Şimdi Ara

iPhone 4S Ölü Pixel Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu sizlerden bilgi almak için açtım. Ekim ayında aldığım telefonumda 7 adet ölü pixel tespit ettim. Karanlık ortamda siyah arkaplan varlığında görülüyor.
    Forumda arama yapınca ölü pixel sorunu olan cihazların değişiminin yapıldığını öğrendim. Telefonun yetkili servisi genpa olduğu için genpa'ya mail attım , durumu anlattım. Bugün geri dönüş yaptılar ve önceliğin cihaz tamiri olduğunu, tamir olmaz ise değişim yapabileceklerini söylediler. Forumda söylendiği kadarıyla bir ölü pixel ile cihaz değişimini Apple sağlamakta fakat Türkiye'de apple store olmadığı için genpa sanırım bu değişim konusunda olması gerektiği kadar sıkı değil. Ben cihazımı Bursa genpa servisine göstereceğim. Cihazın tamir olmasını istemiyorum , değişim istiyorum. Apple'ın söylediği bir ölü pixel ile cihaz değişimi yapılır ibaresini nerden bulabileceğim yada bana ulaştırabilenlerden yardım istiyorum. Süreç hakkında bilgim olmadığı için daha önce başına böyle bir durum gelen arkadaşlarında fikirlerini dikkate almak isterim.

• Cihazı bu gün servise verdim önceliğin parça değişimi olacağı söylendi bende değişim istediğimi not almalarını istedim bekliyeceğiz artık
  • Takip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos yere bekleme hocam benim 4 un 2 hafta icinde 5 defa ekranini degistirdiler. Yani cok inactilar, ayrica telefonu cizmisler, baska yerlerde cizikler oldugu icinde ispatlayamadim. Keske verirken resmini cekseydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepak_kumar

Öncelikle merhaba

Konuyu sizlerden bilgi almak için açtım. Ekim ayında aldığım telefonumda 7 adet ölü pixel tespit ettim. Karanlık ortamda siyah arkaplan varlığında görülüyor.
    Forumda arama yapınca ölü pixel sorunu olan cihazların değişiminin yapıldığını öğrendim. Telefonun yetkili servisi genpa olduğu için genpa'ya mail attım , durumu anlattım. Bugün geri dönüş yaptılar ve önceliğin cihaz tamiri olduğunu, tamir olmaz ise değişim yapabileceklerini söylediler. Forumda söylendiği kadarıyla bir ölü pixel ile cihaz değişimini Apple sağlamakta fakat Türkiye'de apple store olmadığı için genpa sanırım bu değişim konusunda olması gerektiği kadar sıkı değil. Ben cihazımı Bursa genpa servisine göstereceğim. Cihazın tamir olmasını istemiyorum , değişim istiyorum. Apple'ın söylediği bir ölü pixel ile cihaz değişimi yapılır ibaresini nerden bulabileceğim yada bana ulaştırabilenlerden yardım istiyorum. Süreç hakkında bilgim olmadığı için daha önce başına böyle bir durum gelen arkadaşlarında fikirlerini dikkate almak isterim.

Şöyle bir durumla karşı karşıya kalmıştım ve bende 1 adet ölü piksel var, fakat garanti dışında bıraktılar cihazımı. İstersen konumu oku gör neler olduğunu dostum. Yine de Genpa bu konuda daha duyarlıdır diye düşünüyorum üstelik 7 adet ölü piksel var ise kesinlikle değişim iste, ekran değişimi yapmazlar diye düşünüyorum..

Konumun linki :
    http://forum.donanimhaber.com/m_68772351/mpage_1/f_/key_Garantisi+sona+erdi//tm.htm#68811608

• quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

Bos yere bekleme hocam benim 4 un 2 hafta icinde 5 defa ekranini degistirdiler. Yani cok inactilar, ayrica telefonu cizmisler, baska yerlerde cizikler oldugu icinde ispatlayamadim. Keske verirken resmini cekseydin

+1 telefonun değişeceğini sanmıyorum.
  • parça değişimi olucaksa arayıp haber verin demiştim ama sanırım takmadılar son durum

Durum: İşlem devam ediyor (Onarılıyor)
    Onarım detayı:
    Son İşlem Tarihi: 05/02/2013
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.