Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scuderia.

Arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim az önce 7.1.2ye döndüm fakat yazılım güncellemesine öylesine bakayım dedim birde ne göreyim ios 8 iniyor ben indir demeden inmeye başlamış ben zaten beğenmediğim için geri döndüm ne yapıcam şimdi lütfen yardım edin :(

insin bir şey olamaz.yüklemezsin inince ;)
  • lord klaus kullanıcısına yanıt
    otomatik yüklemeyecekmi :(
  • Ben rahatım
     *İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4s kullanıcısıyımbu güncellemeleri yaptıkça telefonun hafızasında bi azalma oluyor mu zaten 8 gb
  • Arkadaşlar şu anda ios 7.1.2 yüklü bırakın ios 8 i ben ios 7.1.1 e geri dönmek istiyorum inanım batarya süresi çok azaldı 7.1.1 e göre acaba jb siz bir yolu var mı 7.1.1 e dönmenin ?
  • İmzalar hala açık zaman varken ios 7 ye dönün ben döndüm.
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    http://www.getios.com/index.php
    Burdan sürümünü indir ve itunes e bağla cihazı kurtarma moduna al itunesten indirdiğin yazılımı kur. imzalar şu an açık ben kurdum hiç vakit kaybetmiyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert38osman

http://www.getios.com/index.php
    Burdan sürümünü indir ve itunes e bağla cihazı kurtarma moduna al itunesten indirdiğin yazılımı kur. imzalar şu an açık ben kurdum hiç vakit kaybetmiyin.

Teşekkürler hocam benim tek beklentim uzun batarya ömrü size en iyi sürüm ne indirebilirim 7.1.1 mi 6.1.3 mü ?
    Şu an ios 7.1.2 ye açık imzalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert38osman

Şu an ios 7.1.2 ye açık imzalar.

Ben de zaten 7.1.2 yüklü hocam ama batarya performansından memnun değilim 7.1.1 ya da 6.1.3 e dönmek istiyorum acaba mümkün mü ?
    Hayır şuan ios 8 den 7.1.2 ye dönüş mümkün keşke öyle birşey olsada bende ios 6 ya dönsem
  • Teşekkür ederim hocam jb siz dönüş mümkün değil demek :( neyse elimizden çıkana kadar kalalım ios 7.1.2 de :(
  • arkadaşlar ben 4s 32 gb kullanıcısıyım. kasılmalara ilişkin yorumlar zaten bolca yapılmış ben farklı bir hususu dile getireceğim. 7.1.2 yükledikten sonra safaride gezerken bile cihaz yanacak gibi ısınmaya başlamıştı 8i yükledikten sonra bu sorun bitti. bu konudan başka muzdarip arkadaşımız varsa bence yüklemelidir
  • Dün akşam yükledim ios8'i performans konusunda iyi gibi fakat,resimlerimin bazıları gitti. Whatsapp acayip kasıyor. Yani biraz beklemekte fayda var gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad mini me yükledim, acayip performans kaybı var. 4s ime yüklemeyi düşünmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz kurulum yapın

• Fikir vermesi açısından 4s-iOS 8 pil süresi. Yalnız telefonum yaklaşık 3 yıllık olduğundan pil kapasitesinin azalmış olmasını da göz önüne ALIN.
     *İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 20 Eylül 2014; 14:13:43 >
  • bende güncelledim. sıfır kasma sıfır sorun. düşünmeden yükleyin derim ;)
  • pil konusunda aşırı bir sıkıntı yaşıyorum kullanım süresi printscreen almadım ancak 8 saat tamamen boşta %60 65 civarı şarj gitti. Bu sorunla karşılaşan var mı?
  • mert38osman kullanıcısına yanıt
    hocam 5gb boş alan var bende fakat zaten 8 gb yani o 4,5 gb'ın hepsini kullanıyor mu güncellerken
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.