Şimdi Ara

iPhone 4S iOS 6.0.1 jb nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu gece okadar uğraştım uğraştım beceremedim şu işi yardımcı olacak birisi yokmudur acaba deli oldum uğraşa uğraşa yanarım aldığım paralı uygulamaların gitmesine, itunes dan shift geri yükleme duğmesine tıkladığımda indirdiğim bi restoreyi kurdum ama jailbreakı yapamadım yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.

Not: uygun bir ücrete yapabilecek olanlarda yazabilirlerse sevinirim.

Yeterki Telefon JB'li olsun ios6 ios5 farketmez

• 4ste 6.0.1 den düşemezsin daha çıkmadı jb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 6 için JB çıkmadı daha. Shsh kaydın varsa 5.1.1 e düşürebilirsin ama JBnin çıkmadığını bilmeyen birinin shsh kaydı olacağını sanmıyorum. Ayrıca satın aldığın uygulamalar apple kimliğinde kayıtlıdır ücret ödemeden yeniden yüklüyebilirain zaten ücret çıkmaz direk indir yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

İos 6 için JB çıkmadı daha. Shsh kaydın varsa 5.1.1 e düşürebilirsin ama JBnin çıkmadığını bilmeyen birinin shsh kaydı olacağını sanmıyorum. Ayrıca satın aldığın uygulamalar apple kimliğinde kayıtlıdır ücret ödemeden yeniden yüklüyebilirain zaten ücret çıkmaz direk indir yazar.

4s shsh kaydı da olsa 5.1.1 e düşürülmüyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thale

quote:

İos 6 için JB çıkmadı daha. Shsh kaydın varsa 5.1.1 e düşürebilirsin ama JBnin çıkmadığını bilmeyen birinin shsh kaydı olacağını sanmıyorum. Ayrıca satın aldığın uygulamalar apple kimliğinde kayıtlıdır ücret ödemeden yeniden yüklüyebilirain zaten ücret çıkmaz direk indir yazar.

A5 ve üstü işlemciler için SHSH olsa dahi düşürme yok diye bende biliyorum,tabi değişmediyse araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: Thale

quote:

A5 ve üstü işlemciler için SHSH olsa dahi düşürme yok diye bende biliyorum,tabi değişmediyse araştırmak lazım.

Doğru evet düşmüyodu bende öyle biliyodum. Bi anlık dalgınlığıma gelmiş.

• Cikmasini bekleyin kasim sonu cikacak deniliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre305

Cikmasini bekleyin kasim sonu cikacak deniliyor

kesin kasımın sonu gibi çıkacakmıdır hocam ya deli oldum vallaha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.