Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4s'te kasma, takilma yok diyenlere pek inanasim gelmiyor acikcasi. Ayni donanima sahip ipod touch 5. nesil cihaza kurdum ama 7.1.2 ile daglar olmasa da azimsanmayacak bir performans farki var. Apple politikasi bu sefer cok sert sekilde kendini belli ediyor. Cihazlari zorla cop yapmaya calisiyorlar.
  • Yedeğini alıp 8.0'ı indirip @Scuderia. itunes'den kurmak daha sağlıklı demek istedim..
  • Bende 8gb lyk 4s var. Kurdm güncellemeyi önce bo? alanym 4 gb dy ?imdi 3 e dü?tü . Recovery yaptm tekrar açtm telefonu ?imdi 4.2 gb bo? yer oldu anlamadm fakat ios 8 de ?u an öyle aman aman kasylmalar yok. Arada menü geçi?lerinde oluyo ama onlary sanyrym ilerdeki güncellemeler halleder. ?u an sykynty yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

bazen ufak tefek teklemeler oluyor ama ios7 ilk çıktığında optimizasyon daha kötüydü adamlar güzel bir sürüm çıkarmışlar o kadar eski bir sistem olmasına rağmen. hocam birde şu Türkçe dikte olayı bizde yok mu?

edit: siriyi açınca geldi.

Var hocam gayette güzel kullanıyorum ben
  • Hala 5.1.1 kullanıyorum her ne kadar güncel uygulamalar artık üst iOS sürümü istese de.
  • bende 16 gb iphone 4s var.ios 6.1.2 jailbreak yüklü ios8 e geçmeye değmez heralde
  • Ben de güncelledim. Kayda değer bir yavaslik görmedim henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 18 Eylül 2014; 17:19:10 >
  • Iphone 4'deki 7 gibi Iphone 4S'de 8 aynı değil gayet 7.1.2 hızında, aman amanda cok yavaşladı dencek 1 durum söz konusu değil..
  • Arkadaslar pil omrunde iyilesme mi var yoksa bana mi oyle geliyor?

Her gun mesai bitip eve gelince pil 20-30 olurdu suan 50 seviyedinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4s 8gb var herşeyi sildim fakat hala kullanılan alan 2,4 kullanılabilir alan 3,6 gb diyor. Güncelleme ayarlarında 4,6 gb boş alan istiyor nasıl çözerim bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

Arkadaslar pil omrunde iyilesme mi var yoksa bana mi oyle geliyor?

Hocam bunu bende farkettım bugün yanılıyormuyum diye yazmadım ama benim gibi farkedernlerde varmış başka farkeden varsa yazsın yoksa bizmi yanılıyoruz acaba
  • quote:

Böyle birşey varsa değil yavaşlama her şeye 5 sn de girse de geçerim ios 8 e.Bataryanız % 10 a geldiğinde veya 20 ye ekran kullanım süresini yazar mısınız?
  • güncelleme yaptım ve telefon da gözle görülür bir yavaşlama farkettiğimi söyleyebilirim facebook uygulaması zaten geç açılan bir uygulama fakat nerdeyse 15 20 saniye bekledim ve ilk defa bir iPhone'un sayfa geçişlerinde hafif bir titremeye uğradığını söyleyebilirim. Geri dönüş yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ToLGaHaN-

quote:

Hocam bunu bende farkettım bugün yanılıyormuyum diye yazmadım ama benim gibi farkedernlerde varmış başka farkeden varsa yazsın yoksa bizmi yanılıyoruz acaba

Kardeş bak beni yoldan çıkarma kullanım sürenizi batarya yüzde 10 a veya yüzde 20ye inince yazar mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 18 Eylül 2014; 18:07:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

quote:

Orijinalden alıntı: -ToLGaHaN-

quote:

Kardeş bak beni yoldan çıkarma kullanım sürenizi batarya yüzde 10 a veya yüzde 20ye inince yazar mısınız

tabikide bilgilendiririz mutlaka :)

• Aah ah, 4s imde ne güzel ios 6 yüklüydü, yıldırım hızında çalışıyordu telefon bok var gibi ios 7 ye geçtik yetmedi ios 8e geçtik. Öldü be telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Aah ah, 4s imde ne güzel ios 6 yüklüydü, yıldırım hızında çalışıyordu telefon bok var gibi ios 7 ye geçtik yetmedi ios 8e geçtik. Öldü be telefon.

Bende de 4S var iOS 6dan cok memnundumniyr gectiysek 7 ye simdide 8 cikti basimiza

Valla ben guncellemem zaten satcam teli onun yerine 5S gold alcam (:

• resim ekledim hocam. sabah 7 de yuzde 100 iken evden cıkıyorum. 12 saatte yuzde 43 olmuş seviye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 18 Eylül 2014; 19:06:48 >
  • bende dün güncelledim herkseinde dedigi gibi ilk 1-2 dk kasacakmis gibi yapti sonra düzeldi normal kullanimda sikinti yok app ler belki biraz gec aciliyorda olabilir facebook instagram twiterda asagi dogru kaydirmalarda takilmalar oluyor dedim ki keske gecmeseydim taki mesajlar kismina gelene kadar msj yazmaktan nefret eden birisi olarak ios 8 de cok güzel özellik ne söylersen yaziya ceviriyor türkce de desteklyor dedim ki iyiki gectim hayata dönmem artik geri

sadece IOS8 yazdiramadim olsun bir kere test edin gecen birisi varsa yaninizda sizde yüklersniz

• quote:

resim ekledim hocam. sabah 7 de yuzde 100 iken evden cıkıyorum. 12 saatte yuzde 43 olmuş seviye.

Neler açık 3g konum gibi şeyleri kastediyorum.Ben bu yüzdede genelde 3.30 gibi bir saat alıyorum.Tabi bende heşey kapalı sadece wifi üzerinden whatsapp safari gibiuygulamalar filan kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.