Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ios 8 önerilmiyor iphone 4s için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşide bazı kullanıcılar performansı arttırmak için home tuşuna 2 kere basınca çıkan sık aranan kısmını kapatın diyorlar. Performansı baya bi arttırıyormuş. (ayarlar>mail kişiler takvim>kişiler>uygulama değiştiricide göster)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 19 Eylül 2014; 17:32:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

ios 8 önerilmiyor iphone 4s için

önerilmiyorda eninde sonunda yükleyecegiz.. hem bazı 4s sahipleri iyi oldugunu söylüyor. sen yüklemeyecek misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: asım2

quote:

Orijinalden alıntı: sioner

ios 8 önerilmiyor iphone 4s için

önerilmiyorda eninde sonunda yükleyecegiz.. hem bazı 4s sahipleri iyi oldugunu söylüyor. sen yüklemeyecek misin

Önerilmiyorsa sebebleri vardır mutlaka. Bende 4s yok.

• apple a telden sordum güncellesem sorun olur mu diye soruun olmayacagını anlattı uzun uzun. her zaman yeni günccelleme daha iyidir dedi..diğer telefonlarda bile kasma donma oluyor falan ded. 4s sahiplerinde n herhangi bir şikayt almadık deid
  • Bana şirketten rev a 4s verdiler ilk açtığımda 7.0 yüklüydü halen 7.0 da kullanıyorum.

• Arkadaslar durum acil. App storedan app indiremiyorum.sifre ekrani gelmiyor. Hemen app store girip uygulama indirip deneyip cevap yazabilir misin? Acaba app store serverlarinda mi sorun var?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Ekşide bazı kullanıcılar performansı arttırmak için home tuşuna 2 kere basınca çıkan sık aranan kısmını kapatın diyorlar. Performansı baya bi arttırıyormuş. (ayarlar>mail kişiler takvim>kişiler>uygulama değiştiricide göster)

Doğru tespit
  • 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    Psikolojik mı bilmiyorum ama bunu yapınca telefon daha da rahatladi sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yükledim gayet stabil zaten çogu özellik 4s için yok. ben kasmaya rastlamadım ama pil ömrü azaldı

• İphone 4 için IOS 8 gelmeyecek değil mi arkadaşlar ? imkansız sanırım .
  • hangi özellikler yok mesela bilgilendirebilir misiniz
  • İps 8'i OTA ile yani telefonun menüsünden değil;ipsw'yi shift+restore ile kuran 4s kullanıcılarından tam dolu pilin %1 kalmış halinin kullanım süresini paylaşması çok makbule geçecek...hele bu süre boyunca 3g kapalı,edge açık olursa süper olur...teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 19 Eylül 2014; 22:13:56 >
  • valla bende dayanamadimy yukledim. 7.1.2 jb den daha hizli calistigini soyleyebilirim. Uygulamalarda facebook ve Twitter de herhangi bi kasilma olmadi su ana kadar. Itunes uzerinden uygulamalarimi yedekleterek kurdum. Hic bir sorun gormedim. Ancak pil konusunu daha deneme sansim olmadi. Onuda denedikce paylasirim. Jb denmiydi bilmiyorum ancak 7.1.2 de acayip kasilmalar yasiyordum. Yarin ip5 imede yuklemeyi dusunuyorum

• kasma yok ama çok bug var ya bende telefonu yatay eksene alıyorum atıyorum pencere deliriyor bi sonra düzeliyor video açıyorum tam ekrana alıp çıkıyorum tam ekrandan akabinde ekranın yarısı siyah yarısı videoda kalıyor gibi...

• İleriki sürümler çıkana kadar geçmemek en doğrusu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Ekşide bazı kullanıcılar performansı arttırmak için home tuşuna 2 kere basınca çıkan sık aranan kısmını kapatın diyorlar. Performansı baya bi arttırıyormuş. (ayarlar>mail kişiler takvim>kişiler>uygulama değiştiricide göster)

Bilgi icin tesekkurler. O bolumu kullanmak istemiyordum. Cok isime yaradi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben indirdi yükle dedim..tel kapandı elma geldi yükleme dolarken tel açıldı.baktım yüklenmemiş.tekrar güncellemeye girdim ama sanki hiç indirmemişim gibi tekrar indirmemi istedi bende yine indirdim. yine yüklerken yarısına gelmeden tel açıldı yine yüklenmedi. yine girdm baktım güncellemeye yine indirmemişim gibi duruyo. var mı böle karşılaşan ? şimdi itune üzerinden indiriyorum birde böle denicem
  • Arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim az önce 7.1.2ye döndüm fakat yazılım güncellemesine öylesine bakayım dedim birde ne göreyim ios 8 iniyor ben indir demeden inmeye başlamış ben zaten beğenmediğim için geri döndüm ne yapıcam şimdi lütfen yardım edin :(
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.