Şimdi Ara

iPhone 4S'in Pil Sorunu Test Edildi Ve Sonuç; (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
14.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 4s De gercekten pil sorunu var ınanılmaz hızlı yıyor pılı umarım en kısa surede guncelleme ıle bu ısı hallederler zıra samsung galax s2 ııcn bı yazılım cıktı ve 2 gune kadar sarjı gıtmeye baslamıs
  • Ya bu pil sorunu 3G'nin kapatilabilir hale getirilmesiyle cozulmez mi?

Yani bu pilim cabuk bitiyor diyenler (iPhone 4'te mesela) 3G hep acik mi kullaniyorlar? Cunku inanilmaz yiyor bu sekilde pilden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Komedi

hangisi
  • arkadaslar i phone 4s batarya sorununa kesin cözümü buldum telefonda sorun yok yapmaniz gerecen telefonun fabrika ayarlarina geri cevirmek tabiki bunu en az iki kere yapmaniz lazim sonrada telefonun sarjini tam bitirin ve tekrar sarja takin farki göreceksiniz suanda sorun yok telefonum halen 100% dolu deneyen arkadaslar lütfen bana mesaj atsinlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: karci2005

arkadaslar i phone 4s batarya sorununa kesin cözümü buldum telefonda sorun yok yapmaniz gerecen telefonun fabrika ayarlarina geri cevirmek tabiki bunu en az iki kere yapmaniz lazim sonrada telefonun sarjini tam bitirin ve tekrar sarja takin farki göreceksiniz suanda sorun yok telefonum halen 100% dolu deneyen arkadaslar lütfen bana mesaj atsinlar

deneyen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltkn43

quote:

arkadaslar i phone 4s batarya sorununa kesin cözümü buldum telefonda sorun yok yapmaniz gerecen telefonun fabrika ayarlarina geri cevirmek tabiki bunu en az iki kere yapmaniz lazim sonrada telefonun sarjini tam bitirin ve tekrar sarja takin farki göreceksiniz suanda sorun yok telefonum halen 100% dolu deneyen arkadaslar lütfen bana mesaj atsinlar

deneyen var mı

Başınızın üzerinde 3 kez çevirmeyide unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Orijinalden alıntı: gltkn43

quote:

deneyen var mı

Başınızın üzerinde 3 kez çevirmeyide unutmayın

bende bişeyi eksik yazmış bu diyodum, onuda sen yazdın şimdi olma ihtimali arttı

• 3gyi kullanan uygulamalar açıkken felaket hızlı tükenen pil beni illet ediyor ve w-i-f-iiiiiiiiiii sorunuuuu da tam bir muamma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albertocontador -- 17 Aralık 2011; 18:38:19 >
  • Öceki gün İOS5.0.1 9A406 IPSW yi yükledim..Bu güncel sürüm için bataryada ve siri ile ilgili eklemeler ve iyileştirmeler olduğu yazılmıştı evet bugün itibariyle batarya ile ilgili kontrolumda tam şarj dan sonra kullanım 2 saat 48 dakıka beklemede 34 saat 54 dakıka şarj yuzde 92 bu arada 3g açık sistem servıelerınden saat dilimi,pusula ayarlama,ve tanılar kullanım kapalı...Önceki İOS 5.0.1 ve İOS 5.1 BETA 2 ye göre benım için cok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Öceki gün İOS5.0.1 9A406 IPSW yi yükledim..Bu güncel sürüm için bataryada ve siri ile ilgili eklemeler ve iyileştirmeler olduğu yazılmıştı evet bugün itibariyle batarya ile ilgili kontrolumda tam şarj dan sonra kullanım 2 saat 48 dakıka beklemede 34 saat 54 dakıka şarj yuzde 92 bu arada 3g açık sistem servıelerınden saat dilimi,pusula ayarlama,ve tanılar kullanım kapalı...Önceki İOS 5.0.1 ve İOS 5.1 BETA 2 ye göre benım için cok iyi...

Süper 2 saatlik kullanıma %8 kayıp,tabi ne şekilde kullandığınızı bilemiyoruz ama 2 saat çok ciddi bir rakam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safak Akpınar

quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Öceki gün İOS5.0.1 9A406 IPSW yi yükledim..Bu güncel sürüm için bataryada ve siri ile ilgili eklemeler ve iyileştirmeler olduğu yazılmıştı evet bugün itibariyle batarya ile ilgili kontrolumda tam şarj dan sonra kullanım 2 saat 48 dakıka beklemede 34 saat 54 dakıka şarj yuzde 92 bu arada 3g açık sistem servıelerınden saat dilimi,pusula ayarlama,ve tanılar kullanım kapalı...Önceki İOS 5.0.1 ve İOS 5.1 BETA 2 ye göre benım için cok iyi...

