Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scuderia.

quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

quote:

Orijinalden alıntı: Scuderia.

Bende yukledim mesajlari kisa yoldan cevaplamak cok guzel stabilitede sorun yok fakat sorunlar var kamera multitaskta arada buglar oluyor insallah duzelir

Mesajları kısal yoldan cevaplamak nasıl oluyor?
    Çok mesajlaşan biri olmadığımdan bilmiyorum.

Hocam telefon kilitliyken geldiginde ekranda bildirim olarak beliriyor sola cekip cevapla derseniz mesajlara girmeden kilidi acmadan yanitlamis oluyorsunuz..Onun disinda nirmal menude veya safarideyken mesaj geldiginde ustte beliren bildirim barinin ustune basip assagiya cektimizde yine cevaplama bolumu aciliyor ve isinize kaldiginiz yerden devam ediyorsunuz mesajlar uygulamasina girmenize veya herhangi bir uygulamadan cikmaniza gerek kalmiyor sık mesajlasan biri oldugum icin benim cok isime yariyor bu ozellik.

Sadece normal mesajlarda mı oluyor bu whatsapptada oluyor mu whatsta oluyorsa çok güzel olurdu

• Scuderia. kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.
  • Şarj süresi uzadı diyorlar. Doğru mu bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_K_B

4S 16gb ota dan guncelledim ve eskisinden daha stabil oldu. Herhangi bir kasma yok.

itunes harici ota güncelleme nasıl oluyor? Yazılımı itunes olmadan mı yüklüyorsunuz? Yoksa, pc'ye bağlamadan tel üzerinden mi güncelleme yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 18 Eylül 2014; 23:24:45 >
  • Beyler hazır konu varken bende sorayım 5.nesil ıpodda nasıl acaba iOS 8 ?
    Birde ben şimdi 0 ıpod alsam iOS kaç ile gelecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

evet çıkıyor denendi onaylandı :)

çok sağooooool :) hemen yükliyim o zamaaaan : )
  • frux kullanıcısına yanıt
    Evet telefon üzerinden ayarlar/genel/güncelleme bölümünden yapılan güncellemeler OTA olarak adlandırılıyor.

Ben de şahsen uzun süredir iTunes kullanmıyorum. Telefon üzerinden yapmak çok daha basit ve sıkıntısız.

• İphone 4s e yükledim ios 8 i ve performans açısından 7.1.2 ile bir fark göremedim. Menü geçişlerinde takılma yok. Bildirim merkezlerini indirirken yada alttan kaldırırken takılma vs bisey yok. Ayarlara girince hersey akıcı. Genel olarak telefon yağ gibi akmaya devam ediyor. Safari de herhangi takılma donma falan yok. Merak edenler yüklesin telefonu öldürüyor yüklemeyin diyenlere aldırmayın...

• Ben geçtim memnunum fakat her zaman 6.1.x sürümüne geçmek istedim jailbreak veya başka bir yol ile ama yok sanırım bilen cevap yazarsa sevinirim.
  • iOS 8'de de kilit ekranında, tam kare olmayan albüm kapaklarının(müzik) etrafını beyaz çizgilerle dolduruyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen aramalarda arayan kişinin resmi tam ekran çıkmıyor 32gb cihazıma kurdum ota dan sorun yok
    Son derece akıcı Çalışıyor
    Resimleri tam ekran çıkarmanın yolu varsa bilen yardımcı olabilirmi acaba ?

• Dün öğlenden beri kullanıyorum 16 gb benimki, herhangi bir sıkıntı yok, şarj konusunda iyileşme olmuş izlenimim bu yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizma06

Arkadaşlar bilginiz olsun konum servisleri simgesi sürekli işaret veriyodu buda muhtemelen şarjın daha çabuk bitmesine sebebiyet veriyordu.4sq uygulamasını konum servislerinden kapatınca sorun kalmadı.Ayrıca cihazı tamamen sıfırlayıp (yedek aldıktanm sonra) kullanın takılma konusunda baya farketti şuan ios 7 ilk çıktığındaki problemler mevcut bu takılma bazen hafif kasma konusunda.Yeni sürüm geldiğinde bi problem olacağını düşünmüyorum.Hem neden kassınki önceki sürümle hemen hemen herşey aynı zaten :)) Herzaman güncel ve yeni sürüm sevdiğim için indirdim ve kullanıyorum bi fark aramak için indirecek olan varsa indirmesin bence

Bende ilk yüklediğimde onu farkettim, konum servisini sürekli kullanan programa baktım, foursquare içinde profil-ayarlar-konum ayarlarından kapatmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 19 Eylül 2014; 9:25:16 >

• İlk çıktığı günlerde aldığım 3 yıllık iPhone 4S 32GB telefonuma dün itibari ile iOS 8'i yüklemiş bulunmaktayım. 7'den sonra kasabileceğini düşünmüştüm ama aksini gördüm. Telefonumun biraz daha hızlandığını düşünüyorum şimdilik. Zaten kendi adıma konuşayım; iOS 7 benim için büyük bir hayal kırıklığıydı 6 dan sonra. O yüzden çekinmeden indirdim 8'i daha kötüsü olamaz diye. Ama 8'i daha iyi buldum ben. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Gelen aramalarda arayan kişinin resmi tam ekran çıkmıyor 32gb cihazıma kurdum ota dan sorun yok
    Son derece akıcı Çalışıyor
    Resimleri tam ekran çıkarmanın yolu varsa bilen yardımcı olabilirmi acaba ?

Rehberde kişiyi düzenleye gelin oradan resmi düzenle-fotoğrafı düzenle-taşı ve ölçekle-seç , tamamdır.
  • 4s e yükletenlerde telefonda yavaşlama var mı?

• yükledim telefon geç açıyor sanki uygulamaları falan bi bekleme yapıyor her şeyde yoksa sadece bende mi var?

• asım2 kullanıcısına yanıt
    bazı uygulamalar dışında yavaşlama yok hocam aynı hızda hatta daha akıcı gibi birşey olmuş gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz fakat bazı uygulamalar şuanlık geç açılıyor. facebook safaride sayfada aşağıya indirirken hafif kasılmalar mevcut onun dışında iyi
  • Arkadaşlar video inceleme yapacak olan yok mu hiç ? Bir kesim yüklemeyin kesinlikle diyor diğer kesim stabil gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz diyor.Benim gibi arada kalanlar için video inceleme olsa çok iyi olur.
  • arkadaşlar rahat olun. çoğu app ios 8 uyumlu değil o yüzden yavaş açılıyor. iş arkadaşımda 5S var facebook onda da çok geç açılıyor. Bizde 10 sn de açılıyorsa onda 7-8 sn'yi buluyor. hatta facebookta takılmalar 5s de de var. ıos 8'e güncellenmeyen programlar yavaş çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.