkasında da for iphone 4s att 5.1 yazıyor, yani sim kartımı bu geveye takınca direk kullanabilirmiyim, birde bu gevey çok küçük sim kartı bunun içine sığmaz gibime geliyor nasıl olacak :)
5.1.1 yazıyor ise ios 5.1.1 i destekliyordur. Gevey in kendi sitesinde 5.1.1 desteklediğini yazmış. Dilerseniz buradan kontrol edin.
sim karta gelince kesip kullanmanız gerekecek. Yakınlarda abone merkezi gibi büyük telefon bayilerinden varsa ücretsiz olarak kartı kesiyorlar. Yada internette microsim kesme diye aratınca bir çok video çıkıyor. Onlara bakmanız faydalı olacaktır.
quote:
quote:
Arkadaşlar merhaba,
şimdi burada sorularım ,
cevap yokmu arkdaslar :((
5.1.1 için gevey var. ama telefonun CDMA mı yoksa gsm kilitmi onu öğrenmek lazım. iki tür gevey var. Gerek türkiyeden gerekse gevey sitesinden temin edebilirsin.
5.1.1 yazıyor ise ios 5.1.1 i destekliyordur. Gevey in kendi sitesinde 5.1.1 desteklediğini yazmış. Dilerseniz buradan kontrol edin.
sim karta gelince kesip kullanmanız gerekecek. Yakınlarda abone merkezi gibi büyük telefon bayilerinden varsa ücretsiz olarak kartı kesiyorlar. Yada internette microsim kesme diye aratınca bir çok video çıkıyor. Onlara bakmanız faydalı olacaktır.
Teşekkür ederim cevap için ben yapamam galiba en iyisi telefoncuya götüreyim :) BURCU
Lütfen bana yardım edinn kimse yokmu
Özelden mesaj atın forum kullnmyı bılmıyorum lutfen acillll