Şimdi Ara

iPhone 4S'in Pil Sorunu Test Edildi Ve Sonuç; (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
14.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu ürünü aldım bende de aynı sıkıntı vardı 3g acıkken ve wifi ile ofis içinde kullanırken saat 16 cıvarı sarjım bitiyordu hepsiburada dan bir ürün aldım tavsiye ederimhttp://www.hepsiburada.com/Liste/intouch-battery-case-iphone-4-sarjli-kapak-/productDetails.aspx?productId=telsarjbttrcaseint&categoryId=16113

video yu izledim ve çok memnunum herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckarap

arkadaşlar bu ürünü aldım bende de aynı sıkıntı vardı 3g acıkken ve wifi ile ofis içinde kullanırken saat 16 cıvarı sarjım bitiyordu hepsiburada dan bir ürün aldım tavsiye ederimhttp://www.hepsiburada.com/Liste/intouch-battery-case-iphone-4-sarjli-kapak-/productDetails.aspx?productId=telsarjbttrcaseint&categoryId=16113

video yu izledim ve çok memnunum herkese tavsiye ederim.

arkadaşım büyük elektronik marketlerde bulabilirmiyiz bu ürünü bayağı akıllı bir olay telefona yan etkisi olmaz umarım
    akü kabı gibi bir şey

• Kullanım 2 saat 55 dakika
    beklemede 11 saat 53 dakika
    Kalan şarj %66

Wi-fi hariç, 3g bildirimler herşey açık ve parlaklık %100
    İphone 4, 5.0.1

özet:memnunum
  • ürünü bir tek hb de gördüm üzerinde made for iphone logosu da var hiç bir sorunum yok en iyi tarafı anten problemi yaşamıyorum
  • i phone 4s şARJ POBLEMİM VAR... YENİ AMERİKADAN 4S GETİRTTİM FAKAT ŞARJ 3 SAATTE BİTİYOR VE TELEFON ISINIYOR.. BU TARZ SORUN YAŞAYIP , SORUNU ÇÖZEBİLEN VARSA ,, CEVAPLARSA SEVİNİRİM
  • o zaman demekki pil sorunu olmayan bir cihaz bulup yedek dosyalarını kopyalama yöntemiyle sorunlu cihaza yükleyip sorunlu cihazı sorunsuz haıle getirebiliyoruz...
  • arkadaşlar ben avcılardan bakırkoye gidiyorum her sabah ve dün gittiğimde sarj 85 kalmıstı arkadastada aynısı vardı son sürüm 4s ve arkadasın şarjı %100 dü cok sinir oldum garantiye yollamayı fln düşündüm ama arkadas bi test yapalım öle ver dedi bende sitede karci2005 dediği gibi yapıyım dedim arkadasta öle dene dedi telefonu 2 kere formatladım aldığım gibi 0 oldu sonra şarjını bitirip öle sarja taktım sabaha kadar hic bişeyde yüklemedim bütün ayarları kapadım ekranı %50 hala getirdim ve bu sefer gittiğimde benim telefonumda %100 dü ve kullanım 39dk bekleme 4 saat olduğu zaman %99 a düştü bence süper sarj problemleri yaşıyanların denemesini şiddetle tavsiye ederim sabah 9 da cıkardım fişten suanda saat aksam 7 ve 1 saat 16dk kullanım 9 saat 22dk beklemede ve sarj hala %90

(Not: telefon acma dümesine 2 kere hızlıca basınca altta cıkan menüdeki calısan programları kapatın onlarda bosuna sarj götürüyo onlarıda kapatırsanız şikayetinizin kalıcağını sanmıyorum orda acık program bırakmamaya calısın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ac97sound -- 17 Nisan 2012; 18:56:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ac97sound

arkadaşlar ben avcılardan bakırkoye gidiyorum her sabah ve dün gittiğimde sarj 85 kalmıstı arkadastada aynısı vardı son sürüm 4s ve arkadasın şarjı %100 dü cok sinir oldum garantiye yollamayı fln düşündüm ama arkadas bi test yapalım öle ver dedi bende sitede karci2005 dediği gibi yapıyım dedim arkadasta öle dene dedi telefonu 2 kere formatladım aldığım gibi 0 oldu sonra şarjını bitirip öle sarja taktım sabaha kadar hic bişeyde yüklemedim bütün ayarları kapadım ekranı %50 hala getirdim ve bu sefer gittiğimde benim telefonumda %100 dü ve kullanım 39dk bekleme 4 saat olduğu zaman %99 a düştü bence süper sarj problemleri yaşıyanların denemesini şiddetle tavsiye ederim sabah 9 da cıkardım fişten suanda saat aksam 7 ve 1 saat 16dk kullanım 9 saat 22dk beklemede ve sarj hala %90

(Not: telefon acma dümesine 2 kere hızlıca basınca altta cıkan menüdeki calısan programları kapatın onlarda bosuna sarj götürüyo onlarıda kapatırsanız şikayetinizin kalıcağını sanmıyorum orda acık program bırakmamaya calısın)

neti kullanmadığın zamanlarda wifiyi (evde) 3g yi ve hücresel verileride kapat
    neti kullandığında aç sadece bak o zaman şarjın ne kadar gidiyor
    ben o vaziyette maillerime bakarsam ve mesajlaşırsam bir 20 dakkada oyun falan
    4 gün kullanıyorum

• iste arkadaslar beni her zaman vurguladigim olay buydu yani telefonlariniza format atmak sonrada tekrar denemek bende ise yaramisti ilk gün telefon sarji 9saat bitiyordu simdi ise 2 gün gidiyor yani i phone 4s olan arkadaslara önerim telefonlariniza bir daha format atin bakin farki göreceksiniz
  • bir uygulmadan mıdır nedir.gece yatmadan şarj ettiğim iphonum sabah %2ydi ve kapanmıştı.restore yapıp sonra tekrar geri yükledim ve 5 kadar uygulama kaldırdım.Aleti full şarj ettim.Kendine geldi ama sorunun hala ne olduğunu anlayamadım.5 uygulamadan biri sıkıntıydı muhtemelen.IOS şu an güncel.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.