Süper 2 saatlik kullanıma %8 kayıp,tabi ne şekilde kullandığınızı bilemiyoruz ama 2 saat çok ciddi bir rakam

Oyun cok oynamam genelde safarıde sörf ve ttnet muzık dınlerım tabıkı cok yogun kullananlar için bu sevıye aşagıda olabılır dediğniz gibi kullanımada bağlı ama şu bir gerçek 5.0.1 9A405 ve İOS 5.1 BETA 2 den cok çok iyi batarya performansı...

• reserved
  • iPhone 4S iOS 5.0.1

Şuan da kendi pil rekorumu kırmış bulunmaktayım.

1 gün 14 saat bekleme
    9 saat kullanım
    %7 kalan pil miktarı

3G açık
    Push mail açık
    WiFi gerektiğinde açık
    Çoğu bilidirmler açık
    Konum servisleri açık
    Ekran parlaklığı %45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 18 Aralık 2011; 12:08:20 >
  • Arkadaşlar 4s kullanıcısıyım ve ios 5.0 kullanıyorum sarj problemi tam anlamıyla yaşamıyorum sabah işe gidip akşam gece yatana kadar idare ediyor ve telefonumda sürekli facebook,twitter kısacası 3g daima kullanımda sizden bilgi almak istediğim şey şu forumda bazı arkadaşların ios 5.0 dan 5.0.1 e geçtiklerinde sorun yaşadıklarını görüyorum ve bende kararsız kaldım sizin düşünceleriniz neler yardımcı olursanız sevinirim
  • Doğru batarya kullanımını nasıl yapıyorsunuz? Nasıl sarj edilmeli pc / priz, tam mı doldurulup boşaltılmalı? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • Kiz arkadasimla ayni gun iki tane 4s aldik ben cihazi guncelleyip 5.1 getirdim. Sabah 08:30 da prizden cikardim cihazi mesaj disinda ve kisa iki gorusme disinda kullanmadim arka da calisan program yok.Zaman ayari otomatik degil ekran parlakligi kisik. 10:59 itibariyle sarsin %74 e dustu kiz arkadasimin sarji mesajlasmasina ragmen devamli bir bucuk gun yetiyor benim cihazimda donanimsal bi sorun mu var yoksa onun cihazini update yapmadigimizdan dolayimi uzun gidiyor.Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikulee

Kiz arkadasimla ayni gun iki tane 4s aldik ben cihazi guncelleyip 5.1 getirdim. Sabah 08:30 da prizden cikardim cihazi mesaj disinda ve kisa iki gorusme disinda kullanmadim arka da calisan program yok.Zaman ayari otomatik degil ekran parlakligi kisik. 10:59 itibariyle sarsin %74 e dustu kiz arkadasimin sarji mesajlasmasina ragmen devamli bir bucuk gun yetiyor benim cihazimda donanimsal bi sorun mu var yoksa onun cihazini update yapmadigimizdan dolayimi uzun gidiyor.Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

ıphone 4s in versiyonunu nasıl öğreneblirim
    birde ben bugün yeni aldım kurcaladım biraz yani uğraştım pili kırmızı sinyal verince
    satıcının dediği gibi telefonu kapatıp prize şarja taktım saat 18.00 da nerdeyse 5.5 saat oldu
    satıcı 12 saat kalsın demişti sizce doğrumu dolmuşmudur çıkarıyımmı acep

• satici gercekten saticiymis :) sadece satiyor yani baska bir is yapmiyor. artik telefonlarda lityum pil kullaniliyor ve bu telefonlari saatlerce sarjetmeye gerek yok. dolduktan sonra 1 saat kadar sarjda tutman yeterli. bir de kapali sarjetme telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 26 Ocak 2012; 8:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Orijinalden alıntı: yedikulee

Kiz arkadasimla ayni gun iki tane 4s aldik ben cihazi guncelleyip 5.1 getirdim. Sabah 08:30 da prizden cikardim cihazi mesaj disinda ve kisa iki gorusme disinda kullanmadim arka da calisan program yok.Zaman ayari otomatik degil ekran parlakligi kisik. 10:59 itibariyle sarsin %74 e dustu kiz arkadasimin sarji mesajlasmasina ragmen devamli bir bucuk gun yetiyor benim cihazimda donanimsal bi sorun mu var yoksa onun cihazini update yapmadigimizdan dolayimi uzun gidiyor.Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

ıphone 4s in versiyonunu nasıl öğreneblirim
    birde ben bugün yeni aldım kurcaladım biraz yani uğraştım pili kırmızı sinyal verince
    satıcının dediği gibi telefonu kapatıp prize şarja taktım saat 18.00 da nerdeyse 5.5 saat oldu
    satıcı 12 saat kalsın demişti sizce doğrumu dolmuşmudur çıkarıyımmı acep

benim ıphone nin versiyonu 5.0 mış ayarlardan öğrendim
    valla tuttum ilk sefer 12 saat şarj da neyse bundan sonra kırmızıyı görünce şarja takıp dediğiniz gibi dolduktan 1 saat daha bekleyip çıkartacağım 3-4
    kezde böyle şarj edip daha sonra boşaldıkça kısmi olarak takarım artık

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.