Şimdi Ara

Iphone 4s satın alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar iphone 4s almayı düşünüyorum fakat malum söylentiler dolaşıyor 5 çıkacak diye bu konu kafamı karıştırıyor 4s alsam mı yoksa 5'i beklesem mi?

Kontratlı mı yoksa kontratsız mı önerirsiniz?

Bir diğer sorum 16 gb yeter mi?(müzik-film vb için) Ben yetmeyeceğini düşünüyorum fakat telefonu kullanmış olanlardan duyup yorum almak daha iyi sizce yeter mi?

Diğer sorum garanti hakkında genpa-mobitel vb garantiler var hangisi daha iyi? Tercih yapmak gerekirse hangisini tercih ederdiniz?

Şimdiden teşekkürler!

• 2 3 ay daha beklerim diyorsan 5i bekle bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thursy -- 31 Temmuz 2012; 0:03:32 >
  • 5'i bekle ama beklerken de biraz daha para biriktir
  • bence de 5'i beklemelisin.
  • iphone 5 in ne zaman cıkıcagı kesin değil cıksa bile türkiyeye ne zaman gelicek hadi geldi diyelim ilk parti ürünler 2bin tl nin üzerinde olur kesin,bence bunlarıda göz önünde bulundur ihtiyaclarına göre bi karar ver
  • Kontratsız 4s alHa tabi 5'i beklerim dersen 5 al tabide tipibi falan bilmiyoruz telefonun.beğenmezsen en azından 4s ucuzlar
  • Biraz daha sabretip 5' i al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    İphone 6S ile takaslım huawei
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu an en uygun fiyatlı - kontratsız- garantili iphone 4 ya da 4s i nereden alabilirim. Garanti önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufunqitos

şu an en uygun fiyatlı - kontratsız- garantili iphone 4 ya da 4s i nereden alabilirim. Garanti önemli

forumda bulabilecegini dusunuyorum piyasadan daha ucuza. sifir veya sifir sayilacak cinsten cihazlar.
  • one x+ ve note2 çıkacak onları bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

one x+ ve note2 çıkacak onları bekle

Hay ben
  • Para sorunun yoksa iPhone 5 i bekle derim. Diger turlu ise 4s isini rahatca gorur. Ben Darty'den almistim 2 yil garantili. 16 gb fazlasiyla yeter almadan once bende oyle dusunuyordum simdi dolmuyor bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.