Bildirim
İphone 4s kullanıpta sıkıntısı olanlar ? !!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3G uzun süre açık kullanılırsa ısınıyor
Çok fazla yüksek işlemci performans gerektiren oyun oynanırsa ısınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orta tuş ve güç tuşuna dikkat et, onlar çalışıyorsa 4s'in kolay kolay sıkıntısı olmuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Hocam hıc oyun oynamam. ondan yana bı sıkıntım yok . ayda yılda bir 3g açarım o kadar yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: YaylaFatıhh
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Hocam hıc oyun oynamam. ondan yana bı sıkıntım yok . ayda yılda bir 3g açarım o kadar yani.
Tm.
Cihazı çok fazla kullanmadığınız sürece ısınmaz.
quote:
4s kullanıpda sıkıntısı olan varmı ? 2.el alcam bı yardımcı olun ? Özeliikle ısınma mevzusu.
Wifisi gri olan 4S'im var. Telefoncuya yaptırıyoruz ama en geç birkaç ay sonra tekrar bozuluyor. Wifisiz telefonu kullanmak eziyet gibi bir şey. Sadece wifi'ına bir şey olsa neyse, wifi'ı bozuk olduğundan bataryası aşırı derecede hızlı bitiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: mebrar
quote:
4s kullanıpda sıkıntısı olan varmı ? 2.el alcam bı yardımcı olun ? Özeliikle ısınma mevzusu.
Wifisi gri olan 4S'im var. Telefoncuya yaptırıyoruz ama en geç birkaç ay sonra tekrar bozuluyor. Wifisiz telefonu kullanmak eziyet gibi bir şey. Sadece wifi'ına bir şey olsa neyse, wifi'ı bozuk olduğundan bataryası aşırı derecede hızlı bitiyor.
hocam wifisi gri olan derken açarmısın biraz daha ? -
quote:
quote:
quote:
Wifisi gri olan 4S'im var. Telefoncuya yaptırıyoruz ama en geç birkaç ay sonra tekrar bozuluyor. Wifisiz telefonu kullanmak eziyet gibi bir şey. Sadece wifi'ına bir şey olsa neyse, wifi'ı bozuk olduğundan bataryası aşırı derecede hızlı bitiyor.
hocam wifisi gri olan derken açarmısın biraz daha ?
Hocam ayarlardaki wifi ekranında wifi seçeneği gri oluyor kesinlikle açılmıyor wifi. Buzlukta biraz bekletince aktifleşiyor fakat 10 dk sonra eski haline dönüyor. 4S'lerde çok yaygın bir sorun bu. Belirli seri üretimlerde de olabilir, bilemiyorum o kadarını. Çünkü sorunsuz 4Sler de gördüm.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam wifisi gri olan derken açarmısın biraz daha ?
Hocam ayarlardaki wifi ekranında wifi seçeneği gri oluyor kesinlikle açılmıyor wifi. Buzlukta biraz bekletince aktifleşiyor fakat 10 dk sonra eski haline dönüyor. 4S'lerde çok yaygın bir sorun bu. Belirli seri üretimlerde de olabilir, bilemiyorum o kadarını. Çünkü sorunsuz 4Sler de gördüm.
İlk defa sizden duydum bu sorunu
-
quote:
Orijinalden alıntı: NedenAllahım
İlk defa sizden duydum bu sorunu
Sorunu yaşayana kadar ben de bilmiyordum fakat araştırınca çok fazla muzdaribi olduğunu öğrendim hocam. -
-
- Batarya. Gunde 3 kez taktigimi hatirliyorum.
- Power ve Home tuslari. 4 defa garantiye yolladim bu tuslardan.
- 3G bir sure acik kalinca isinma.
Benim gorebildigim problemler bunlar.
Üç aydır kullanıyorum;çok kasan oyunları oynamazsan ve genellikle wifi kullanır 3g yi az kullanırsan tartışmasız mükemmel telefon.(tabi 5 yada 5s i geçemeZ)
Uzun süre 4s kullandım, şarjı çok çabuk bitiyor. Daha önceden iphone 4'de kullanmıştım ama bu şikayetleri hiç yaşamadım. Sanırım ikisininde bataryasının 1420 mah olmasına rağmen 4s'in işlemci ve ram farkı bunu etkiliyor.
3g açık olduğu zaman, şarjdayken yada biraz oyun oyna telefon hemen ısınıyor. Bundan çok şikayetçiydim.
Iphone 4 4s ve 5 kullandım, şu günün şartlarında şahsi fikrim imkanın var ise biraz daha ekleyip iphone 5 al aradaki verdiğin farka değecektir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone tek sim çift sim farkı
- engellediğim numara beni nasıl arıyor
- gmail kişileri icloud aktarma
- iphone şifresi doğru ama yanlış diyor
- eski iphone imei yeni telefona aktarma
- iphone 16 pro max 2 tb
- iphone 13 dynamic island
- iphone 12 parmak izi varmı
- iphone 15 pro max sessize alma tuşu
- pro max ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X