Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ekran parlalığı yuzde 30-40 civarında.

gunde en az 30 goruşme yaparım telefonla.

whatsupp mesaj falan kullanırım orta yoğunlukta, ergenler gibi değil yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 18 Eylül 2014; 19:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

3G ve konum bilgisi 3 yıldır açık

ekran parlalığı yuzde 30-40 civarında.

gunde en az 30 goruşme yaparım telefonla.

whatsupp mesaj falan kullanırım orta yoğunlukta, ergenler gibi değil yani...

Hocam 3g yi ve konum servislerini hiç kapatmadan bu batarya süresini mi aldım diyorsunuz.Whatsapp a filan da 3g den girdiniz öyle mi? bakın Hocam yapmayın yoldan çıkarmayın beni..

• bende dikkat etmedim sarj olayina ama 17 saate yakin olmus cok kullandigim söylenemez dün gece yüklemeden önce sarj etmistim sonra tabi yukledikten sonra biraz kurcaladim test ettim sarj konusunda kimin sorunu yok ki ios8 in olmasin takilmayin bence

ama bu facebook instagram app lerine bir cözüm bulmalari lazim iphone yakismiyor böyle takila takile ilerlemek
     *İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu

• Shiftdelete te sakın kurmayın gibi komik bir başlık atılmış.Denemedikleri nerden belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum hocam özellikle FB'nin açılması 10-15 snleri buluyor.

7 de boyleydi 8 de aynı.
  • ya mutlaka simdi bir 5s le kiyaslanmicak telefon sonucta islemcisi farkli teknoloji farkli o zaman niye millet o kadar para versin gider 4s alir hem bana göre tasarim olarak 4 ve 4s modeli efsane benim gözümde zevkler ve renkler tartisilmaz ama bence her iki tarafinin cam olmasi alüminyum kasasi büyüklügü herseyiyle tam bir efsane keske ayni kasadan yeni islemciler kullanarak 4s+ filan üretseler gözüm kapali alirim ama büyük ekranli iphoneda kulaga hos gelmiyor degil

uzun lafin kisasi madem son güncellemeyi kullanamicam neden iphone tasiyayim kapali kalsin öyle hic takilmiyor yaninda gezdir yada git nokia 1100 filan al oda hic takilmiyor

performanscilar gecmesin eskisi gibi degil telefon olmazda zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eromm -- 18 Eylül 2014; 19:43:55 >

• İphone 4s 8 gb ta kurma ihtimalim var mı ?

• Beyler arayanın tam ekran resmi çıkıyor mu ios 8 de ? Deneyen var mı ? Eğer bu özellik geri geldiyse yüklerim yoksa 7 ye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

4s'de 3g kapatılınıyor mu? Ayrıca telefon tuş kilidindeyken biri bizi aradığında reddet butonu ekrana geliyor mu? Ios7'de kilit tuşuna çift basmak gerekiyordu.

Bunlara ilave olarak gelen aramada, arayan kişinin resmi tam ekran olarak çıkıyor mu?

1-4S de 3g kapatılıyor.
    2-Telefon tuş kilindeyken reddet butonu ekrana gelmiyor.İos 7 deki gibi aynı
    3-(kendi sorumu cevaplayayım)Gelen aramada arayanın resmi tam ekran gözüküyor
    Bence herkes gönül rahatlığı ile kurabilir.Ben bir sıkıntı yaşamadım.

• raul_meireles kullanıcısına yanıt
    evet çıkıyor denendi onaylandı :)
  • quote:

quote:

quote:

4s'de 3g kapatılınıyor mu? Ayrıca telefon tuş kilidindeyken biri bizi aradığında reddet butonu ekrana geliyor mu? Ios7'de kilit tuşuna çift basmak gerekiyordu.

Bunlara ilave olarak gelen aramada, arayan kişinin resmi tam ekran olarak çıkıyor mu?

1-4S de 3g kapatılıyor.

4s de 3g kapatılıyor ne demek? Ayarlar dışında kısaltma mı eklendi? Bende ios8 yükledim ama göremedim 😒

• sizdeki 4s 8gb mı ? Mesaj için kısayol cevap verme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackboy021671

quote:

quote:

quote:

1-4S de 3g kapatılıyor.

4s de 3g kapatılıyor ne demek? Ayarlar dışında kısaltma mı eklendi? Bende ios8 yükledim ama göremedim 😒

Hayır kısa yol eklenmedi. Forumda okursan 5 ve 5S telefonlarda 3g kapatılmıyor tartışması vardı.
    Ayarlarda hücresel veri kısmında 3g butonu çıkmıyor 5 ve 5s de. 4S de çıkıyor ve kapatılıyor.

• Nasıl yani?3G-edge geçişi yapılamıyor diye ortalık yıkılıyor...bu durum 5 serileri için mi?4s açma-kapama var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

Nasıl yani?3G-edge geçişi yapılamıyor diye ortalık yıkılıyor...bu durum 5 serileri için mi?4s açma-kapama var mı?

4S de açma kapama var.
    5 serilerinde hücresel veri kısmında 3g yerine LTE seçeneği var. LTE (4G oluyormuş) yi kapatınca otomatikman 3g ye düşüyormuş yani edge olmuyormuş.
    Çok detaylı bilmiyorum ama sanırım böyle bir şey var. kimi diyor LTE kapatınca edge ye düşer kimide 3g ye düşer diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

sizdeki 4s 8gb mı ? Mesaj için kısayol cevap verme var mı?

Bendeki 16 gb. Mesaj için kısayolu anlamadım veya bilmiyorum :) nasıl bir şey söylersen bakabilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackboy021671

quote:

quote:

quote:

1-4S de 3g kapatılıyor.

Hayır kısa yol eklenmedi. Forumda okursan 5 ve 5S telefonlarda 3g kapatılmıyor tartışması vardı.
    Ayarlarda hücresel veri kısmında 3g butonu çıkmıyor 5 ve 5s de. 4S de çıkıyor ve kapatılıyor.

Anladım hocam eyw.

• Bende yukledim mesajlari kisa yoldan cevaplamak cok guzel stabilitede sorun yok fakat sorunlar var kamera multitaskta arada buglar oluyor insallah duzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Scuderia.

Bende yukledim mesajlari kisa yoldan cevaplamak cok guzel stabilitede sorun yok fakat sorunlar var kamera multitaskta arada buglar oluyor insallah duzelir

Mesajları kısal yoldan cevaplamak nasıl oluyor?
    Çok mesajlaşan biri olmadığımdan bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scuderia.

Bende yukledim mesajlari kisa yoldan cevaplamak cok guzel stabilitede sorun yok fakat sorunlar var kamera multitaskta arada buglar oluyor insallah duzelir

Mesajları kısal yoldan cevaplamak nasıl oluyor?
    Çok mesajlaşan biri olmadığımdan bilmiyorum.

Hocam telefon kilitliyken geldiginde ekranda bildirim olarak beliriyor sola cekip cevapla derseniz mesajlara girmeden kilidi acmadan yanitlamis oluyorsunuz..Onun disinda nirmal menude veya safarideyken mesaj geldiginde ustte beliren bildirim barinin ustune basip assagiya cektimizde yine cevaplama bolumu aciliyor ve isinize kaldiginiz yerden devam ediyorsunuz mesajlar uygulamasina girmenize veya herhangi bir uygulamadan cikmaniza gerek kalmiyor sık mesajlasan biri oldugum icin benim cok isime yariyor bu ozellik.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.