Bildirim
Iphone 4s mi Discovery Elite 'mi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Discoverye para kaptirmayin derim bence sikintili bir firma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Discoverye para kaptirmayin derim bence sikintili bir firma.
Bir arkadaşımda var da benimde baya hoşuma gitti o yüzden tercihlerimin arasına aldım -
Kesinlikle 4s derim hele uzun süre kullanıcaksan gözün kapalı alabilirsin abimle Dıscovery hakkında konuşurken beynimize verdiği hasar çok fazla demişti o zaman İyice soğudum Dıscoveryden
discovery'i boşver 4s al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heracross -- 6 Ekim 2014; 18:11:51 > -
2si arasından 4S al ios 7.1.2 ile kullan derim. -
Hiç IOS kullanmadım nasıl olduğunu da bilmediğimden açıkçası ön yargıyla yaklaşıyorum 4s ' e .Birde gözüme biraz düşük model gibi geliyo 2 üst modeli çıktı ya :D -
sat diskavrial
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Discovery dediğin 1. Kalite Çin malıdır. Yedek parçası yok. Garantisi var fakat ne olursa olsun kullanıcı hatası diyorlar. Ölü piksel kronik birsey açıklamaya gerek duymuyorum bile
Hocam 4sin devri geçti artık. Boşuna almayın bence. Ama eline te iyi değil. Hala 4.4ü vermediler. Başka alabileceğim telefon yok mu? G2 Z1 S4 falan?
quote:
Orijinalden alıntı: Wurpr
Hiç IOS kullanmadım nasıl olduğunu da bilmediğimden açıkçası ön yargıyla yaklaşıyorum 4s ' e .Birde gözüme biraz düşük model gibi geliyo 2 üst modeli çıktı ya :D
Hocam moralini bozacak gibi olmasın ama 4S ten iyi 5 tane(5,5C,5S,6,6 Plus) telefon var
quote:
Orijinalden alıntı: CDBurnerXP
quote:
Hiç IOS kullanmadım nasıl olduğunu da bilmediğimden açıkçası ön yargıyla yaklaşıyorum 4s ' e .Birde gözüme biraz düşük model gibi geliyo 2 üst modeli çıktı ya :D
Hocam moralini bozacak gibi olmasın ama 4S ten iyi 5 tane(5,5C,5S,6,6 Plus) telefon var
:D Ben 5 ve 6 olarak direk 2 saymıştım :D -
Aslında g2 mni var aynı fiyata bide Note 3 neo var aylık tarifeye ek 60 liraya onu da düşünebilirim. -
quote:
Aslında g2 mni var aynı fiyata bide Note 3 neo var aylık tarifeye ek 60 liraya onu da düşünebilirim.
G2 miniyi tavsiye etmem de büyük ekrandan dolayı note 3 Neo olabilir. Ama işlemcisi vs. Tam bilmiyorum. Onu düşünürsen araştırın derim
Ya aslında ben Iphone istiyorum da IOS kaçtan başlıyo acaba ? Arkadaşımda vardı da işlemciyi yükselttikten sonra Whatsapp'a felan girerken kasıyodu diye hatırlıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Magnificentx
sat diskavrial
Tamam -
elite e o kadar para verilirmi aga?
git g2 al
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X