Şimdi Ara

Iphone 4S & Lumia 1320

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 4S ile Nokia Lumia 1320 arasında kararsız kaldım teknik özelliklere bataryasına ve hızlı başarılarına bakacak olursak 1320 önde geliyor fakat mağaza kalite olarak ve özellikle isim olarak baktığımızda Iphone 4S daha bi cazip duruyor. Iphone alacaksam 5 almayı düşünüyorum ama o kadar da nakit maalesef yok hangi nedenlerden dolayı bu telefonlardan birini tavsiye edersiniz kıymetli önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

• Hocam Iphone ve iOS candır.
    4S veya 5 düşünüyorsanız temiz ikinci el alın.
    Sıfırına o para fazla şuanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada uçurum bir ekran boyutu farkı var. Benim tercihim L1320 olur. Şöyle ki market gelişiyor eğer bekleyebilirseniz. 4se göre daha güncel bir model ve daha çok güncelleme alacak. İp4 bitti sayılır yakında 4sin kaderi de böyle olacaktır. Seçim sizin kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside stabil sistem. Dediğin gibi wp'nin sorunu mağaza. Ama iphoneninde sorunları var. Berbat bir batarya ve küçük ekran.1320 şuan akıllı telefonlar arasında en iyi bataryaya sahip telefon. Ben olsaydım 1320 alırdım.

• lumia desteğini bu telefonlar için en az 2018 e kadar vereceğini söylüyor ki 3-4 gün önce 1520 ler için Türkiye de cyan güncellemesi yayınlandı amiral geminin bir ufak modeli 1320 ye ise gelmesi yaklaşık 2 ay gibi bir süreyi bulabilir kaldı ki gdr1 ile ilgili haberler bile çıkmaya başladı.

iphoneye bakacak olursak yanlış değilsem bi 6 ay kadar önce ios güncellemesi aldı her sene bi tane çıkartıyor 4 ay sonrasına s c filan derken fiyatları zaten sabit kalıyor batarya en berbat problemi facebook da gezinen sözleri tamamen hak ediyor şarj aletinden izin alarak telefon tablet kullanılıyor :) ama elma simgesinin olması düşünce bazında dahi çelişki yaptırıyor adama :)

ek olarak mağaza hakkında düşündüğüm wp nin mağazası pc ler ile ortak kullanıldığı gibi android de herkesin yazıp yollayabileceği bir ortam yok telefonda açık varsa pc de de vardır o yüzden sıkı bir şekilde denetlenerek mağazaya uygulama veriliyor. 1320 ye daha sıcak gibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deejayss -- 4 Ağustos 2014; 3:00:34 >

• deejayss kullanıcısına yanıt
    Avrupada ki çoğu ülkeye güncelleme verildi ne iki ayı hocam :) bu hafta gelir büyük ihtimal.
  • Bence Lumia 1320 artik eskidi 4s.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphona 1400 flan verilmez 3.5 inç ekran 1400mah batarya benim gözümde ederi 800 tl

1320 al
  • ıkısınıde almazdım,o paraya mıs gıbı androıdler var,ama ılla bunlarda bırını alacam olsam,lumıayı alırdım.
  • Nokia 5800 kullanıyorum yani symbiandan wp ya da ios a geçeceğim :) android hiç elimi sürmedim sürmeyi de düşünmüyorum çevremde android telefon kullananların cihazlarına baktığımda incelediğimde bi süre sonra ciddi şekilde kasma yaptığını gördüm ve google storede lüzumlu lüzumsuz o kadar program var ki...

aslında 5 çıktığı anda 4 4s birden eskiyor :) öncekilerinin cazibesi ölüyor :)
    1400mah ile 3400mah kıyaslıyoruz haklısınız :) :)
    önerileriniz, yorumlarınız için teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.